Nisam gledala seriju:
https://m.imdb.com/title/tt7660850/
Ali nakon Stevanovog "opservatorijuma" američkih izbora đe i naslov naslovio na nju.Must seee.
To mi je veći fenomen nego ko je pobjedio.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Ne tražim "zabavu" tražim odgovore koje je Filipović pronašao i što ga je inspiriralo da napiše onako briljantan tekst na ovu temu.
A u njega ne sumnjam.
znaš li dje je rodjen bez guglanja?![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Švarceneger bi u naponu svoje političke snage lagano bio predsjednik da nije rođen u Austriji. Mask je rođen u Južnoafričkoj republici, tako da ni on ne ispunjava ustavni uslov. Mada, ne treba u potpunosti odbaciti činjenicu da Tramp pokuša neku egzibiciju. Mada ne za Maska, nego za sebe.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Nista, ka' Svarci onda, za guvernera, no... Sta ce mu to, koji murac?On je sad ovako jaci i uticajniji no bilo koji guverner.
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Bekstejdž političarenja.
Ubijeđen sam da ima neke svoje planove za koje mu nisu problem pare nego neki zakonski okvir koji trenutno ne postoji. A ako ima administraciju na svojoj strani, ne mora sam da bude dio administracije. Tramp ima motiv da bude predsjednik makar u vidu bježanja od krivične odgovornosti za gomilu procesa koji se vode preko njega, Ilon nema tih problema. Plus je Ilonu mala i planeta Zemlja, a ne jedan resor u jednoj administraciji ili jedno guvernersko mjesto.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Recimo..da postane monopolista?
https://www.businesstoday.in/technol...169-2024-11-09
Po svemu sudeci dobijaju republikanci vecinu i u kongresu .
Ne znam kad se poslednji put to desilo da neka od ovih partija ima predsjednika i vecinu u senatu i kongresu?
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
mislim da od Georgea Busha niko nije dobio sve swing states do Trumpa ove godine. to je jasan pokazatelj svega.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks