da se radi o pese centi, ne bi se vracali ljeti. i u cro ukidaju zimske
Kad cete da shvatite da zabolje ryan i wizz i bilo koju kompaniju za nas i nase gradjane ako imaju za 50 centi znaci 50 centi jeftiniju opciju ici ce na nju...
Iz Londona dolaze kinezi studenti u engleskoj jer im ne treba viza za cg
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
da se radi o pese centi, ne bi se vracali ljeti. i u cro ukidaju zimske
nothing comes from violence and nothing ever could
Obzirom da sam par puta ljetos čekao putnike iz Londona najveći broj su Kinezi i Rusi (ili se tako potrefilo kada sam bio na aerodromu).
Sent from my Motorola 8400
Posto je viza za London ?
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Oko 250e izadje sa brdom dokumentacije
f6
I ne dobija se tako lako da ti odma kazem..
Sent from my M2007J3SG using Tapatalk
Može li se rezervisati parking kod aerodroma u Tirani? Idem u udarnom terminu, pa se plašim da ne nađem slobodno parking mjesto
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Letio sam sa Turkishom, pa ponovo Turkishom, pa Vuelingom iz Podgorice, za Istanbul preko Barselone do Balearskih ostrva. Izgubili kofer, nasli, dostavili. Iako ne radi avio prevoznik sa koferima, nego aerodrom, sve reklamaciji idu prevozniku. Kome bi u ovom slucaju trebao da se zalim, iako ne znam dje je kofer bio zagubljen? Turkishu ili Vuelingu?
Ako su sve vezane karte bile zadnjem prevozniku.
Imao sam let u jul, Tirana-Atina Wiz Air koji je kasnio nekih 4 i nesto sata.. prije 20 dana mi iskoci ponovo nedje ovaj AirHelp, popunih to za 2 karte i rekli su prvo da nam sleduje 500e ukupno. posle nekih 5-6 dana da je to ustvari cifra od 400e i za 15 dana su uplatili 260e (400-35% fee).. iskreno sam se zacudio kako je jednostavna i brza procedura bila.
Odlucih se za novu za siciliju. Ide mi se nedje a da nije velika kutara. E sad vidim da bi mi valjao rent a car jer valja vidjet makar par mjesta. Nisam u ita uzimao rent a car jesu li prevaranti dolje? Da ne bude skidanja sa kartice usled nekih imaginarnih ogrebotina i slicno
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ja razmišljam nekoliko dana krajem januara do Budimpešte ali se bojim hladnoće u pm
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Dako se ne pometeš.
Evo 20 stepeni, novembar, nema više zime kao nekad, šta ti je..
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Ja kad sam bio u Krakovu na -15, -20 po snijegu u februaru, Poljaci su svi po tome izlazili obučeni kao Podgoričani na kišicu. Sve je stvar infrastrukture i navike.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Nismo mi naviknuti na tu zimu... bole te bubrezi od zime
Ja bijah u Oslo prosle zime par dana, -4 -5 preko dana... okida... jedino ko ima neku termo odjecu profi, sigurno je bolje...
U Budimpestu isto zna da okida ako se potrefe dani sa temperaturom oko 0...
Ne bi ja prije marta śeverno isao.
Mediteran je zakon zimi, jug italije, Nica i okolina, Atina...
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Ja uzeo 29. 11 za Budapest, pa da vidimo tu zimu 😁
Vidji.Ja sam bio u Moskvi prije par godina za novu godinu na minus beskrajKad sam dosao u PG 8.januar sjever duva,pomeo se kao P
Samo ako imas dobru opremu,zime nemaa
Sent from my M2007J3SG using Tapatalk
Meni je samo bitno da nema kise kad se nedje ode. A za zimu se covjek moze vazda obuc.
Budimpesta nista hladnija od Bg ili zagreba u tom periodu.
f6
Boravio sam vise puta u Budimpestu u zimskom periodu i jeste hladnije al nije nista hladnije nego npr u Kolasin ... Nije ista zima u tim predjelima i kod nas , jer kod nas je vlaznost vazduha velika pa se nekad covjek pomete i na 7-8c , dok tamo pane i oko nule temp ali je nekako lagano
Jedino sto gradovi kao Budimpesta, Berlin, Prag ... i svi ti malo stariji gradovi u zimu su mi nekako previse sivi i tmurni ... u navedene sam bio i zimi i s proljeca i kao da nisu isti gradovi . Mada za novu godinu mi je svudje lijepo kad je okicen grad i ona novogodisnja euforija
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks