Fabricke dimenzija guma 225/60/17, za zimske sam nasao dobru ponudu 215/60/17? Da li je to ok sto se tice dimenzija?
Fabricke dimenzija guma 225/60/17, za zimske sam nasao dobru ponudu 215/60/17? Da li je to ok sto se tice dimenzija?
1 ili 15-og zimske?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Posto mi je ovo prva zima sa pezolom, bi li mi izasli u susret i objasnili najbitnije stvari oko zimskih guma? Od 15. novembra obavezne su sve 4 zimske ili samo prednje/zadnje u zavisnosti od pogona? Meni su 205/55/r16, imate li preporuku koje da trgujem? Ide li isti pritisak na zimske i ljetnje gume?
Ako imas para, lako ti je izabrat, ako nijesi bas pri parama, Uniroyal ti je solidan izbor. To je neko moje misljenje. Ja ih imam 205/60-R16 i zadovoljan sam. E sad, ja nijesam neki trkac pa da vozim 400 na sat pa trazim neke performanse i mlatimudim. Normalna voznja i sve je kako treba, bar meni.
Last edited by mexiko; 06-11-24 at 23:43.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Pa dao bi mozda do 500e za sve 4, ne vozim ni ja nista ludacki a sve i da ocu ne mogu al ocu ovu zimu da idem na zimovanje i malo sa zenom po evropi pa bi radije nesto sto me nece izdat nedje usput uzeo
Ja sam moje platio nesto oko 90 eura prosle godine. U onu firmu dje je bivsi elastik. Vozio sam po snijegu i dobor su mi se pokazale, zadovoljan sam i kako se ponasaju po kisi (u osnovi, ona je guma za kisu). Mada, Savine su mi se bolje pokazale na snijegu, ali mi se ne svidja kako koce na mokrom asfaltu, nesto su mi mnogo klizave.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Meni su u Knezevic u Zetu isto hvalili te Savine al ih nidje ne mogu nac za moje tockice
068615321 Sparco (Marko) sa foruma. Pitaj njega za Savine.
Mada za 500e u toj dimenzije mislim da možeš da ideš i na Michelin, Continental, Goodyear... Što bi bila moja preporuka kad ćeš već po Evropi
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Last edited by extravaganca; 07-11-24 at 06:00.
Samo michelin, imas u castelani i ne brini. Otkako sam njih stavio prije 2 godine to je druga pjesma.
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Ima li ko preporuku za zimski 215/45/16, a da nije guma 300e po komadu??
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Preporuka za 215/55/18? Kakve su Toyo Observe kod Vujacica?
Toyo bi trebalo da su dobre.Za tu dimenziju je meni kum uzeo Pirelli zimske za 135€/kom sa ugradnjom
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Ja sam danas metnuo zimulje
Sent from my iPhone 16 pro using Tapatalk
205/55/16 good year 105€ sa ugradnjom. Veritas, na google ih nadjoh. Uporedih cijene sa Kastelanom i jeftiniji su jer Kastelana klepa po usima sa ugradnjom i balansiranjem ovi free. Jedino mi zasmeta sto ovi oce da se ugrade na reglazu 25€ prednji trap i zadnji 10. Kod milacica na konik za 20€, ali htjedoh sve na jedno mjesto. Nadam se da me nece izdat jer cu do skoplja kad su najavili snijeg
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
M+s oznaka, ja sam mislio da je to univerzalna ljeto zima, a ne samo zimska. Oni me ubijedise da je zimska i da se slobodno mogu raspitat. Istina?
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
MS mogu biti zimske a mogu biti i all season.
Prema tome, šta da ti kažem?
Winter je zimska, m+s nije cini mi se. Na moje zimske pise samo winter i pahuljice.
Sent from my iPhone 16 pro using Tapatalk
Takumi, Nisu me onda slagali, nidje ne pise all season, pahuljice samo.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks