Ne znam bune li se, ali cini mi se da vise niko ne dobija stanove za 50e mjesecno, a evo zakonom o zaradama u javnom sektoru ukida se funkcionerska naknada i nema vise visokih otpremnina kao sto je npr. Paraca dobio 180.000e. Je li dovoljno, i ja kazem da nije.
Ja ne znam kapirate li da nema dps funkcionera koji nije od drzave na ovaj ili onaj nacin izmuzao par stotina hiljada, sto neko zaradi za citav radni vijek.
Umoran sam od svega sto znam
Znaci funkcioneri (gowna) kupuju stanove po povlascenim uslovima a Sudija(magarac) presudjuje mu isplatu po trzisnim cijenama...
I onda vjeruj pravosudnom sistemu?!
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Vjerovatno si onda mislio a Grupe A i B
Jer ne vjerujem da je se moglo iz D grupe baš toliko zahvatiti.
Poslato sa Ultra Fold5 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Koji ono bijaše funkciiner Demokrata, čini mi se, te je prije neki dan neko objavio da je sebi u ugovor o radu ubacio otpremninu od 60 i nešto hiljada ako ga šutnu sa posla? Ili Miluton Zubati koliku ima platu, a koliko će para da uzme ako ga neko šutne usred mandata? Kako je Slaven Masni Radunović potpisivao ugovor sa datumom godinu dana unazad da bi stan koji je dobio od firme koju je doveo do stečaja, a koja je pare mlatila od poslova sa dpsom, izuzeo iz stečajne mase pa ga eto sa stotinak kvadrata bez pare i dinara? A sve to uz amin Blaža Jovanića, administratora svake otimačine koja je izvršena preko privrednog suda? Možda Koljenica nije dobio stan od države, on se bavi biznisom, je li tako? Vazda bio bogat, je li tako? A to što je prvi kapital stekao držeći lokal sa policijskim dps inspektorom đe su mu članovi dps vlada pravili cehove u desetinama hiljada eura ili što se od aluminijuma obogatio u saradnji sa KAP-om dok se za sve pitao dps tajkun Brković, ni to nikome ništa?
Dps sistem je funkcionisao, a funkcioniše i dalje, upravo onako kako je i zamišljen - da bude zloupotrebljavan od onoga ko drži uzde i ko sa držačima uzdi blisko sarađuje. I nebitno je da li je taj neko političar vlasti, član njegove porodice, kum, prijatelj, ili ne neko sportista, ili biznismen ili je... drum roll... opozicioni političar.
Last edited by NHM; 14-11-24 at 14:39.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Ljudi koji komentarima podrzavaju Aliju Balijagica... nevjerovatno...
Dobrota je puna.
Svaki dan je dobar za upiranje.
Ima nas, ima...
"Odrasle osobe sa ADD-om mogu biti opažane kao povučene i arogantne, ili zamorno pričljive i nepristojne. Mnoge su prepoznatljive po kompulzivnom zbijanju šala, rafalnom govoru, naizgled nasumičnom i besciljnom skakanju s jedne teme na drugu i nesposobnosti da izraze ideju bez iscrpljivanja engleskog vokabulara."
Korupcija u Agenciji za sprecavanje korupcije...
Agencija za sprijecavanje korupcije je stvorena kao pravan onima koji su se bavili bas ozbiljnom korupcijom.
Cini mi se da se njihov angazman nije mijenjao, samo su se mozda presaltali na drugu stranu ali i dalje je to najveci paradoks od nasih institucija a nije slaba konkurencija.
Last edited by Fidel Castro; 30-11-24 at 13:18.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
nothing comes from violence and nothing ever could
sram bilo učiteljicu, mjesto da pofali jer je najbolji domaći bez ijedne greške, ona tako.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
U kakve se maloumnike narod pretvorio...
Prazni. Ubijeni u pojam.
Do njih je.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
užasne stvari rade tzv novinari. nesrećni momak izvršio samoubistvo. naslov jednog portala. momentalni otkaz bi mi dobio bolesnik koji je ovo napisao
https://hotsport.rs/2024/12/17/delij...-lazica-video/
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks