...Pa imate i nepisane sugestije urednika kamermanima da ne forsiraju krupne kadrove milana knezevica jer valjda ima neki problem sa ocima pa to malo djeluje na senzor kamere kao sako sa gustim prugama zbog moir efekta... ugrozeni su ostali profesionalni srbi zbog kadriranja...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Bluemoon valja znat kad iskljucit se i ne silit
Mjera je majka svega
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
eo.
ili.Predsednik Skupštine Andrija Mandić poručio je juče da je za dogovor oko pitanja srpskog jezika, ali ako neko to neće, napraviće ustavotvornu skupštinu.
dakle dovoze se glasači. raspiše se novi referendum, glasaju braća iz Banja Luke, i eto.Predsjednik DNP-a, Milan Knežević kazao je da će priliku da dobiju crnogorsko državljanstvo imati "stotine hiljada naših sunarodnika koji žive u Srbiji, Turskoj i bilo gdje".
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
A kako mračite što je ovo odgledajte podkast Dritana.
Znači naši političari krenuli u podkaste a URA prva se inovativno toga sjetila.Ono Konatar ima i goste ovaj sam podkastuje.
Tako su prvi se upisali u Twitter.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
https://www.in4s.net/video-vracaju-n...li-onamo-namo/
Vraćamo se na put pravih vrijednosti. Himna knjazevine i kraljevine crne gore je bila Ubavoj nam Crnoj Gori koliko znam.
Kakav je dritanov podcast?
Ne znam samo mi je zanimljiva pojava da je Konatar još prije njega otvorio podkast đe ugošćavao političare a onda je Dritan otvorio podkast đe on sam samcit sa sobom.
Znači lik ne podnosi bukvalno da bude mu tu bilo ko on ne zna ni što je izgleda podkast.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Znam za taj konatarov...
Evo sad otvorih dritanov, nema gosta, sam priča sa sobom.![]()
Misao svih Izbora u CG:
"Morate SVI da vičete."
Napisah ja nikad vise propusta. Ovo po meni nije slucajno i ne desava se samo na javnom servisu. Pih
https://www.standard.co.me/hronika/m...zena-obdukcija
Da vidimo o cemu se radi...
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Bratu novinarke Pobjede Ane Raičković polomljena je šoferšajbna i obavljen je uviđaj kako bi se utvrdilo ko je nanio oštećenja na njegovom vozilu, sazanje Pobjeda.
Kako je tom mediju potvrđeno iz policije, G.R. je prijavio policiji da mu je neko polomio šoferšajbnu na vozilu. Policija ispituje da li je ovaj napad povezan sa napadom na njegovu sestru i članove njene porodice 10. novembra ispred Gurmana.
Pobjeda nezvanično saznaje da su osumnjičeni pokušali da zataškaju napad na Raičković i tako preko posrednika nudili njenom bratu da slučaj ne prijavljuje.
Istraga je u toku, a u pritvoru su kontroverzni biznismen Zoran Bećirović i njegovi tjelohranitelji Mladen Mijatović i Ljubo Dukić koji se terete da su izvršili krivično djelo nasilničko ponašanje na štetu Raičković, kao i na štetu njenog sina U.G. i vjerenika T.A.
Interesatno cim pustise Dukića iz pritvora slomi se sofersajbna.... bas interesatna cinjenica....
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...-od-prascevica
Ajmo malo o.... Diplomirani policajac za spas aerodroma.
https://borba.me/velji-crnogorci-jos...cku-vam-video/
Velji Crnogorci još jednom pokazali „patriotizam“: „Što ste na nas digli hajku, četiničku vam…“ (VIDEO)
outline brate jesi li ponosan![]()
ne vidim potrebu za ovakvim vidom skandiranja na mečevima reprezentacije. ovo su ti bivši drugovi aktuelnog generalnog direktora rtcga. ovoga iz tvoje partije, dfa. tako da.
treba istaći da ti nije smetalo kada su navijači vepra u sred PG, skandirali pokliče:
https://www.pobjeda.me/clanak/uznemi...zica-podgorica
što jelte dovoljno govori o tebi. tvoji drugari mogu sve, al tebi suprostavljena strana i ne. ili osudjuješ sve ili se pokriješ i ćutiš. mada, pošto si vrijedja narod po privatnim porukama, onda je tu manje više jasno sve.Grupa navijača Sutjeske, uoči ulaska na stadion pod Goricom, prilikom dolaska na utakmicu finala kupa Crne Gore sa Arsenalom skandirala je "Nož, žica, Podgorica".
Opet Srbi krivi a outline?
mojne da si bezobrazan, nema potrebe.lEpo napisah da ovo ne treba da bude. ja nisam kriv što vi podržavate ili ćutite na skandiranje u vezi genocida i to da je tad politika BGa ubila tolko nedužnog naroda a 'vamo skačete kad suprotna strana nešto loše napravi.
masna veprina i ovi njegovi kupljeni navijači nisu Srbi. samo puki nacionalisti koji sprovode politiku sloba ili voja ili snsa. Srbi su oni koji su imali muda i petlje da sruše taj sistem.
A moramo malo.
Mada ti evo opet reče da su sigurno Srbi svi navijači Sutjeske koji su ono skandirali. Znači nisu navijači Sutjeske, već Srbi i to neki bezvezni šubarini
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks