Nije mi jasno ko im dade BMW da voze. Ovo je bilo logično da će se desiti.
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Mislim da je do vozaca...sad ce oni u Njemacku na obuku... jel ono bjese Nürburgring)
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Nije mi jasno ko im dade BMW da voze. Ovo je bilo logično da će se desiti.
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Pa samo je bilo pitanje vremena, to je svakom normalno jasno kad vidi ko ih vozi i kako ih vozi.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
ja juce cuh jedan razgovor sasvim slucajno da su juce skrkali dva presretaca?
Na tri topica se prica o ovome.
Prema tome, šta da ti kažem?
je li samo ovaj bmw udario u tunel, ili je ucestvovalo jos neko vozilo?
to je vec misterija...
kamere su bile ugasene u tom momentu zbog redovnog odrzavanja, a vozace se zbog soka nicega ne sjeca
u zvaničnom saopštenju nema ništa sem da su ga skrkali i đe su ga skrkali.ne vjerujem da ćemo ikad išta više saznat' zvanično,samo kuloarske priče poput ove da su obučavali kolezinicu
pauki, gukni vec jednom.
meni djeluje da su se kretali bas velikim brzinom, odnosno "nalijetali" na nekoga pa da je neko ispred odlucio da se prestroji pa je postalo usko...
e sad jesu li jurili nekoga, ili su vozili oslobodjeno jer su tako u mogucnosti, to ne znam
Ti kao da ja vozim presretača ovoga pa znam.
Znam da je Passat PG HN 323 prebačen u Bar i da opslužuje primorje sad. Biće redovno na relaciji BR UL i BR BD.
I onaj 2,0 Motor u njega je kriminalno loš.
Dobar je kao porodično auto al mi nije za presretača.
Prije neku noć da momak sa Audijem A3 nije stao posle kružnog da kupi nešto ne bi ga stizali ..
Ja ne znam cemu sluze druge patrole? Zasto mora jurnjava i ugrozavanje drugih ljudi u saobracaju?
Imaju snimak,dovoljno je za sudcki postupak.
Ne znam jel ima živa ona laguna,jedan ispred proletje na zaobilaznici u Zeti,laguna iza mene(ima 2 godine) i krenu za njim,ma kakvi. Kod Vujacica ga cekala druga patrola.
Snimak je za *****. To treba uhvatit kao Arkansas state police.
Znaš zašto mora jurnjava?
Kad se upali kamera, mora minimum 100m da vozi iza tebe da bi bilo mjerodavno i snimak i brzina. Onda kad već ima snimak, taj snimak mora da se opravda (ne možeš snimit lice u prekršaju a da se ne kazni), tipa skrene u neku usku ulicu i patrola ga ne zaustavi. Ti moraš da pravdaš zašto nije kažnjeno lice u prekršaju. Mnogi i ne reaguju na zvučne i svjetlosne signale, pa bude "a ja mislio ne jurite mene" itd.
Nije ni malo lagan posao i ako se čini da jeste.
Ako je minimum 100m, pri brzini od 100km/h auto predje 100m za ~3.5 sekunde.
Ako ide 150 onda je to za ~2.5 sekunde, za 200 < 2sekunde
To znaci da nema potrebe da se neizivljeno jure kilometrima. Izgleda da se ceka da neko neduzan da pogine zbog jurnjave da bi se doslo do svijesti da i presretaci ugrozavaju saobracaj.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
U teoriji je to tako.
Ali ti u praksi uključi kameru, snimi čoeka. I sačuvaj snimak za 3,5 sekunde?
Čak ni teorijski nije izvodljivo.
Klikneš snimanje i imaš 2 sekunde minimum dok krene snimak, onda treba da snimiš putanju vozila minimum 100m pa do nekad i do 3km nekad to ide. Onda treba da sačuvaš snimak pa tek onda možeš da kreneš u radnju takozvanog presrijetanja vozila.
Morate malo racionalnije pogledat stvar.
Nije da branim nikog samo realno sagledavajmo stvari...
Presretaci imaju totalnu podrsku od mene, neizivljeni i bezobrazni kreteni koji se ne zaustavljaju na prvi zvuk rotacije nemaju. Da se ja pitam, imali bi iskljucivo presretace/interceptore koji bi u pokretu imali pristup bazi podataka i čekirali tablice je li auto registroban, da li se trazi vlasnik, itd.
Policajci treba imati podrsku drzave i sva prava (naravno da budu kaznjeni ako dodje do zloupotrebe istih).
Sto ce ti policajac koji ne smine prebiti npr. lopova ili pucati u kriminalce?
Ljudi mijesaju presretace i sofere vozila pod pratnjom jer šoferi vozila pod pratnjom se ponasaju kao arizona state police i onda obican gradjanin ove drzave mijesa časne sluzbenike koji voze presretac sa neodgovornom grupom bijelih medjeda koji direktno ugrozavaju saobracaj i zivote drugih ucesnikanu saobracaju!!!
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks