ja ne znam sto sms uopste postoji.
sem za spec brojeve
nothing comes from violence and nothing ever could
Meni ni ne radi SMS bez što može da mi stiže.
Da šaljem ne mogu, a toliko mi je treba da sam lijen bio i da zovem da pitam što ne mogu da šaljem eo po godine...![]()
Mislim da su aplikacija i web site zabrljavili.
Kad pošaljem rac na 1467 dobijem informaciju da imam SMSove.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Kad mi stiže viber poruka,najčešće ne trzam,jer mi je 90% viber/WA poruka prdnjavljenje od drugova mi i moje prema njima pa čitam kasnije.
Svi znaju da ako oće da su sigurni da ću nešto pročitati odmah,čim mi stigne zvučni signal,je da mi pošalju SMS ili poziv preko GSM.A tek viber pozive ne shvatam kao bitne.Zovi ka čoek,potroši koji minut od 100-ne besplatnih ili potroši te 0.3€.
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Bravo, tacno tako ih i ja rangiram po prioritetima, gsm i sms no1 prioritet .
Elem, ne bih se cudio da su namjerno, na tišu, iskljucili sms da bi čupkali od svakog po koji cent vise, a pod izgovorom da se to više i nekoristi, zastarelo itd.
Nego, jeste znali za RCS poruke? Ja tek sad. To su sms poruke koje idu preko interneta i besplatne su, nesto kao Volte pozivi. Ne znam kako je sve podrzano, ja sam to morao da ukljucim u opcijama. Onaj kome se salje poruka treba u kućicu za text da pise RCS message umjesto Text message. Mogu i slike da se salju i ne znam sta sve, besplatno.
https://forum.cdm.me/showthread.php?...n-Settings-RCS
Poslato sa Ultra Fold5 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Mislim da rcs nisu besplatne
Volte nije sigurno
Nego, kad prije neki dan poslah sms, pa dobih lajk na njega rehoh u sebi štojeovooo![]()
Ne rade vam SMS jer vam nedostaje broj servisnog centra u podesavanje za sms. Da bi upisao br. sms centra mora se ubaciti kartica u neki bas stari telefon koji nije smart, jer na androide i ios ne postoji opcija da se uopste dodje do upisivanja broja servisnog centra ….
Ili jednostavno zamijenit karticu
Sent from my iPhone using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
https://telekom.me/privatni-korisnic...ShopItemId=580
Al ti dolazi samo uz sat,ne mozes je uzeti posebno mislim paket.
Tzv billing racuna se radio oko 1,i zato na app nije pokazao minute prema drugim mrezama.
Sada je sve ok,kao ranije.
5k srca preko aplikacije, black.
Uzeh i ja djetetu, nijesu lose
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Tu es mon héro!
Vala ove slušalice kad vidim...
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Nije im proporcionalno ali nema veze, 2 karte za zicaru su bile 3000 ali ih nisam ugrabio.
Ne znam jesam li potrefio temu … kad sam potpisivao ugovor prije dvije godine za optiku dobijem iz paket HBo Max ili ti sadasnji MAX . S obzirom da je taj perod od dvije godine taman sad istekao da li ce mi od sledeceg mjeseca telekom naplacivati MAX ili to i dalje ide uz paket free …
Racunam da je nekome mozda vec itekao taj period pa da ima iskustva ili info
Sent from my iPhone using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Ugasiće ti HBO
Uzeo ja nekolika puta multicom vaucer (3x cini mi se), jednom sportvision, karte za bioskop, dva peskira, dva kisobrana i ruksak.
jedino nisam karte za zicaru i slusalice.
Ja dobih jutros sport vision vaucer od 20€. Ostalo sve samo po 100 tj. 50 srca za sad.
I ja samo srca dobijam.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks