Ono što bi prvo svakome trebalo da zasmeta je način na koji portal identifikuje grupu navijača - više puta se navodi "navijači Crne Gore", a ne što bi bilo prirodno - navijači reprezentacije, naši navijači...
Jer ovima koji sa ovog kužnog portala plasiraju ovakve vijesti je prirodno da navijaju za reprezentaciju druge države i te navijače bi nazvali svojim, isto kao i ovi koji se odmah javljaju da podrže ovakav način "izvještavanja".
Koga je gladni ***** pravio, dovijeka ce bit gladan.
https://www.vijesti.me/v/732948
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
200 000 su izjeli kamo srece da su toliko dali Ẓ̌enama Bara !
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
eo se kako šef evrope sad sa sjedištem u BGu sprda sa Crnom Gorom.
https://x.com/KonteZanovic/status/1858166312192589984
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Haha ne mogu, mene je krindz ovo da gledam![]()
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Nije Pink kriv što je najpopularniji u Crnoj Gori.
Nego,Crnogorci.
Jedno pitanje, sta je 200K EUR danas u CG, a i sire? Nista, kap u okeanu.
Klasicno skretanje paznje (vjerovatno sa zaduzenja od 2.3 milijarde EUR). Puno vece pare su se 'izlile' iz CG od toga, pa evo niko ne pita dje su, niti ko sta pokrece po tom pitanju.
Evo recimo afera TKCG, za koju je dokazana korupcija pred sudom u NY, US, dje je 'vlasnik' TKCG 'zaradio' kazu preko milijardu EUR do sad. Zar ne bi po logici stvari, s obzirom da je koruptivni posao u pitanju, dati ugovor o prodaji TKCG trebao da bude vec pravno nistavan? I samim tim da 'vlasnik' TKCG vrati sav profit koji je ostvario, drzavi CG, uz kamatu, i dodatne kazne. Ah da, mi mislili da se u CG stvarno nesto promijenilo kad ono nastupi Dalaj Manda & CO
Da je kojim slucajem recimo drzava CG duzna Njemcima (ili ko li je vec pravi vlasnik TKCG sad), ne vjerujem da bi se oni ustrucavali da po kratkom postupku naplate dug. Ali mi imamo 'domace' 'dobrotvore' koji nece da se bakcu tom 'sitnicom' zvanom 1+ milijarda EUR.
Idiota ovoga ženskog.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
VDT formiralo predmet: Šaranović prijavio da je ADVOKAT naručio njegovo ubistvo iz osvete
Više državno tužilaštvo u Podgorici formiralo je predmet povodom usmene krivične prijave koju je 20. decembra 2023. godine bivši direktor Policijske akademije Boban Šaranović podnio protiv advokata iz Podgorice (ime i prezime poznato redakciji), kojeg optužuje da je naručio njegovo ubistvo.
Advokatska mafija najgora sa najgorim sljamom posluju pa tako kad osile sa parama misle da mogu sto oce...
Zadržavanje osumnjičenom za porodično nasilje: Prijetio ženi da će demolirati radnju u kojoj radi
UP: Od početka godine na putevima poginulo 67 osoba
Samo za MAGARCE koji se bore za ljudska prava zatvorenika ZIKS Spuz..
Bivša zvezda šoua "Married at First Sight", Timoti Smit ranije je bio u federalnom zatvoru, a sada je otkrio u kakvim uslovima živi Didi, prenosi Dejli mejl.Njegov novac i bogatstvo mu neć donosi nikakve beneficije. U federalnom zatvoru je sve ograničeno, ne dobijate beneficije samo zato što ste bogati. Dozvoljene su vam neke osnovne stvari kao što su trenerka i patike, ali to je to. Oni imaju i racije, pa ako pokušate da nabavite zalihe, oni uzmu sve", rekao je.Smit je takođe objasnio kako zatvorski čuvari često koriste samicu da "slome zatvorenike". Rekao je i da se Didi nalazi u delu zatvora gde nema pristup drugim zatvorenicima.
"Ljudi misle da ima televizije i radija, ali tamo gde je on nema ničega, čak ni radija. Dobijete Bibliju i jednu knjigu nedeljno. To je sve", rekao je bivši zatvorenik.
Takođe je istakao da ozloglašeni reper ima veoma ograničenu komunikaciju sa spoljnim svetom.
"Mesečno dobijate samo 300 minuta na telefonu. Ako ste na telefonu 30 minuta dnevno, posle 10 dana nemate pravo na telefon narednih 20 dana. Ponekad vam ponestane minuta u prve nedelje i onda pričaš sam sa sobom", rekao je Timoti.Čak i da je među opštom populacijom, nema jedne ćelije, jednog televizora. U toj grupi ima na stotine ljudi i generalno samo nekoliko televizora, odvojenih prema rasi. Tu mu njegovo bogatstvo neće pomoći", rekao je on.
Dodjo Didi u Spuz odje mozes da radis sto god hoces....
Samo četiri notara kažnjena su simboličnom novčanom kaznom, u posljednjih 12 godina, zbog prestupa u radu. Ostali postupci koji su vođeni završeni su odbačajem ili obustavom, jer su notari otišli u penziju ili prestali s radom
https://www.vijesti.me/v/733021?utm_..._share_counter
Sent from my S23 ultra using Tapatalk
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...-nista-ne-fali
abazović je posle tri ili četiri mjeseca na mjestu premijera počeo da vrijedja novinare i da narod naziva fašistima. Spajk eo posle godinu dana počeo novinarima da preporučuje šta da pišu. kakvi klasični vučići. oba.Premijer je preporučio novinarima da ne stavljaju naslove u kojima "državi nešto fali"...
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ne preporucuje novinarima nego urednicima jer ne postoji novinar u Crnoj Gori koji smije nesto samostalno napisati... a da mu urednik to ne aminuje ili ispravi
Odlicna vijest, osim naravno za dps i njihove glasace
Vuković: Jaka Vlada ne strahuje od budžetske inspekcije; Krvavac: Svako će morati da dokaže porijeklo imovine
"Nadamo se da ćemo brzo imati i draft zakona o finansijskoj policiji koja bi preuzela određene nadležnosti i da će moći konačno da se iskontroliše ne samo deset nego i više godina", poručio Krvavac
"Sa međunarodnim partnerima radimo na tome da obučimo poreske inspektore da to rade, a nadamo se da ćemo brzo imati i draft zakona o finansijskoj policiji koja bi preuzeča određene nadležnosti i da će moći konačno da se iskontroliše ne samo deset nego i više godina i da svako bude dužan da pravda svu svoju imovinu stečenu prihodima prijavljenim u PU. svako će imati oređeni limit imovine po kojem će se provjeravati i svako će morati da dokaže na koji je način stekao imovinu ukoliko te prihode nije imao prijavljene", pojasnio je Krvavac.
Umoran sam od svega sto znam
Nego zna ko sto bi odje
Više osoba je pokušalo bez odobrenja i nasilno, danas oko 13 časova, da uđe u Klinički centra Crne Gore (KCCG) u čemu su ih spriječili zaštitari ustanove, saopšteno je iz najveće zdravstvene ustanove u državi.obzirom da su ova lica fizički nasrnula na zaštitare, oni su, u skladu sa Zakonom i ovlašćenjima, bili prinuđeni da upotrijebe sredstva prinude (fizičku snagu i biber sprej)”, kaže se i saopštenju koje je dostavljeno iz KCCG.
Određeno zadržavanje Zećaninu: Osumnjičen da je pljunuo suprugu i prijetio ubistvom
Vala sudstvo za ove stvari treba da uvede pritvor 30 dana... ili takozvano hladjenje
Izgleda da rade kamere na semafore...
Kako rece Milutin i Spajic, nema podizanja cijene struje?
Regulator saopštio: Od januara u Crnoj Gori skuplja struja
https://www.portalanalitika.me/clana...skuplja-struja
Odlicna vijest? Jeste odlicna je al' kako za koga.
Nesto mi se cini da ce doci do toga da ce samo obicni smrtnici da dokazuju porijeklo imovine a politicari nikom nista, jer nisu ludi da krenu "sami na sebe".
Dodajmo tome skok poreza na dobit na 15%, te vjerovatno i retroaktivno placanje istog koje ce se nametnuti prakticno svima (minus pomorcima jer su na tom polju zasticeni kao bijeli medvjedi a i ne smiju se taknuti - /flameon) i jasno se vidi u kojem pravcu sve ide te kako ce budzet da se (ne)puni.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks