ulica vojislavljevica je najveca bruka gradske uprave,da nisu u stanju da je makar zakrpe , one rupe da naprave i da valjak makar malo poravnja one neravnine
ali njih to ne zanima oni se voze u drzavna auta, i ne razmisljaju o odrzavanju
Polako se ocrtavaju konture buduceg bulevara, sa ove juzne strane da kazem. Postavljaju se ivičnjaci sa jedne stane (one put Ćemovskog) i vec polako moze da se nazre dje ce biti skretanja, dje je dodatna traka za iskljucenje, za bus stajalista i slicno. Obzirom da su tek poceli, polako to sve ide, ali napreduje.
Kako vidim da se radi iskljucivo na onoj strani kod kruznog kod Kipsa, vjerovatno ce taj dio i da prvo puste pa onda ide dole put fudbalskog saveza..
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
ulica vojislavljevica je najveca bruka gradske uprave,da nisu u stanju da je makar zakrpe , one rupe da naprave i da valjak makar malo poravnja one neravnine
ali njih to ne zanima oni se voze u drzavna auta, i ne razmisljaju o odrzavanju
Najgori je onaj prelaz iz pravca Zabjela kod MP pumpe đe se skreće za Dajbabe. Po trapa se ostavi. Mada generalno komplet dionica je očaj postala.
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Kruzni tok kod Lakovica i Naseg Diskonta opet poceo da propada, istrajao je citavu godinu.
Bitno je da su asvaltirali ka Zeti put, i sad ovo od Zlatice ka Koniku, a što se pola ulica raspada to nema veze..
Samo da napomenemo da je rok završetka Tivat - Jaz 11 Avgust 2025 po ugovoru...
https://kolektiv.me/261202/radovi-na...4ntLi7ZLrpMgUQ
Gledah prije neki dan nekog inžinjera ili šta je već iz Bemaxa. I čovjek kaže da na pojedinim mjestima još nije riješeno pitanje zemljišta, a da je jedan od najvećih problema Vodovod Kotor , koji mora da ukloni cijevi koje sa nalaze na trasi bulevara , a koji se do sada bukvalno ni jednom nisu javili na njihove upite niti išta preduzimaju po ovom pitanju.
Sent from my 22081212UG using Tapatalk
Always,forever and beyond ...
Vojislavljevića može da se asfaltira svake nedelje-zaludu.Podloga je loša.Već je par puta asfaltirana i pojavljuje se kolotrag
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Poceli su asfaltiranje oko Radanovica a postojeci put je tokom ove rekonstrukcije novog propao znatno vise nego sto je bio.
Detalj za posmatranje mi je perionica tik pored svog onog blata i prasine a puna non-stop, svaki dan. Ne znam zasto bi neko tu prao auto kad ce mu bit' glibavo cim izadje iz perionice...
--------------------------
Do Not Disturb.
Kad će proraditi ova elektronska dopuna na sajt Monteputa zna li ko.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Od jutros je na bulevaru tivat jaz preusmjeren saobracaj na novoizgradjenu dionicu
Sent from my iPhone using Tapatalk
ovdje se samo zatvori lijevo skretanje i u naselje i iz naselja...i sve ce biti mnogo lakse... ko oce u naselje sa krivog mosta lijevo pa odma desno...tako i izadju pa sa semafora lijevo...
Jedino tako i moze za sada....
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Pa jedino sam tako i ja do sad uplacivao... Castim banku 35c za uplatu i to je to.
Do Not Disturb.
Ja pričam o portalu.
Prijava korisnika - Monteput
Ima dugme dopuni račun koje je onesposobljeno i dalje.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Meni dva puta ovog mjeseca prodjoh kroz tunel sa Mtel tagom, i nije bilo popusta. Jel to svima ili sad Mtel namjerno zezaju
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
jbga....progres
Ja sam prosao prije nedjelju dana za 2.25
Ja sredina oktobra i prekjuce, ne znam za autoput jesu li i to zeznuli.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
jbga....progres
meni isto nijednom ne obračunaše popust sa mtel tag
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks