Računam da će priča oko struje biti nije struja poskupjela, no će samo račun da bude veći.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Биће, кусур од 3 цента од срамоте од касирке не узимате, према томе...
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Umoran sam od svega sto znam
Sve i da neko vjeruje u najbolje namjere i ekstremno poštenje osvježene političke elite, nevjerovatno mi je da taj neko može da vjeruje da su osvježivači sposobni da urade to što pričaju. Makar ne oni koje guraju u prvi plan.
Ne priča ti o većini u parlamentu za izglasavanje zakona, i dps je imao gomilu dobrih zakona usvojenih. Priča o većini koja će da omogući primjenu tih zakona. A situacija je i dalje takva da je selektivnost u primjeni zagarantovana.
Upravo to.
Mi godinama imamo neke zakone koji su na papiru fenomenalni ali kada se zagleda malo dublje shvatimo da se ne primjenjuju. Ne primjenjuju se jer vecini odgovara da bude tako, osim u onih par slucajeva kada vecini odgovara da se primjene.
Nema tu izmjena niti ce biti ikada na nasim prostorima.
Voda će biti jači udarac po džepu.
ja vjerujem Vladi CG. vEsti rade protiv napretka ove države.
ada e. mandi i slavenu da provjeravaju okle jahte.pa dps sistem ih je branio iz najjače dok su opozicija bili. sad kad su vlast, 100% će ih neko istraživati.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Dakle, cijena struje je ista, a računi će porasti za prosječno 1 €. Na prvi pogled paradoksalno, ali tako je, jer se za neke stavke na računu ne pita EPCG.
Kako si ovo prihvatio kao da si od skora u sveto trojstvo zaposljen
Epcg, solar, cedis
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Jos podrzava Rusiju u ratu sa Ukrajinom, sve je jasno
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
A nije ti smetalo kad te DPS krao? Ccccc.
Nije ti lijepo sto se sluzis ovim spinovanjima. Fino je receno da aktivna energija nece poskupljivat i da ostaje ista.
Dakle cijena aktivne energije na Pivu, Perucicu i u kotlovima TE Pljevlja je ostala ista! Ko ti je kriv sto zivis u PG pa te transport struje kosta vise. Jednako kao onoga sto udise onaj smog u Pljevlja i struja mu je pod terasom.
Mora se Prenosu i CEDISu platiti to sto koristis njihove kablove tu nema popeka i lopatanja zaposlenih, samo zica i dalekovodi.
Znaci cijena aktivne energije je ostala ista! Nisu slagali. Ne podmeci i ne spinuj.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Samo dok se prave da ne mogu da nadju rjesenje da se naplati ova siva ekonomija i dok i dalje pustaju stanovnike u ovoj srecnoj drzavi da ne placaju porez, neka formiraku svakakve inspekcije i neka donose svakakve zakone, dobro je da se donose zakoni, to ne moze da skodi, kao ono da se popije casa vode kad se ustane.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Viđeh neke Meme-ova na društvene mreže đe ovaj Bečić plače, o čemu se tačno radi, može li mi neko reć? izgubio na izbore u budvu jel?![]()
Prosuli se, onako udruženo - on i Milojko
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks