Srebreno je ok.. dolje imas Konzum kao supermarket a od prodavnica imas DM, Pepco, H&M i Muller.
Besplatan parking prva 2 sata, nakon toga 3e po satu.
Srebreno je ok.. dolje imas Konzum kao supermarket a od prodavnica imas DM, Pepco, H&M i Muller.
Besplatan parking prva 2 sata, nakon toga 3e po satu.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Zna li neko zašto su danas po centru Tirane okačene crnogorske zastave? Evo par fotki u prilog
Sent from my Motorola 8400
Njegosev dan, ili neka posjeta..
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Sedmica crnogorske kulture u Albaniji ... ufatih to na jutarnji prije nedje ali nisam znao da su okitili grad
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Oni slave Njegoša?
Prelijepo.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Ko je najbolji za zebra zavjese, roletne i slicno da to pravi ili prodaje?
Ko raspisuje oglas za strucno osposobljavanje, koja institucija? Da li oni vrse rangiranje i salju spiskove poslodavcima?
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Ada evo i nama džamija u sred Podgorice i to ne jedna, nego nekolike.
Nisam rekla da nisu, čini mi se.
https://www.euprava.me/program-strucno-osposobljavanje evo ti ovdje sva moguca uputstva.
Mi smo to stavili u stan,odnosno ja postavio,nekih 3kom u gotovim dimenzijama.Prvo smo obišli neke ozbiljnije salone(preko puta Delte ijoš par njih,ne shećam se đe),to se radi u Turskoj,po narudžbi i možeš da dobiješ dimenzije po želji,dezena baš dosta da biraš,cijena nekih 200% veća ,montaža bezobrazno skupa i čekaju se oko 20-tak dana u odnosu na ove kineske(koje su, realno nekih 30% manjeg kvaliteta i manji izbor dezena) koje kupismo kod g-dina Li-ja(nije Brus) i koje sam sam ugradio za dž bez imalo muke.Treba bušilica sa burgijom 6 i libela.Sve pod uslovom da vam se dimenzije kojih ima nekih 4-5 poklapaju.Nama ionako stoji to iza zavjesa,kao zamjena za roletne ili draperije.
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Hmmmm,64...U Okov,Kips i Jysk su,inače,ali potpuno indentične a duplo skuplje nego kod ovog Kineza u Tuzi.E sad što ti mogu pomoći,pa da opet mjeriš:
Dimenzija mojih PVC balkonskih vrata (sa pripadajućim štokom) je 100cm,dimenzija samo pokretnog krila je 92 cm a dimenzija stakla na tim vratima je 77cm,dimen. komplet mehanizma rolo zavjese je npr.100cm(tako se i prodaje) a dimenz.zavjese koja se spušta je 96,5cm.Tih 96,5cm zavjese pokriva baš kako treba,ali prelazi i preko ručke za otvaranje pa bi i dimenzija od 90 cm rolo zavjese možda i bolje pasovala.
Prozor PVC,koji se nastavlja na ta vrata je, 72cm sa štokom,krilo je 68cm a staklo je 52cm i na njega se idealno uklopila dimenzija rolo zavjese od 60cm(sama zavjesa koja izlazi iz mehanizma je 57cm).Ne dodiruje se sa ovom od vrata a ne bi ni valjalo jer bi prelazila preko ručke od prozora.
Teško je za objasniti,a najbolje je pogledati(tu sam u PG ako imaš vremena da pogledaš).Ukratko na prozor od 64cm može,možda, idealno da pasuje rolo od 60cm...
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Last edited by joni; 13-11-24 at 17:20.
Samo da potvrdim ovu rutu za Skoplje. Ljepota, sve autoput, nidje rupe na putu. Prijatno sam se iznenadio i Albanijom i Kosovom jer slabo putujem balkanskim vukojebinama, ali nevjerovatno mi je da su obje drzave povezane autoputem, bulevari kao tepih, a mi samo 15km izgradili
Isto i kosovski policajci na granici prijatni, popricase crnogorski sa mnom kad vidjese odakle sam. "jesi se umorio, dje ides", ja sam mislio da nece iz inata da progovore nas zbog Srbije
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Hvala u svakom slucaju![]()
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Ne znam na kojoj ruti nema, ja sam do Tirane i nazad umalo ostavio komplet trap i auto zbog rupa i uzdignuća na vijadukte, a kao šlag na tortu u povratku je neko izbacio na sred "auto puta" ogromnu kesu smeća (minimum ona od 60l), prelijep osjećaj na 120km/h nalećet na nju u blagu krivinu, a pored tebe šleper.
P.S. Prvi dio od granice do Skadra je ok.
Sent using Tapatalk
#fakenews
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks