Vidi da ti ides sa drustvom za restorane lako bih ti preporucio. Za poslovnu varijantu
Ambar beton hala, mana slow food fora a i dosta skupo, plus tu ste odmah da preslocite u grad u lavash ili fridu i slicno
Rodizio odlicna hrana slicna fora sa hranom samo je malo dalje na nbg
Suvenir splav - fantasticna hrana, prelijep ambijent ali i cijene
Faro na Vracar ne znam kakav je sad za hladnije vrijeme a bio je super kad se moglo napolje
Ceger isto fina hrana na Vracar
E sad imas i foru u hotel Crystal na Vracar
Tamo je odlicna hrana, za bg nije preskupo
Pogled lijep, pored vam je vinski bar da nastavite. Cetvrtkom ima muzika
Mislim da bi ti najljepse bilo, samo sto moras to unaprijed jer je bas trazeno mjesto
https://www.instagram.com/p/C7yaQ1hs...M3aHI3aThxdA==
Ne znam da li ima muziku Bela reka... tu ne mozes pogrijesit sto se hrane tice
Ja nesto nisam fan skadarlije moram da kazem![]()
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Pošao na preporuku, oduševljen sam. Probao sam i tradicionalno albansko jelo (tako piše u jelovniku), specifično je (prilažem fotografiju), ostala hrana je takođe ukusna, trenutno jedem desert. ,,Artigiano" u Tirani, geolokacija
https://maps.app.goo.gl/5mwZkVsG1usSAbDX8
Sent from my Motorola 8400
Restoran Saran u Zemunu je imao ranije zivu muziku...
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
U ono Vkusno ne bih jela za spas...u Čun smo se uništili, bukvalno...od aperitiva preko predjela, glavnog jela, dezerta, vina....top! Usluga isto.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Samo sam prošla pored I bilo mi je jasno o čemu se radi...a ovamo prelijepo, sa pogledom na jezero.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
E lijepo ti se javih da predložim mjesto. Nego ne jedosmo ništa konkretno u Ohridu što bih preporučio. Ali zato danas bijahu odlična rebra na kajmaku i piletina u pesto sosu u Elysiumu u Bitoli ako ćeš da gledaš oko Ohrida.
Noćas za desert možeš u Choco world. Ako voliš, ne propusti
Platanus, Dobrota/Kotor
Capricosa & Montenegro pizza
Fino tijesto, svjeze pecurke i ostali 'materijali', cijene regularne... Mislim da je kapricoza 11 ili 12 a CG pizza 13e. Sokovi standardno oko 2ipo, toceno NK (0.3l) oko 3ipo ja mislim.
Last edited by Fidel Castro; 16-11-24 at 09:46.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
U Stari Bar "kod kumare" pub imaju odlicne pice i nisu uopste skupe, od 6e cini mi se pocinju cijene...
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Podji do gore kad budes u mogucnosti, i u Prego na uglu marsala tita je odlicna pica isto...
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Parapet ima odlicne pizze u BR
Sent from my SM-S906B using Tapatalk
Ja nidje drugo ne jedem u Bar osim u Parapet.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Preskupo je, da budem iskren.
Prema tome, šta da ti kažem?
Akademija ima dobre pice, izdvojio bih fantastičnu Diavolu ( kulen + feferone kako i treba), baš bude dobra. Danas ipak opalih Capricozu, dobra bi samo šampinjona bješe u tragovima.
![]()
Kad vidim masline na kapricozu samo gledam koga da gadjem u blizini
Masline su mi MUST na picu ali ne ovako no sitno narezane
Sa godinama sam poceo samo margaritu da jedem i to iskljucivo sa manje sira. Da ne pliva onaj uzas
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Mislim da je u Rio mijesano meso bilo 13.50€ tako da je 11€ za picu po meni svetogrdje.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
There are currently 4 users browsing this thread. (1 members and 3 guests)
Bookmarks