Gordon je izrastao u vrhunskog trenera, gledam po mrezama kako ga ljudi koji su isli na njegove seminare hvale, kako je strpljiv sa svima i trudi se maksimalno da prenese znanje. Ali s obzirom da je rastao uz Danahera, imao je od koga i nauciti to. Nije ga dzabe jedan Jon Jones doveo u gym.
Nisam siguran da li cemo ga jos dugo gledati na takmicenjima, sve manje se takmici zbog ozbiljnih problema sa zdravljem koji su uzeli maha zbog previse bockanja. Vec par godina ima infekcije u crijevima i stomaku, ali sto se tehnike tice, Danaherov death squad je napravio revoluciju u sportu sa setupovima i polugama, na celu sa Gordonom.
Ovo je trenutno najjaci guard na svijetu, ko bude nasao nacin da ovu tehniku implementira u mma, mislim da ce ovo biti strasno oruzje za kontra napad u gnp
Stream ako treba kome
https://mmabite.net/fight/ufc-308-live-streams-links
Nije lako ovo uklopiti u mma. Mozda ste gledali, citav sistem covjek razvio slucajno:
Inace na ovaj nacin je Bas Rutten zavrio jedan mec ali ne mogu da nedjem sad klip. Doduse, kaze Miki da je nemoguce da se neko ovoga nije sjetio ranije, ali niko nije napravio citav sistem. Bjj je imao prekretnicu kad su poceli na noge da se fokusiraju, jer su najduze
Ovaj Geoff Neal ima baš dobar prirodni instinkt za borbu, greote što nije tokom karijere imao neke bolje trenere itd. mislim da nekako nije iskoristio potpuno svoj potencijal.
Ja mislim da ovaj Petrosyan nije dobar matchup za Šaru, jer ovaj od pamtivijeka trenira sa bratom Giorgom kickbox itd. te nožne tehnike su im ekspertiza, a to je glavni adut Šare.
Uh kakav spinning backfist
Kako dere shara
Ufff, kako ga nabode sa ovim vezanim backfistom wtf.
Svaka čast ko je napravio ovaj matchup, baš ih je doktorski upario da se rokaju nogama i da bude zanimljivo za gledanje.
ka šrauba u vaterpolo![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Po malo dosadna ova borba Ankalaeva i Rakića, dosta međusobnog poštovanja u skillsetu i onda nisu puno rizikovali.
Loš meč, ispod očekivanja..
Raketa nažalost previše statičan, cijela taktika se zasniva na low kicks i kruženje oko protivnika.. Nijedna combo
Kazu rakicu treneri izmedju 2. i 3.runde da vode...
A pokušavao je u početku sa onim mnogobrojnim high kickovima, ali svi su bili izblokirani i onda je vidio da to ne prolazi i batalio.
E tu treba da dođu do izražaja treneri, da prave adjustment-e i druge taktike, a ne da se sve oslanja na jednu taktiku i onda ako ona ne prolazi oni ostanu bez plana.
Last edited by Solid; 26-10-24 at 20:49.
3 poraza zaredom, nije iskoristio šansu karijere.. Užasan pristup i savjet iz ugla
Kako js los bio nocas. Sramota. Jos sramotniji savjet iz ugla tj netacan.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Šteta,djelovalo je da mu malo fali i da može
Ovi ga treneri možda namjerno sputavaju xD.
Jedan od trenera u prošlosti mu je ubijao samopouzdanje govoreći mu parafraziram "da ne razmišlja o tome da bude šampoin, jer to ne može svako", mora da je to ovaj isti trener što mu je rekao da vodi 2-0 u rundama.
Last edited by Solid; 26-10-24 at 20:57.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks