ovaj je u onih 20% stručnih.
Sent from my iPhone using Tapatalk
ovaj je u onih 20% stručnih.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Noge na sto...dje jede tu noge dize
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Na molbu premijera, nastavljamo dalje iskljucivo i samo ekonomske teme.
Koprivica: Srpski jezik treba da ima status službenog
https://www.cdm.me/politika/koprivic...zbenog-jezika/
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Niko da prokomentarise ovo, izgleda svi glasaju dps
Od 6 mj. do 5 god. i naravno osudjena na minimalnu. Ne znam sto optuzni predlog nije glasio na st.2 jer Zekic sigurno ne bi primao platu jos god. i po da nije sve zataskano. Direktno je pribavio imovinsku korist koja se trazi za to, a mozda i za st.3
Umoran sam od svega sto znam
Jel ovo on izbačuje selfie sa radnog mjesta dokle to ide.
Jel zna čemu služe ove "konzole" iz doba Tita.Solar Boy.Ugrađuje kamere po crkvama.
A što je ovo mi smo Monti Pajton.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Jeste,mogu reći bez ironije da si me prijatno iznenadio.![]()
Ko je popularniji, David Dreshaj ili Danica?
Ja ne lazem. Sto se za pojedine ne moze rec. A brzo ce biti odluka RAE. Minvajl ne bi lose bilo da se premijer i ministar usaglase.
Mujović: Aktivna struja neće biti skuplja u 2025. godini, ali bi računi mogli biti viši zbog odluke regulatora
https://www.cdm.me/ekonomija/mujovic...cijene-struje/
Добро је, реално било би кастига да је мјесто Давида спот снимио Миломир Миљанић.
Немало нас какви смо сви на гомилу.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ne bojte se Veke nego drugih koji dolaze....
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ada snimio je Rambo Samit u Buregdžinici Laibah numeru spot na ovom mjestu,a zanimljivo da je citira Desanku Maksimović u stihove neđe na kraj numere onu njenu..
Moja zemlja je naučila da pati,
mučenica je oduvek bila,
oduvek komadana;
ona zna, jednog dana
opet će postojati;
već je razmahnula krila.
Odličan je spot a cio tekst opisuje vizionarski ovo sve.
Ne vidim nikakav problem što je momak iz Tuzi snimio spot za pjesmu na Mauzoleju, koji je crnogorski landmark i niko ga ne posmatra samo kao "Njegoševu grobnicu" već kao prepoznatljivo mjesto Crne Gore. Koliko sam vidio, spot je vrlo pristojan, a i koristeći translate vidim da ni u tekstu nema nekih vulgarnosti. Svakako, momak pjeva o ljubavi i ne ide u neke pohode sa tog mjesta.
Zaista ne vidim problem i milo mi je što ima 5M pregleda, svakako bolje nego da se gusla i priča o junaštvu.
Kakve veze ima odluka RAE kad cijena struje nece rasti. Tako da ti svo ono racunanje pade u vodu.
Neka i ovo ovdje
Naveo je i da je domaća cijena struje 10 centi po kilovatu, pa je možda i najniža u Evropi, a posebno ako se uzme u obzir prosječna plata. On je dodao da su cijene u EU oko 27 centi po kilovatu.
Umoran sam od svega sto znam
Već sam ti rekao a ne volim da se ponavljam. Moraš to mnogo bolje.
Aaaaa nije ti smetalo kad je DPS ostavio tu nisku cijenu?. Znači njima da se zahvalimo ili kako?Ključne aktivnosti koje sprovodi REGAGEN su:
Licenciranje energetskih subjekata u oblastima električne energije, nafte i gasa
Utvrđivanje statusa zatvorenog distributivnog sistema električne energije
Licenciranje vršilaca regulisanih komunalnih djelatnosti
Nadzor nad radom licenciranih energetskih subjekata i zatvorenih distributivnih sistema
Nadzor nad radom vršilaca regulisanih komunalnih djelatnosti
Utvrđivanje regulatorno dozvoljenog prihoda i cijena/naknada regulisanim elektroenergetskim subjektima (operator prenosnog sistema, operator distributivnog sistema i operator tržišta)
Davanje saglasnosti na predloge cijena vršiocima regulisanih komunalnih djelastnosti (javno vodosnabdijevanje, prihvatanje i odvođenje komunalnih otpadnih voda i crpljenje, odvoz i zbrinjavanje otpadnih voda iz septičkih jama)
Davanje saglasnosti na desetogodišnje planove razvoja prenosnog i distributivnog sistema električne energije
Davanje saglasnosti na investicione planove prenosnog i distributivnog sistema električne energije
Odbravanje pravila za prekograničnu razmjenu električne energije
Odlučivanje po žalbama kupaca električne energije
Nadzor nad veleprodajnim tržištem električne energije
Izrada godišnjeg izvještaja o stanju energetskog sektora Crne Gore
Izrada godišnjeg izvještaja o aktivnostima vezanim za regulisane komunalne djelatnosti
Izrada godišnje analize udjela obnovljivih izvora energije i visokoefikasne kogeneracije u ukupnoj proizvodnji i potrošnji električne energije
Izrada godišnjeg izvještaja o poređenju indikatora poslovanja vršilaca regulisanih komunalnih djelatnosti
Međunarodna saradnja.
Cijena u EU kažeš? A koliko je zarada u EU? Hrana?
Uozbilji se, zbog godina koje imaš.
Evo ih i specijalci iz Srbije.
Specijalne jedinice dvije države u misiji protiv nekog starca od 60+ godina.
SAJ-ovci ej SAJ-ovci ka ovce po šumama.A što je ovo.
Jadan narod i Srbije i Crne Gore kakve su im mafije na vlast.
Last edited by Bluemoon; 04-11-24 at 15:06.
Jahahahahahah
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...ud-u-strazburu
nothing comes from violence and nothing ever could
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks