acs, AL no1, crane_operator, Djalac, Dzi, extravaganca, kaemSe, mika123, mrgo, Mr_G_rUzNi, Orgullo, outline, skodilak, stefke
Najbolja margeritha u Milano je 9€, slične cijene su i u Rim, a Napulj jeftiniji. Kod nas su počeli žestoko da kolju sa cijenama pizze.
Sent using Tapatalk
#fakenews
acs, AL no1, crane_operator, Djalac, Dzi, extravaganca, kaemSe, mika123, mrgo, Mr_G_rUzNi, Orgullo, outline, skodilak, stefke
A nije pice nego SVEGA.
Prije kad odeš nedje vani, sve ti bude skupo itd…
Pivo u Svajcarsku 8€, hot sog 5-6€
E sad smo im se dobro primakli, a možda smo za neke stvari i skuplji.
Inače jerry ima brutalnu gurmansku (kos pet udovica) ali mala je 3,80€, probao par puta, sinoc na glovo narucih to bi tuga, jad….
Evo me u ,,Pasaž" u Nikšiću, lijep ambijent, hrana prosjek, ali sve pojedosmocijene više nego korektne
Sent from my Motorola 8400
Treba bojkotovati sve restorane koji imaju bezobrazno visoke cijene, npr. Troju, Goodfellas...
Prema tome, šta da ti kažem?
Way ahead of you...
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
U k3 je kapricoza 6,70€. Danas jeo
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Meni su ok pizze u Eataliano preko puta Bazara.
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Za 7min nam je bilo spremno u Protokol, svaka cast.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Tu es mon héro!
Zagoric, zgrada Zeta gradnje. Na cosak, preko puta pumpe.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja sam prije neki dan jeo sendvic sa piletinom u Protokol, meni je bas odlican bio a mislim da bi 5e
A sad da trknem do pashe caskom![]()
Danas je bio dan za setat pa se par obroka van kuce odradilo
Markez nista specijalno ali opet ok. Djeca rekose a i vidno bijase da se nacos onaj smanjio makar 50%
Sendvic i tapas bijahu ok
Shangai kod pozorista, bas lose. Znaci 6 jela, sve je to bilo bzv
Chilema na PC krusevac je najbolji sa azijskom hranom ubjedljivo u pg. To vise ne treba ni testirati
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Moram poci u restoran Princ da probam ovaj svedski doručak . Cuo sam par ljudi da je odlično , 6.50 eura po osobi
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Šokirah se danas u COACH na stari…
Tri jaja, dosta slanine i sir, fin neki hleb 3,70€
Sjediš kao gospodin u fin kafic, garantujem da je u sve ove trafike/brze hrane skuplje..
Last edited by stefke; 17-11-24 at 22:11.
Javi kako je bilo u Princ, vidjeh i ja ponudu, novi su, vjerovatno ce to u pocetku biti dobro, kao i sve kod nas…
Last edited by burkina faso; 18-11-24 at 15:38.
Lapo-Lapo, otvori se ovo onamo iza Pejtona, tj. ispred Pištolj zgrade u Kralja Nikole. Može se sigurno odličan sendvič sastaviti i moj predlog ko bude probao da odmah ide na tu varijantu jer mi probasmo jutrosova tri predložena - onako. Obilni su, ovaj lapo lapo je čak i nenormalno nakrcan ali prejako to bješe i presuvo nešto ne znam, moguće uz adekvatne priloge još da bi bolji bili ali ponavljam, bolje svoj sendvič sastavit jer ima svašta nešto.
![]()
dobro ti bas prvi dan da odesja sam htjela da sacekam malo dok se svi ne uhodaju.
meni standardica bila bas puna, ali je i to meni previse za dorucak.
i ja sam za ovo "sastavljanje svog sendvica" i prenijecu
edit: mozes sam sastavit sendvic
Last edited by goozica; 19-11-24 at 10:00.
nothing comes from violence and nothing ever could
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks