To je vec druga prica, opet, dogadjaj se definitivno mogao bolje organizovati ALI da mi nismo divljaci i indijanci kakvi jesmo problema u saobracaju bi bilo ZNATNO manje.
Ako nemas alternativnih puteva i nemas uslova/mogucnosti da adekvatno organizujes neki dogadjaj a da ne uzurpiras vecinu gradjana onda ga NE organizuj.
Ista mi je prica za apsolutno sve dogadjaje, manifestacije, setnje, maratone itd. itd.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
To je vec druga prica, opet, dogadjaj se definitivno mogao bolje organizovati ALI da mi nismo divljaci i indijanci kakvi jesmo problema u saobracaju bi bilo ZNATNO manje.
Danas me imade udarit jedan degenerik. Sa Blazovog mosta presao je u suprotnu traku da bi skrenuo u ul Kane Radevic prema sportskom centru.
![]()
to nije ni primaci rijetka pojava
prije neku godinu su stavili one betonske blokove da to sprijece... pa poslije toga i pjesacki makli jer su ljudi pjesacki koristili za to... sad samo promijene traku
Identicno se desava u save kovacevica... u zmaj jovinu... na bulevaru pg-dg kod mosta na susicu...
na bas dosta mjesta ljudi sebi daju za pravo da predju u suprotnu traku bulevara da sebi ustede 30 sekundi
A čim s eneka ulica zatvori, koji to ples degenerika budeMarka Radovića pored City Mall zatvorena, kakav kolaps, kakvo ulijetanje, probijanje, auh.
Nigdje policije ni komunalne, mora biti javasluk.
A sta se tacno radi u tu ulicu? Vidim da su odma kod kruznog rupcagu neku iskopali
Samo da ne zaborave da asfaltiraju to ponovo
Juce covjek usao u jednosmjernu kod Gintasa i mase rukama da mu se vratim ja unazad, a reko vazi ali jucee, pogodite ko se vratio
Kroz Konik neki dzip Kia cini mi se, iza mene upalio duga plus maglenke, ja se se sklonim pa upalim moja duga led i za njim sve tako dok nije skrenuo desno.
Divlji zapad je nula za nas
Sent from my iPhone 16 pro using Tapatalk
Dupli degen.
Prema tome, šta da ti kažem?
Pa skoro je počelo kod nas da se vozi ka' u Albaniju. Ne jeebu živu silu.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Zasto bi jebali kad nema policije ni za lijek?
A zašto je nema?
Zato sto ne smiju biti.
eto, vidiš...a danas mi rekoše da je sve kako treba
![]()
hahahahahaahahaha sta je ovo jebote
ne znam...oboljeli smo potpuno...
da nije digao rucnu...i da je auto ispalo iz brzine..bi li moglo u ova 2-3m ufatit zalt da se popne preko ivicnjaka??? pokusavam da opravdam ovo nekako...
Last edited by E_K_V; 18-11-24 at 14:16.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks