Bog ipak sve ne vidi...
Ali ako ne vidi Bog, viđeće Darko.
P.S.
Možda se meni samo čini ali djeluje da kamera nije tu zbog crkve no zbog jarbola sa srpskom zastavom... A crkva joj dođe ka podmetač.
Last edited by ASC; 03-11-24 at 17:53.
Vi samo pricate o zastavama, crkvi i jeziku
Umoran sam od svega sto znam
Zamislite kako se Miluuuutinu Đukaaaanoviću nezgodno u prkno uvlačit.
On onako temperamentan i nervozan, vjerovatno su mu i crijeva nervozna.
Nije ga lako uhljebu u Solar.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Pošalji pitanje na mail [email protected]
Bravo! Konacno i lijepe vijesti.
Dijete sa druge planete: Mlada Nikšićanka dvostruka svjetska prvakinja u hip-hopu
https://www.vijesti.me/zabava/muzika...nja-u-hip-hopu
Ovi stručnjaci se hvale kao Balijagića traži 200 policajaca, 70 vojnika i 2 helikoptera.....neuspješno.
Ali zato uspješno prave solidne troškove. Koliko košta ova jalova potraga svaki dan?
Ovo što su prikazali u video promociji je bacanje para.
Balijagićeva taktika je jasna....puno kretanja i kratko zadržavanje na svakom mjestu.
Uzme ili ukrade šta može i put pod noge.
Dok manekeni u skupoj opremi stignu, opkole i krenu u pretres objekata , on je već 10km dalje.
Debili nikako da ukapiraju da on i dalje prilazi ljudima sa istom pričom kako traži psa.
PRILAZI ljudima u CIVILU, čak i lovcima.
Treba da maknu ljude u uniformama.
Kad čuju da je negdje bio, ne treba da idu u to mjesto.
Treba da pošalju grupe od 2-3 čovjeka obučene kao lovce u susjedna sela.
Prići će nekom od ''kolega'' lovaca da traži vodu, hranu, rakiju....
Kada mozak ne koristiš, čekaš da ti kažu
tada misliš da sve znaš, ne vidiš da lažu
Trazi li ga SAJ? Odje nisu pomenuti...
U sustini sad vec kad god ga ufate, a eto ufatice ga, on je "pobjednik" cijele price...
Madzgalje nije ubio on, nego drzava CG, tj. njene institucije tj. njeni politicari.
Tako je u tom slucaju, tako je u ogromnoj vecini saobracajnih nesreca i raznim drugim situacijama sa tragicnim ishodom, ubija te drzava.
A u cijeloj prici smo i mi, kojima sve to ne smeta...
Država univerzalnog normativnog morala i obrazovanja
https://www.cdm.me/drustvo/nimanbegu...ore-nadleznih/
u normalnoj državi davno bi se stavio ključ na barsku bolnicu a 95% te bagre sprovelo direktno u Spuž. kakve džukele nas liječe, strašno.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
tamo je kasapnica godinama
nothing comes from violence and nothing ever could
Čime se bavi i čime se ne bavi?
![]()
Love, peace and respect.
Ukoliko ima volje, i tužilaca i sudija, ovdje ide lagano kazna za kršenje zakona o zađtti ličnih podataka. Ali bitnije je da provjere da li ulaz ima saglasnost stanara za postalvjanje 2 kamere jer se od vandala ne može živjet, nego ovo. Fakat je bitnije.
Nemoj da mi diraš omiljenog ministra. Nisi ti njega vidio sa pratnjom od 3 auta i 10 agenata koji ga štite kako ulazi u diskont pića na Zabjelo da kupi pakovanje limenki nikšićkog piva.
Taj kolaps saobraćajni koji su izazvali je za video klipić taman kao 90% članova demoNkrata. Ali jbg, važnost je došla do izražja.
Jedva čekam da se ova saga potrage završi i da izađe u crne pantalone i usku majčicu ili jaknu popne se na binu pored jedne Škode i jednog Volva koji taj dan nije prešao više od 100km i kaže da se danonoćni rad isplatio i da su završili najveću potragu u novijoj istoriji Crne Gore.
Nemam TikTok, da li ima profil Vlade i demonkrata tamo?
Svaka čast!
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Ovo sa zastavama je postalo jezivo.Čitam naslov kako stanovništvo Štitarice bdi nad zastavom.
U šta gurnuše prokleti političari nacionalistički narod to niđe na kuglu zemaljsku nema.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Ocigledno se ne razumijes u ekonomske teme.
Mandić je ka ono kad baciš kamen u vodu i krenu da se šire koncentrični krugovi.Taman kad je krenuo da šeta zastavu po skupštini,šetaju se zastave po Crnoj Gori.
Voldemort iz Šavnika.
Last edited by Bluemoon; 04-11-24 at 09:48.
Ma avetinje.
Evo nešto lijepo na relaciji Srbija/Crna Gora.
https://www.euronews.rs/kultura/aktu...-nemackoj/vest
Enivej.
Šta priča ova zalihe čega.JBT u kakvom smo svi u stvari realno Q.Ovi naši o zastavama i EU integracijama a EU govori svojima da pripreme zalihe sprema se rat sa Rusijom.Nama stotine specijalaca jure nekog starca sa puškom kroz šumu i snimaju spotove ko za 007.Šaranović je vrv 007.Ne zna se jel onaj i preša granicu.
A ova veli,spremajte zalihe.
isto su je kolege malo stedjele pa ustedjele taj jedan mjesec
Vesni Medenici šest mjeseci zatvora
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...jeseci-zatvora
nothing comes from violence and nothing ever could
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Nije Šaranović agent 007, nego agent 0.007. Neću žvaku, vrati mi kusur.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks