Sve je gore i gore. Nema policije da kažnjava. Ni saobraćajne ni komunalne. Ni sudija. Nema ništa. Baš ništa nema.
Imam vozačku podosta, ima na forum i neko sa dužim stažom u vožnji, nikad ovako loše nije bilo.
I ovo je jedan opšti nerad države. Institucija. Sve je urušeno a nije da nije bilo ničega. Bilo je nešto.
Staro i mlado, muško i žensko, uredno prolaze kroz crveno. Koristi se mobilni telefon za instagram i viber dopisivanje.
Prestrojavanje u adekvatnu traku ne postoji. Zatvaranje raskrsnice iako je već nagomilana vozilima redovna pojava.
Parkiranje - da postoji takmičenje za najbahatije parkiranje na nemogućim mjestima bili bi olimpijski šampioni.
Odlazak na posao i povratak mi postaje baš težak dio dana. Gledam da idem oko 7 ili 8ipo kad nema gužve. Oko 17 idem nazad.
Muka mi je na život kad vidim narandažste stubiće. Vidjeh da su ih stavili ispre zgrade ministarstva finansija. Zamislite taj poraz države i njenih institucija kad nisu mogli da regulišu saobraćaj ispred zgrade ministarstva.
Ovo je da se povede kod nekog doktora da ga pogleda dobro. Da odmori 30 dana u Dobrotu i nadise se onog finog morskog vazduha. Da procisti sinuse i mozak.
Pa kad dobro odmori za 5 godina pruzit sansu da ponovo polaze. Ali samo sa 100% tacnosti da dobije vozacku na godinu dana.
(Blok 5)
![]()

Reply With Quote
Bookmarks