Probao omlet u lepinji s piletinom. Dobar je, jedino što nisu imali urnebes od priloga
Sendvič s piletinom takođe dobar
Ćevapi isto dobri
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Sjutra![]()
Probao omlet u lepinji s piletinom. Dobar je, jedino što nisu imali urnebes od priloga
Sendvič s piletinom takođe dobar
Ćevapi isto dobri
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Često u zadnje vreme idem ka Tivtu, stanem u ,,Sunce" da pojedem batak, odličan (u zadnjih deset dana četri puta jeo). Geolokacija
https://maps.app.goo.gl/dSYvnvjHX8xQRxS88
Sent from my Motorola 8400
Nekad sam redovno znao da svratim tu na burek.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Rekoste li ono neđe, "đe u Srbiju na jagnjetinu, tamo se striktno prase jede..."
Ja bolju jagnjetinu u životu nisam jeo od jagnjetine u restoran "Uzelac" kod hipodroma, prva liga!
U Jablanicu stvarno nikad nisam bio ali za sada mi je ovo favorit, sjajna bješe
![]()
Uzelac je top dileme nema krlanluk je tamo vrhunski ali ipak je Srbija majka za prasetinu.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Prasetinu smo ostavili za kraj"Kod Deda Starve" na NB blizu aerodroma (taman nam na usput dobro palo) fantastična prasetina, korica puca, hrskava, meso meko, ma fantazija. Ambijent prelijep, baaaaš ozbiljan lokal.
Za dezert uzesmo kolač sa makom preliven bijelom čokoladom, listovima nane i zrnima šipka, izuva što bi rekli...
![]()
Kad smo već kod prasetine, da li ima neđe kod nas da se pojede dobra? Podgorica i okolina
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Odlična je bila u Vagan, sa ražnja mlada prasetina. Nisam bio odavno pa ne znam kakva je sada
Pizza bar brutalan sendvic
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Evo vec par puta u Platanus u Kotoru (Dobrota) i prilicno zadovoljan.
Fin ambijent, skoro do mora, solidne pice, fin rizoto, usluga okej, cijene prihvatljive.
Nikakvo ludilo ali poslije nekoliko razocarenja ishajpovanih mjesta (prvi mi na pamet pada "Soul casa di pizza e pasta") ovaj je super pao na toj "Boka relaciji".
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Juče svratih kod Nemca na teletinu ispod sača u Čačku. Mala kafanica, otprilike se samo to služi. Meso sočno, mekano, topi se u ustima. Preporuka sa moje strane.
Sent from my SM-S916B using Tapatalk
topla preporuka za vaš sledeći cheat meal - čizburger u brzoj hrani rio. meso je kvalitetno, lepinja mekana a sos preukusan.
Hvala !!!
Upravo stiglo pileće bijelo i gurmanska u ,,Sunce", uh...
Pojedeno, ukusno, ali pomfrit je čist višak (pomfrit se posebno naručuje). Pileće bijelo, gurmanska pljeskavica, pomfrit, voda (rosa), fanta i bitter lemon su 18,50 €
Testiran "Urnebes" što ste pominjali preko puta KBC-a, ok je varijanta. Probali omlet sa šunkom, pršutom i slaninom u lepinji, ja uzeh sendvič sa piletinom, ok bješe sve skroz. Definitivno najzanimljiviji detalj je ona somun/čabata u obliku neke kifle, odlična varijanta i za sendviče i za omlete.
Cijene baš korektne, probaće se i pice i ostalo iz ponude definitivno.
Jutros burek kod Sulja na Cetinje bomba, izrezan na tanjir ljepota
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
ja sam stolar, u podznaku shkorpioooni
Ako planirate put Skadra, preporučio bih a svratite u Mrizi i Zanave, neobična jela, sve domaće, nema velikog izbora ali sve je fantastično šta god da izaberete.
I obavezno rezervišite jer je krcato...
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
Samo ako neko krene put Arbri u Skadar neka ga zaobidje slobodno . Jes lijepo pogled i uz jezero je ali je hrana toliko losa da smo svi po malo pojeli i ostavili. Pica im je mozda ok jer sam vidjeo za drugi sto picu , ali rizoto , riba , pakao kako je to spremljeno . Vodnjavo , bljytavo , grdno na oko
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Ph. Gadluk od hrane. Jos kroz ono cigansko naselje, izgubis volju za zivotom a ne hranom.
Generalno taj Skadar, ciganluk. Bila jednom, ajde dala šansu drugi put, ne bih vise.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks