Koliko ima epizoda?
Ja pogledah 6
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
u čitavoj seriji Sablja, dvije su stvari sjajne. prva je gluma Dragana Mićanovića, a druga ova scena:
https://x.com/mermerni/status/1860815443256021276
sve ostalo je daleko ispod prosjeka nečega što su na sva zvona najavjivali. ili je previše očekivano.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ima dobrih momenata, e sad što se očekivalo, to ne znam. Meni je osjećaj nakon odgledane poslednje epizode bio da hoću još, nisam željela da se završi.
Serija je fenomenalna kome je malo detaljna ili nesto jednostavno kenja ko svi evo mu pa nek gleda https://m.youtube.com/@insajdervideo
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Meni je odlična što znam, super mi je i "Porodica" sa Slobom, ispod radara je prošla ta serija čini mi se a bila mi je skroz ok.
Boris Isaković pokidao ulogu, koliko me sjećanje služi...
https://www.imdb.com/title/tt11173308/
Onaj mali Uroš je ka' lutka![]()
Zasrali na kraju po meni, zbrzano, nedorečeno, "Mali" posle jedne likvidacije postaje Agent 47, da je kraj prve sezone pa i ajde, ali kao kraj serije onako da završi, meh... Bukvalno je pouka da država ne može da se izbori sa organizovanim kriminalom, što u suštini i nije netačno...![]()
Last edited by BiTrAtE; 25-11-24 at 19:35.
Pa i meni je ostalo malo nedorečeno. Zato i rekoh, voljela bi da je malo duže trajala.
Mali je bombona! Možda nije samo jedna likvidacija, nije sve prikazano.
Last edited by aLaPaCha; 25-11-24 at 19:48.
Ovo je zasrano od pochetka do kraja,ali sramno zasrano,da se shto vishe umanji i lichnost i djelo pokojnog Zorana Djindjića...
90% publike nece ukapirat mnogo stvari a mozda ni zashto je ubijen...kraj serije,govor iz Zajechara ili Valjeva,i ne zapamtih,od toliko govora njegovih izabrali..da nije tuzno bilo bi...
...
Pa ne treba kroz seriju da se kapira kakav je ko bio, valjda. Nije to knjiga iz istorije. Pa i njih, ko piše?
Ne bih rekla da su umanjili njegovu ličnost, već da je nisu dovoljno dobro istakli.
Izbrisane scene iz prvoga dijela filma tesna koza. Prva je kada sojic trazi zenu u kozmetickom salonu (scena od 0:53), a druga kada japanac dolazi kod pantica (scena od 0:48). Ovih scena do sada nije bilo na internetu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dojc cafe dje se moze pogledat sezona 2
Volja sinovljeva .... naucna fantastika distopijska malo mad max kisjele kise.....
Uglavnom jedan apel Spajicu da ugasi ministarstvo kulture u crnoj gori.
Da ugasi FDU na Cetinje .
Nek te pare preusmjeri na proizvodjace zivine
Pontonovo srce, poslije prve epizode sam htio da batalim iako imam jako niske standarde za domaće projekte ali ajde, dadoh joj šansu. Nije ni poslije puno bolja ali aj, naša je pa se odgleda. Janketića iako volim kao glumca, epski fejlovao podgoričanina.
Najbolji detalj u seriji je omaž trotinetima na kraju + Random - Oldtimer![]()
Pontonovo srce prve 4 epizode sasvim pristojne , onda su poslije sve zbrzali i usrali.
Da su napravili 8 ili 10 epizoda sigurno bi bilo mnogo bolje.
Šeberdžija i Janketić izdominirali.
Upalio ih neku domacu seriju, dajte neki predlog. Nesto da vam se najvise svidjelo
Hvala.
Konačno se nakanio da odgledam Tajkun, prvu sezonu, aj da kažem solidno. Ivan Đorđević pokidao ulogu, apsolutno iznenađenje s obzirom da je uglavnom imao tralala uloge. Počeh drugu sezonu, dvije epizode odgledah, za sada mi djeluje drastično slabije...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks