Dokle god ne bude postojala kazna za lose upravljanje od minimum 5 godina zatvora i konfiksovanje imovine nema vajde ko god da dodje na vlast....
Tako da ne mastamo previse...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
A mora da je start trke u 22h nema drugog pojasnjenja....
Oce li se ova vlast formirat vise da znamo dje vezu da fatamo za kucice na trg
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Ali Adzic nekome nesto da kaze, pih. Nesposobni su taman podjednako sanker i ovaj sto ima od "radnog" iskustva pripravnicki kod tetke. Zeru je gadniji Saranovic jer ne priznaje nikad gresku, ali Adzic ga prati u stopu, jos dolazi iz URA, desna ruka Abazovica, sve je jasno.
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Osvježivači sa efikasnošću sudova kao Popaj kad ne priznaje prepreke - probaju da ih savladaju, ako ne uspiju onda ih ne priznaju čuš mene produže mogućnost držanja u pritvoru sa 3 na 5 godina.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Mozda i on bude na protestu
Meštani najavili blokadu puta zbog odbeglog ubice: Dve nedelje Alija izmiče policiji, škole zatvorene, svi u strahu
https://mondo.rs/Info/Crna-hronika/a...log-ubice.html
Više će se isplatit kriminalcima da igraju igrice u Spuž do presude, nego da rade sa drogom, podrazumijeva se da će skoro svi bit oslobođeni zbog nesposobnosti sistema.
Kad vidim ovu ekipu koja će se izboriti sa kriminalom shvatam da nam je blistava perspektiva!
Nikako sa ovu relaksiranost povežem sa sadašnjim porivom sa se dvades puta dnevno zakopča sako.
Last edited by Gagarin; 08-11-24 at 22:02.
Ako ovi ne budu valjali, bar ćemo njih lako maknut
https://www.cdm.me/hronika/niksicani...vrede-supruzi/
Ih kako bi valjalo sad uvesti 1000 komada Garmin ogrlice za pse sto se koriste pa kad se priblizi zeni da mu iz centrale puste struju na najjace... a da da to je protiv ljudskih prava ...
Krivi su sudovi za ubistvo. Ahaaaaa…
Mnogo smo grešni kad smo kažnjeni ljaljašima.
Toliki kalibar debila i splačina na vlast učinje me religioznim
Oni se jedino mogu objasnit nečim natorirodnim
Evo posto ih branis prvo vidji ko su
Petar Lipovina i Žarko Pejaković od ranije su poznati policiji i u njihovim evidencijama vode se kao pripadnici Kavačkog klana.
Lipovina je bio umiješan u razne nezakonite aktivnosti, uključujući trgovinu narkoticima i pranje novca.
Njegovo ime se dovodilo u vezu sa brojnim nasilnim incidentima, a jedan od najpoznatijih bio je pokušaj ubistva novinarke Olivere Lakić 2018. godine, gdje je bio osumnjičen za organizovanje napada na novinare koji su istraživali nezakonite aktivnosti u Crnoj Gori.
Lipovina je 2017. godine bio meta nepoznatih atentatora koji su na njega pucali u ranim jutarnjim satima, u mjestu Ševrlja, kod Cetinja Lipovina se tada nalazio u vozilu, a iako je u njegovom pravcu ispaljeno je više hitaca iz automatske puške, Lipovinu je samo jedan metak okrznuo.
(FOTO – VIDEO) IZ VOZILA U POKRETU IZREŠETANI PRIPADNICI KAVAČKOG KLANA: Ubijeni Petar Lipovina i Žarko Pejaković
Pored toga, Lipovina se spominjao u šifrovanim komunikacijama preko aplikacije SKY ECC, koju su koristili pripadnici kavačkog i škaljarskog klana kako bi izbjegli otkrivanje od strane nadležnih organa. Ove komunikacije bile su ključne za razumevanje operacija klanova, koji su se bavili organizovanim kriminalom na Balkanu.
Iskreno,
Imam snažan bol u falusu za dilere droge i njihove zlehude sudbine. Smrt od metka im je u opisu radnog mjesta.
Poenta je da je ona fekalna bakterija Šaranović istakao da su za ubistvo krive sudije.
Kad je isteklo tri godine i kad su pušteni obaveza policije bila je da kontroliše da li su u kućnom pritvoru na Cetinju. Pošto su ubijeni u Podgorici očigledno da policija nije radila svoj posao zašto snosi odgovornost ona nesreća Šaranović.
Štoviše, policija se žali da ne mogu da isprate kućne pritvore jer nemaju dovoljno nanogica.
Ponovo odgovornost fekalne bakterije 1/1. Nabavke. Jedan volvo manje platile bi se sve nanogice. Ali jbg… nema ugradnje…
I na kraju taj ljudski odron proziva sud.
Nego, kako nam je onaj gorštak Balijaga?
U cvetu mladosti. Highlander
Dok ga nađu ljaljaši iz sektora bezbjednosti umrijeće od starosti.
E tutu meni, pravda za Dajka
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Kakav heroj srBskog naaaaroda.
https://www.cdm.me/politika/dajkovic...i-srpski-grad/
Inace, za one koji ne znaju....Luka Šutov Dajković nije pradjed ovoga lazova. Nego pradjed je Andrija. Da su kljucevi od Skadra predati Luki, to se zna, ali kad su Luku pitali, on nikad to nije potvrdio. a ni demantovao. Kad su ga srpski okupatori svojevremeno ponudili da bude oficir srpske vojske, on je odbio i rekao, ja sam se jednome kralju zakleo na vjernost i drugome sluziti necu. Ne pitajte kako znamali ovo je jedina istina.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...tarstva-pravde
Sve lijepa prica ali plata ugovorca je minimalna 500 eura i kako dalje...?
Ih sto ljubav radi...
Samo jako Maśa
Budva: Nikšićanin vrijeđao policajce, kažnjen 1.500 eura
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...njen-1500-eura
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...iljade-radnika
Sto radi DPS ... srecom sve su ljude primili da rade posle Pada....
Ovaj strucnjak ne kapira da je budva isto grad od 100 000 turista...
Inace DPS strucnjaku kad sledeci put budes pisao tekst no nema Mace vise da radi ispravke evo ti podaci
radnici u jedinici lokalne samouprave, javnim društvima opštine i privrednim društvima opštinena kraju 2023. godine zaposlenih,
Bar 956,
Berane 780,
Bijelo Polje 684,
Danilovgrad 309,
Kotor 288,
Nikšić 1.244,
Podgorica 3.933,
Pljevlja 759,
Rožaje 600,
Danilovgrad 309,
Petnjica 70,
Ulcinj 549,
Zeta 75,
Tuzi 273,
Cetinje 422 i
Tivat 281.
Petnjica je imala 70 zaposlenih,
Gusinje 107,
Mojkovac 193,
Plužine 125 i
Šavnik 91.
Odajes tajne informacije kriminalcima, dajes im svoje sluzbeno auto i legitimaciju i za kaznu te samo prebace sa jednoga na drugo radno mjesto. Pa fino.
Službenice ANB-a dostavljale informacije prijateljima sa dosijeom: Službene tajne za drugove kriminalce
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...ove-kriminalce
Cudi me da je gagurin preskocio ovu vijest...
Pa da, sluzbe su pune ljudi koji se dive kriminalcima, diplome kupljene, mozga bez. I onda dodje dps u skupstinu sa pricom kako se gradjani osjecaju nezasticeno, i traze neciju ostavku. Ja ne znam je li imalo sramota ove sto ih podrzavaju i glasaju.
Umoran sam od svega sto znam
15 dana ne mogu nać' čoeka koji je ubio dvoje ljudi, dakle dvije nedelje ljudi koji žive po tih sela sa strahom svaki dan. samo zbog takvih propusta da iko ima obraza u UP bi podnio ostavku. al odje se nisu davale ni posle tragedije na CT.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Zamisli na sta nam lici anb kad njihov clan radi za kriminalnu grupu i ne dobije otkaz i spuz no samo nizi rank hahahahahahahha a kukala nam majka, taj anb je dobar da nadje nekog ko uzgaja 2 stabiljke marihuane ili ako kakva baba svercuje 5 kila sira, a za 5t kokaina, za to su nesposobni, odnosno to oni rade sakriveni iza znacke.
Kako trula drzava, ovoga nije bilo ni u Kolumbiji za vrijeme Eskobara.
Ja mislio Anb nesto kao ozbiljno, a ono sprdacina klasicna.
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks