Page 535 of 682 FirstFirst ... 35435485525531532533534535536537538539545585635 ... LastLast
Results 13,351 to 13,375 of 17032

Thread: Iz raznih medija [Edicija 2024]

Thanks Thanks Given 
    7,418
    Thanks Thanks Received 
    4,793
    Thanked in
    2,454 Posts

Čekajte malo... Javni servis? Vot d fak? Jel to ona institucija nđe se uprava jubilarni peti put popišala na sudsku presudu kako bi direktor ostao Raonikije, kojega su poperili koljeničari? I sad komentari "nije to za javni servis".
    A posle slučaja Raonikija da se dva voditelja skinu goli u dječiju emisiju i pred kamerama uživo mlate sa vrsnicima, otprilike je level Raonikija.
    Kako nikome ne zasmeta što preuzimaju istorijski kalendar od RTS sa urednim mokrenjem na crnogorske istorijske ličlnosti. Pretjeruje, na neke ne mokre nego ih prisvajaju.
    Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    3,567
    Thanks Thanks Received 
    5,889
    Thanked in
    2,831 Posts

Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

Thanks Thanks Given 
    245
    Thanks Thanks Received 
    691
    Thanked in
    339 Posts

Aleksandar Radovic mi je draga osoba, ovoliko koliko ga znam iz medija, nerijetko se zapitam kako je vjecno samo reporter, kako nema neku svoju emisiju...
    Sto se tice ovog TV priloga napravio je gresku...

Nije problem namjera i motiv, ni vokabular, naprotiv sve od ovoga podrzavam, problem je saljiv ton, facijalna ekspresija, smijanje, nacin komunikacije kojim dominira pozitivnost i opustenost u izricaju...

On je zelio uradit pravu stvar, ali to se radi sa ozbiljnoscu, kritickim tonom, ociglednim posve opravdanim gadjenjem i prezirom. Ovako, da ne znam ko je on bio bih siguran da je covjek nevidjeni obozavalac i propagator smrkanja.

Zao mi je ali moguce da ce morati proci sa nekom simbolicnom disciplinskom kaznom, sto se mene tice ne mora ali...ne znam kad sam onakav nacin price i komunikacije skoro cuo na TV, pogotovo na nekom regionalnom javnom servisu...morao se malo bolje pripremiti i sve bi bilo ok.

Sto se tice Jelene Karleuse, svakog covjeka koji ne samo sto slusa, vec i one koji su indiferentni glede toga, smatram drustvenim otpadom i eticko-intelektulno-psihopatskim sljamom krajnjeg stepena. To je gamad od kog se drustvo treba osloboditi. Prvenstveno se pozabaviti izvorom problema a onda dekontaminacijom lobotomiranim imbecilima i imbecilkama, koji, ako je neka utheja, nisu uopste krivi za to...

Sto se tice kokaina, kokain u CG znacajan broj stanovnika vise ne smatra za drogu, narkotik, psihoaktivnu supstancu...

To je prosto vitamin. Suplement. Dodatak ishrani. Zacin. Stimulator. Predjelo.

Jedino gori od onih koji ga smrcu i smatraju ga za nesto od gore navedenog su oni koji ga nikad nisu smrkali, niti kane, nit su ikad povukli dim marihuane, ali dozive cjelozivotnu psihotraumu kad im pomenem da prevelik broj stanovnika konzumira taj...suplement. To je teror za njihov hipersenzibilni liberalno-demokratski, ujedno i kvaziemancipovani palanacki zeludac.

Oni prosto nisu drogasi. Oni se bore za ljudska prava i slobode...
    I ti ljudi koji se drogiraju, a nisu zavisni, oni nisu vise "narkomani" i "drogasi" oni...prosto...eto...uzimaju. Uzmu. Ponekad...

Sto se tice Crne Gore i narkotika, vec godinama je zovem - Crna Gora drzava narkomana i narkomanki, to prosto govore sva istrazivanja, zvanicni i nezvanicni podaci, a ponajvise ono sto sami gledamo oko sebe godinama. Narkodilere na svakom koraku, konzumente, djecu srednjoskolce narkodilere, cak slucajeve narkodilera osnovaca, od maloljetnih smrkaca pocetnika do zakasnjelih smrkaca na prag penzije.

Da skratim, ako danas u Crnoj Gori ne smrcete vi ste moralno-nakazni bojkotovani izopstenjak.

U toj kolektivnoj smkracko-drogaskoj izmaglici i vrijednosnom ambisu u kojem smo svi...nije poenta u tome oce li J.Karleusa nastupat u Zetu ili u nekom drugom mjestu u CG, nego oce li ikad iko makar slican 1% njoj nastupati u CG..

Znakovito je i da svi pricaju o kokainu...a nikom ne smetaju bludno-razvratno-promiskuitetni paraseksualno-anomalicno-perverzni stihovi i uticaji..

Da ne idem u dalje digresije...
    Last edited by Platinum; 28-10-24 at 07:02.
    Država univerzalnog normativnog morala i obrazovanja

Thanks Thanks Given 
    7,418
    Thanks Thanks Received 
    4,793
    Thanked in
    2,454 Posts

SAMO EKONOMSKE TEME!

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    7,418
    Thanks Thanks Received 
    4,793
    Thanked in
    2,454 Posts

Default Iz raznih medija [Edicija 2024]

U Bijelo Polje nemaju kad poć! Uma važnijih dužnosti od jurenja ubica!
    Usput, bijaše li juče neđe u CG dan žalosti?

Last edited by Gagarin; 28-10-24 at 07:28.
    Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    6,242
    Thanks Thanks Received 
    5,861
    Thanked in
    3,395 Posts

Cita li iko komentare na portale u vezi Balijagica?

Sent from my SM-A546B using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    7,418
    Thanks Thanks Received 
    4,793
    Thanked in
    2,454 Posts

Quote Originally Posted by NetworkMaster View Post
    Cita li iko komentare na portale u vezi Balijagica?

Biće muka ako ga ne uvate. A nisam siguran da oće.
    Komentari? Daj preprič. Odavno to ne čitam. T
    Stranački botovi…

Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    6,242
    Thanks Thanks Received 
    5,861
    Thanked in
    3,395 Posts

Quote Originally Posted by Gagarin View Post
    Biće muka ako ga ne uvate. A nisam siguran da oće.
    Komentari? Daj preprič. Odavno to ne čitam. T
    Stranački botovi…

A taman si dobro rekao stranacki botovi da ne pricam onda vise .

Thanks Thanks Given 
    524
    Thanks Thanks Received 
    1,438
    Thanked in
    920 Posts

@Gagarin jeste to je ta. I skoro su promasili datum rodjenja kralja Nikole

Thanks Thanks Given 
    24,195
    Thanks Thanks Received 
    10,020
    Thanked in
    7,510 Posts

Znači,Ljubo iskoristi Rambove stihove numere koju prije dva dana postavih na /hit dana/:

"Turbina je mehanizam koji povećava snagu i efikasnost unutrašnjeg sagorijevanja motora. Turbo folk je mehanizam sagorijevanja naroda."

Nego za razmišljanje da li je to od juče ili traje više od 30 godina?Mislim najlakše sad pričati o Zeti a Budva "otvorila" sezonu za vrijeme devedesetih.A kad smo kod gradova možda Nikšić najmanje fura turbo folk.

Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
    Last edited by Bluemoon; 28-10-24 at 08:16.

Thanks Thanks Given 
    26,262
    Thanks Thanks Received 
    8,425
    Thanked in
    4,149 Posts

Odjednom Sašu najviše podržavaju ovi koji su ga stavljali u zapećak 20 godina i plaču nad sudbinom Zećana što slušaju Karleušu kao da i sami svaki vikend slušaju i gore od nje. Sad nam je Karleuša u Zeti najveći problem u državi. Sve bre licemjerno i drogirano.

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

12. The Following 2 Users Say Thank You to extravaganca For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,404
    Thanked in
    384 Posts

Sasa Radovic je usudicu se reci snimio ako ne najbolji, a ono jedan od pet najboljih crnogorskih filmova svih vremena. Bez budzeta, a vi niste svjesni koliko je film skup. Nije pomognut tada kada ga je snimao, prije skoro 15 godina, nije pomognut ni kad ga snimio i trebao da ga proda maticnoj kuci od koje je imao obecanje da ce mu ga otkupit'. Za tih skoro 15 godina prikazan je mozda 4 puta, nema kad od Karli i sl botova koji bi prodali sve sto imaju za minut u etru. Mislite da on nije mogao da botuje? Mogao je samo nije htio, zato ovaj "ispad" kod njega mnoge boli, jer ne razumiju da neko nece da se proda i 'oce da kaže što misli.
    MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!

Thanks Thanks Given 
    1,386
    Thanks Thanks Received 
    1,136
    Thanked in
    649 Posts

Nema veze ovo sa Sašom, a ni sa Karleušom, opet se osjećaju prozvano i javljaju se da brane srpstvo ugroženo.

Thanks Thanks Given 
    24,195
    Thanks Thanks Received 
    10,020
    Thanked in
    7,510 Posts

Ma Saša Radović je kralj odgledala sam neke njegove intervjue i filmove.Ima svoj smisao za humor,pozitivnu energiju.Malo vrca sve i od cinizma (što se meni sviđa baj d vej) Ovo nisam ni komentarisala ka što rekoh mi smo odavno Pink nacija no se neki ljute. Vele,nije tako.Jok nije.

Thanks Thanks Given 
    26,262
    Thanks Thanks Received 
    8,425
    Thanked in
    4,149 Posts

Quote Originally Posted by Jakuza View Post
    Sasa Radovic je usudicu se reci snimio ako ne najbolji, a ono jedan od pet najboljih crnogorskih filmova svih vremena. Bez budzeta, a vi niste svjesni koliko je film skup. Nije pomognut tada kada ga je snimao, prije skoro 15 godina, nije pomognut ni kad ga snimio i trebao da ga proda maticnoj kuci od koje je imao obecanje da ce mu ga otkupit'. Za tih skoro 15 godina prikazan je mozda 4 puta, nema kad od Karli i sl botova koji bi prodali sve sto imaju za minut u etru. Mislite da on nije mogao da botuje? Mogao je samo nije htio, zato ovaj "ispad" kod njega mnoge boli, jer ne razumiju da neko nece da se proda i 'oce da kaže što misli.
    Ma njegov ispad nije toliko strašan. Mogao je bez ovoga ali kad je on u pitanju to nekako i prolazi. Ali ga baš zbog ovoga dizati u nebesa, e to ne ide. Treba ga dizati zbog raznih drugih stvari, priloga, filma itd. I to ga dižu opet kažem ovi koji su ga gurnuli u podrum RTCG-a 20 godina. Nego dobro je to, svaki nam je posao ovakav, nikad realno nego svi u torove evo i oko ovoga.

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,404
    Thanked in
    384 Posts

https://www.cdm.me/drustvo/opstina-z...u-skandalozno/

Pipun o etici i moralu, a doveo Karli na tradicionalnu proslavu. Nasa lijepa Crna Gora.

Naravno i optužiše ga da je drogiran 😂
    Last edited by Jakuza; 28-10-24 at 10:24.

Thanks Thanks Given 
    6,242
    Thanks Thanks Received 
    5,861
    Thanked in
    3,395 Posts

Ne mogu da zamislim novinara BBC da ovako prica sa nekim.... aleee ne mogu ne ide...

Thanks Thanks Given 
    1,176
    Thanks Thanks Received 
    1,935
    Thanked in
    1,054 Posts

Hahaha, sjaaaaajno. Uuuuip. Kako ono vele “iju li vas muve”

20. The Following User Says Thank You to GaD For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,043
    Thanks Thanks Received 
    12,417
    Thanked in
    6,720 Posts

dokaz da je Saša pogodio suštinu svega je ovo

“u kontinuitetu sije mržnju i pokušava da diskredituje ljude koji imaju karijeru o kojoj on vjerovatno može samo da sanja”.
    momak nikoga ne mrzi. za razliku od pipunoglavog, njegove partije i svih glasača df koji dokazano mrze Crnogorce, Albance, Hrvate i koji su više puta ponovili da je najbolje da CG nestane kao zemlja

i dalje

“Takođe ga podsjećamo, pošto je pominjao kokain u svom ,,medijskom nastupu” , da ima više sagovornika na tu temu koje je ,,zaboravio” a koji su u zanosu raznih opijata pjevali da su ,,jači od Srbije” ali vjerovatno je opet slučajno zaboravio da se dotakne onih koji su mu omogućili da obitava tolike godine na medijskom nebu Crne Gore. Mada, da budemo iskreni, sumnjamo da je ovo lice u trenutku intervjuisanja naše koleginice bilo možda pod dejstvom tih istih opijata”, naveli su iz Opštine Zeta.
    Saša nikad nije bio za dps, niti je u rtcgu radi dpsa, za razliku od 90% ljudi tamo. plus optužuju čoeka da je bio pod dejstvom narkotika

zanimljivo pipunoglavi i ekipa nisu davali saopštenja u vezi toga da je boki raonić 3 godine nezakonito generalni direktor rtcga. nisu jer tu televiziju kao i njih drži sns. isti sns koji je i organizovao koncert džej kej

„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,404
    Thanked in
    384 Posts

Quote Originally Posted by NetworkMaster View Post
    Ne mogu da zamislim novinara BBC da ovako prica sa nekim.... aleee ne mogu ne ide...

Neki novinari BBC su samo osudjeni zlostavljaci djece i seksualni prestupnici

Thanks Thanks Given 
    6,242
    Thanks Thanks Received 
    5,861
    Thanked in
    3,395 Posts

Quote Originally Posted by Jakuza View Post
    Neki novinari BBC su samo osudjeni zlostavljaci djece i seksualni prestupnici
    Hahahhahaqh i neki direktor UN za djecja prava....

Thanks Thanks Given 
    2,237
    Thanks Thanks Received 
    2,985
    Thanked in
    1,246 Posts

“Ja mislim da su organizatori skupa u Zeti propustili istorijsku priliku da promovišu svoje kolače i priganice uz poruku, toliko dobri, da uz njih može i Karleuša da se sluša.” Vlado Perović, novinar
    γνῶθι σαὐτόν

25. The Following 14 Users Say Thank You to Caesar For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    24,195
    Thanks Thanks Received 
    10,020
    Thanked in
    7,510 Posts

Okey ono što jeste simptomatično da dojučerašnji turbo-folkaši (a i dalje su turbo-folkaši) vele eto šta im je reka zbog Karleuše.Znači,nije što je Karleuša no što nije na njihovu bandu turbo-folkaša.
    I ako zaista nekoga ta tema uopšte zanima a da je izvan ovaj i onaj tabor može poslušati reditelja Ivana Mladenovića u ovom intervjuu (ima na tjub).Jasno je naglasio kako se s tim bori napravio i paralelu sa Hrvatskom između ostalog.

Thanks Thanks Given 
    9,660
    Thanks Thanks Received 
    6,005
    Thanked in
    2,290 Posts

Status Saše Radovića na Fb:

"Poštovani prijatelji,

Povodom jučerašnjeg događaja i nastupa na TVCG danas moram da se oglasim, povodom pritisaka i prijetnji.

Moja sagovornica direktorica TO Zeta Tatjana Bojanić, inače domaćin manifestacije se nije javljala na telefon u subotu, tj dan ranije meni (dakle novinaru TVCG). Nije mi se, u duhu "dobrog" domaćina) javila ni ujutro (svi pozivi evidentirani).

Mi smo (ekipa TVCG) došli tamo u nedjelju ujutro i za moju muku ja sam morao sam da govorim o njenoj i njihovoj priganicijadi i da eventualno uključim i neku od domaćica koja sprema priganice. Za to vrijeme, dok se mi spremamo za direktno uključenje, iza kamere stoji dotična Bojanić, koju i ne poznajem i dobacuje mi:
    -Jeste vi iz TVCG?
    Ja kažem- jesmo.
    Direktorka Bojanić Tatjana mi i dalje dobacuje dok stojim s mikrofonom ispred kamere:
    -Pa ste me TEK JUČE zvali da vam gostujem danas?
    -I juče i jutros, gospođo. Nego kada smo trebali?
    A ona će, vjerovali ili ne meni reći:
    -Juče je bila subota i to mi je slobodan dan.
    (Sve se dešava dok ja stojim ispred kamere, minut pred uključenje, na ušima mi slušalice i slušam program tv i čekam najavu svaki sekund)

Kratka digresija, dragi fb prijatelji. Direktorka, gospođa Tatjana stavlja do znanja medijima da pred događaj godine za njenu TO ona uzima slobodan dan, a mi je uznemiravamo! Da li je ovo za vjerovati?! I sve mi to dobacuje iza kamere 30 sekundi pred uživo uključenje! Ja je kratko pitam?
    -Oćete li vi da iskoristite priliku i da promovišete vaš događaj?
    -Ne! - osdsječno i protestno kaže direktorka Bojanić!
    -Ok, gospođo, to je vaše pravo, onda ću ja to uraditi i reći da se nalazite tu na 5 metara.

Ona 10-ak sekundi pred uključenje pritrčava i staje pred mikrofon. Prelomila direktorka! Preumila.

Nakon uključenja, koje je bilo skroz korektno, sve smo informisali kako treba, uz moju šalu na račun pjevačice (jer glavna gošća pjeva o kokainu, mud..a, pi...nom soku itd) što je potpuno legitimno sa stavova struke. Međutim tu direktorka Tatjana razgovor diže na viši nivo i każe mi sljedeće:
    -A tako vi radite?! Ostanite tu i snimite što treba, a nakon toga ćemo drugačije razgovarati!
    Kao dugogodišnji novinar, koji je prošao mnogo toga u svojoj karijeri, jasno mi je bilo da se radi o prijetnji. Odmah smo otišli da nebismo gatali ko će i na koji način sa mnom "razgovarati" i na koji način učiti novinara TVCG kako i šta da govori.
    Sve se ovo odigravalo u prisustvu snimatelja i vozača koji sve čuli i vidjeli.

Pisao sam odmah sinoć Sindikatu medija, obavijestio i Sindikat RTCG i još nekoliko adresa o prijetnjama, a savjetovan sam i da slučaj prijavim policiji, što nisam htio.
    Nadam se da će rukovodstvo RTCG smoći snage da se odbrani od uticaja politike i napada na mene, po da me ko zna koji put i ne premjeste na drugo radno mjesto, kazne itd, što sam odavno navikao, nažalost, već da ću biti adekvatno nagrađen za iskazanu slobodnu i hrabru i istinitu riječ.

Javnost, ubijeđen sam zna koliko sam se u svojoj karijeri vodio profesionalnim standardima i objektivnim informisanjem."
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    6,242
    Thanks Thanks Received 
    5,861
    Thanked in
    3,395 Posts

Amater pripravnik....

Page 535 of 682 FirstFirst ... 35435485525531532533534535536537538539545585635 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)