Boljih nemamo![]()
nAAAAAAAArod Crne Gore, ču ko.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Boljih nemamo![]()
Umoran sam od svega sto znam
nije neki problem biti bolji od komplet današnje vlasti i opozicije.
Lažojkoviće izgleda ni ljaljaši više neće.
No su na Joka spali
Tko leti, vrijedi...
Oce, oce, svi ce sa njima.
Ali zato dps sa privescima ne moze i zivi se pojedoste.
U cirkusu zvanom Evropski parlament, svaki poslanik ima čitav tim savjetnika i asistenata.
Tako da ovo jeste iskorak u uskladjivanju sa evropskim normama.
Sad nešto razmišljam, s obzirom da su izbori za evropski parlament u svim zemljama EU obična sprdnja, na koje izadje 30% glasača maksimalno i glasa obično neke spodobe koje ne prolaze na redovnim izborima za nacionalni parlament, koga bi se iz Crne Gore tamo poslalo?
https://dijalog.net/za-uspeh-evropskih-poslanika-kljucni-su-kompetentni-asistenti/
Last edited by Massaro; 12-11-24 at 20:57.
N.V. (39) teško je povrjeđen u masovnoj tuči u podgoričkom naselju Siti kvart, saznaju Vijesti nezvanično.
Prema istim informacijama on je više puta udaren pajserom.
Iz Uprave policije Vijestima je nezvanično rečeno da rade na identifikaciji napadača.
Postupajući tužilac izjasnio se da je u odnosu na N.V. počinjeno krivično djelo ubistvo u pokušaju
EP ima oko 720 poslanika. Parlament Crne Gore 81 poslanika. u EPu se i radi nešto, u ovom kod nas apsolutno ništa. tako da, ne postoji jedan jedini argument za ovo. osim naravno da svih 81 poslanika moraju da zaposle još nekog preostalog člana familije, brastva etc da zajedno sa njima ne rade ništa.
Zar se to ne zove sekretar/ica?
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
[https://www]
Masovna tuča u Siti kvartu: Jedna osoba teško povrijeđena, više puta udarena pajserom
Postupajući tužilac izjasnio se da je u odnosu na N.V. počinjeno krivično djelo ubistvo u pokušaju
Cudi me da ovako okarakterisao ... mozda je novi mladi tuzilac...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ene…
Tko leti, vrijedi...
Šta bi tačno bio opis posla savjetnika poslanika??
Poslanici diskutuju u skupštini i glasaju.
Znači savjetnik bi ga učio šta da priča i kako da glasa.
Što opet znači da bi morao da sjedi pored njega u toku glasanja i da stoji pored njega da mu šapće dok je za govornicom.
Ovo će napraviti probleme sa prostorom, pa je najbolje da savjetnici budu ovlašćeni da mijenjaju poslanike.
Da umjesto njih pričaju i glasaju.
Tako bi poslanici mogli da obavljaju i poslove u upravnim odborima , komisijama i sl.
Đe bi naravno opet imali savjetnike....
Tako bi jedan debil mogao da koordinira nekoliko onih koji imaju neko znanje.
Demokratski iskorak.
Kada mozak ne koristiš, čekaš da ti kažu
tada misliš da sve znaš, ne vidiš da lažu
Ne ide to baš tako, ne treba da glasaju i diskutuju umjesto njih, ali svakako da su potrebni (onim poslanicima koji zaista nešto rade). To što je takvih poslanika malo je druga priča.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Umoran sam od svega sto znam
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...ilion-godisnje
Sad se pravdaju kako u neke evropske zemlje poslanici imaju savjetnike,kao da nije dovoljno sto mi na 600 hiljada stanovnika imamo 81 poslanika.
Je li ovo glas naroda,posto se stalno pozivaju na to da poštuju volju naroda?
Postavih ovo sa vijesti i citah neke komentare,ovo ne bi podrzalo ni 10% stanovnistva.
Pes se oglasio,poštujem.Naravno,ako stvarno oni ispoštuju to sto su rekli,jer se može desiti suprotno,a kako je narod kod nas lošeg pamćenja… Nadam se makar da će još neko istupiti i iskritikovati ovaj idiotluk
Mislim da je Mandic vidio da su svi poslanici skolovane budale pa im mora dodati asistenta da se ne brukaju ...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Moze li se gradjanin koji nema veze sa politikom hranit u skupshtinskom restoranu po tamoshnjim cijenama na mjesehnom nivou...?
Kad nisu poslanici tu,jer bi gledajuci ih izgubio apetit.
...
Nagnuo se
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks