Vršnjačko nasilje: Olveusov nordijski program zaustavlja viktimizaciju dece, tvrdi istraživanje
https://www.bbc.com/serbian/lat/svet...5D-%5Bisapi%5D
Ne znam kako bi se to primijenilo na Kostu Kecmanovića?
Vršnjačko nasilje: Olveusov nordijski program zaustavlja viktimizaciju dece, tvrdi istraživanje
https://www.bbc.com/serbian/lat/svet...5D-%5Bisapi%5D
Ne znam kako bi se to primijenilo na Kostu Kecmanovića?
Pa nije mu rekao da je bezobrazan nego jednobrazan.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Realno nije ni technusova rijec pogresna
Kad su u pitanju ove stvari, moze se iskoristiti
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Xaxaxa, ja tek sad vidim da sam kiksa, mada kad se sjetim kakve promašaje @kaemSe piše kad popije, ja sam i zlatan![]()
Forever young, i want to be forever young
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
nisu ni tri prsta provokacija. druga stvar što je slobo slao momke da ubijaju u ime njegovog vidjenja srpstva pa ovi ograničeni kakvi jesu dizali tri prsta i mislili da su kul.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Pokazivati albanskog orla u Begradu je provokacija, jednako kao mahati s tri prsta u Prištini. I ništa više od toga. U zdravim i normalnim zemljama se za to ne ide u zatvor, niti kači krivična prijava. U zdravim zemljama.
Zemlja čiji ministar unutrašnjih poslova, na dan jedne od najvećih tragedija u istoriji zemlje, koja vrišti od očite krivične odgovornosti najozbiljnije moguće vrste i nivoa, izlazi u medije sa toliko naročitim saopštenjem da je uhapšen ovaj što je pokazao orla a za drugim se traga... je dno dna.
Zemlja koja nije proglasila dan žalosti zbog tragedije u BIH prije svega nekoliko dana, a danas trči da spušta zastave na pola koplja zbog tragedije u Srbiji, iako ih zbog njenih tragedija niko drugi spuštao nije... Ima vlast koja nema zdravog osjećaja za mjeru.
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
Ja koliko znam nema roka da ti komunalno opreme plac, jer jednostavno nijedna opstina nema milijarde eura da svaki cosak dje neko gradi odma zavrsi. Tako je u Budvi. A jedina razlika uplate odjednom i na rate je sto dobijes 20% popusta ako uplatis odjednom.
Sent from my phone
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...ivamo-na-oprez
dobar posao rade naša policija i vojska.
nedelju dana ne mogu da ga ufate. eo izgleda malo i preko granice bio. tuga.
Last edited by outline; 02-11-24 at 20:17.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Jeste, stvarno, tako da sustinski korisnici plate komunalno opremanje a ne opstina, pa bi trebalo da ima para ako vec izdaje gradjevinske dozvole. Pa neka naplati dodatno od ovih sto nemaju dozvolu a ne to tolerise pa zakljucije ugovore sa kad bude-bude klauzulama
Nista. Dzaba objasnjavas, on je sad prebacen na ,, odbrana vlasti,, mode.
E samo ga sad buni zahtjev da sozina bude besplatna… tu su prelomi u mozgu
f6
zivo me interesuje spinuju li ovo ili je stvarno
https://www.blic.rs/vesti/hronika/al...-oprez/nb1f566
nothing comes from violence and nothing ever could
https://volimpodgoricu.me/novosti/ba...WYvcMJkVNVjusg
3 poljicajca ne mogu traktor da ufatu...
Druze sprdam se jer sam mislio da se i ti sprdas
Naravno da placaju korisnici, ali je u praksi nekad skuplje od toga sto si platio, jer se obicno radi citava ulica ili dio ulice, ili rekonstrukcija atmosferske ili obicne kanalizacije pa se radovi uklapaju. Ne raspisuje se tender i dovode masine da jedan plac opreme, nego se citava ulica planira na primjer za sledecu godinu, ili onu posle. Pare od komunalnog opremanja ne mogu da se trose na plate i drugo vec iskljucivo na investicione radove.
Dalje, tek nema nikakvog smisla da nema roka za radove ako das sav kesh odma a ima roka ako placas na rate recimo 10 godina, logicno bi bilo obratno.
Uglavnom, komunalno opremanje se vrsi prema planu investicija u skladu sa zeljama i mogucnostima opstine a ne kad tebi treba. Znaci nema fiksnog roka, i tako je svaka vlast radila jer nisu glupi da se obavezu na rok koji vjerovatno nece moci da ispostuju, pa da ih deru po sudovima. Ako neka opstina radi drugacije, onda ili imaju viska para ili su glupi.
Kako ide u grad?
Sent from my phone
Last edited by nikolaf7; 02-11-24 at 20:59.
Sjećate li se Seada Šećerovića - Bocka, nema đe ga nisu gledali po Podgorici, steza se obruč i na kraju ga uhapsiše u Sarajevo, u kafanu...
Sve blokirano, helikopteri, razni specijalci, termo kamere i snajperi..... a ludak i dalje traži psa đe mu padne na pamet.
Samo još fali da na Gorici osvane.
Kada mozak ne koristiš, čekaš da ti kažu
tada misliš da sve znaš, ne vidiš da lažu
Bas sam nocas sjedio sa ovim drugom i pomenusmo ovu pricu...rekao mi je da ima zakonom propisan rok u kojem moraju da odrade komunalno opremanje. Sto je meni i logicno donekle, jer zamisli, lik plati 100 000 eura komunalije i ovi mu zavrse to za 10 godina..
Sad potrazih nesto....evo neka odluka iz 2020 godine
Član 13 Rokovi za komunalno opremanje koje realizuje lokalna samouprava, utvrđuju se u skladu sa Programom uređenja prostora. Znaci..rok je nedefinisan sto se investitora tice. AKo se sot nije mijenjalo u medjuvremenu. Platis odma, pa kad bude...ako docekas
Ipak si bio u pravu![]()
Last edited by mexiko; 03-11-24 at 00:02.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks