Zasto bi smetalo?
Ne avetajte Nikšićani, vi i smeće evo prebačate u PG.
Pa što im date? Pitate li se vi, PGričani, išta u svom gradu? Ili vas nema dovoljno, svi pošli u BG da BGđanima uzmete sva direktorska mjesta? Ako je ovo drugo mit, mit je i to tvoje
Vi nama pse lutalice, mi vama smeće.
P.S. kažu da čovjek najviše voli dva grada - onaj u kom se rodio i onaj u kome je studirao, tako da ja ne avetam što ne volim PG, no baš opozitno.
Mora se to trvenje domorodaca i dođoša već jednom regulisati. To ne sretoh niđe u CG, do u PG. Vrijeme je.
Last edited by Mylene; 17-11-24 at 01:00.
@Mylene
Stari su govorili,mozda si chula-dodjoshe divlji očeraše pitome...+ ima i politike dosta tu,i rezultat je ovakav kakav je,najbolje se vidi kad su praznici...divlji se vrnu na kratko
E,ali nije samo ovo u pitanju sa PG,ista stvar je i u regionu sa vecim gradovima,identichno,samo shto u PG dodje vishe do izražaja jer je mnogo manji grad od ovih u regionu tako da je lakshe poklopljen.
...
Ti kao da ga donose kesama pa ga ostavljaju u PG, to samo moze imponovati niksicanima, da izvoze smece u Podgoricu.
Milion godisnje, sta je to, sitnica...ima se naknada od Bosne koja se izboksovala od nedavno pa je doslo prakticno dzabe.
Kakva Podgorica, tu su se svi sjatili, sljegli sa svih strana.
Odmor mozga jutros.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Vrijediš onoliko koliko znaš i umiješ.
Svaki dan je dobar za upiranje.
doktor. opet moram da gledam seriju.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Kako se živi, ne umiralo se.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Kako jeftino.
Ja PGričane samo po dobru pamtim, to je činjenica.. lagala bih kad bih rekla da sam imala i najmanji incident, pa i verbalni.. Naprotiv, imali su dosta strpljenja za moju mladost i razlike u odnosu na sebe. Gledali su da i oni nešto poprime (što ih ne ugrožava, a drukčije je). I dosta sam i ja od vas naučila.
Ali, to je na lokalnom nivou i ne važi svugdje. Žalopojke sam slusala više od mlađih ljudi, PGričana i nePGričana. Mi došli vama da solimo pamet u vaš lokal.
Tako da se nadam da ćete ukrotiti divlje, no onda Wild Beauty - mačku o rep
Evo ti jedno virtuelno.... da zviznemo:
Ne znam što mi je trebalo da se upuštam u ovu priču sinoć.. no me malo fudbaleri iznerviraše. Tj ne oni, n'o rezultat. A mislila sam da sam to prerasla.
Nebitno.
Aj na veselije teme se čitamo![]()
Ja sam kriva bacila sam špicu.
A stvarno mi nije bila namjera.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Mene uopšte nisu fudbaleri iznervirali jer to je prosto igra,nekad neko dobije neko izgubi ali to nije svrha igre.Svrha igre je prosto igra.
Ono što je mene pogodilo je sinoćna rasprava između srba i crnogoraca.Taj poraz naše Crne Gore me duboko pogađa i stvarno to ne samo da mislim no i osjećam.To me sve više i više pogađa bukvalno mi postaje nepodnošljivo.Kakav je to horor za mene lično teško je opisati.
Ja sam oguglala na politiku.
I to je igra. Igra radi igre![]()
Neke igre se ne završe baš najbolje naročito političke.![]()
Ja vjerujem u CG i CGrce
.. pa i kad gube u fudbalu ;p
Samo treba da otvore oči i uče što ne znaju, vjerujem
EDIT:
I da budu strpljivi.
Last edited by Mylene; 17-11-24 at 15:33.
O kakvom fudbalu pricate.. sj igra srbija
Sent from my motorola edge 40 neo using Tapatalk
Mijenjajmo uloge. Mijenjajmo sebe.
Svaki dan je dobar za upiranje.
Utakmica bila, prošla, izgubili 2:0, idemo dalje. Sin mi je rekao da ćemo izgubiti, ali da bi bilo lijepo da prođemo i podrzimo naše fudbalere. Poslušah...
Sent from my Motorola 8400
Lako je dobar u dobru biti na muci se poznaju junaci.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
There are currently 27 users browsing this thread. (0 members and 27 guests)
Bookmarks