Sto je sa Zoel Troel Embiidom
ništa bez da Finch copy/paste taktiku Colleta sa OI ljetos![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Sto je sa Zoel Troel Embiidom
jel Embiid stvarno izjavio da neće igrat nijednu back to back utakmicu u sezoni?![]()
ne da nece u ovoj sezoni, nego nece do kraja karijere. steka se za playoff.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
kakva amebica. tolki ugovor, i ladno kaže da neće do kraja karijere da igra od 10 do 15 mečeva godišnje. bukvalno niko nema jedan jedini argument kojim bi ga branio. ta izjava mu je gora od one nakon OI, da bi sad mogao da igra za Kamerun
a mislim, ocigledno je da mu koljena krepavaju, nije to neka novost. za mene je iznenadjenje i ovoliko da je izgurao, nakon 2 cijele propustene sezone na pocetku karijere. mnogi prije njega nisu ni do all stara dobacili, a ne da uzmu MVP. ne znaci mu nista da odigra prvih 50 utakmica i pocne sezonu sa 35-15, kad posle all stara ne moze da potrci.
Пиши пропало. Све су прилике да ће одсад бити ходајућа штака. Не може се то баш тако гаси пали, пали гаси, како он то мисли.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
a sta znam, makar da fanovi znaju na cemu su. nemam nista protiv. ne znam ni zasto se upire u to kao neki problem.
Пет Рајли, што ће теби ово више? Само да се нервираш.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ne vjerujem da će Butler dobiti produženje
35 godina, nije preko 65 utakmica u sezoni odigrao jos od chicaga.
kako KD pogodi onaj šut za produžetak. ka' da je najlakša stvar na svijetu
Siri se naveliko danas glasina na NYC sports talk radio programe....Butler to Knicks. Ne znam za koga i kako ali se iskreno nadam da nema nista od toga.
Evo nadjoh i clanak https://www.sportingnews.com/us/nba/...1cd1172d6bf601
Kakva bi nevidjena glupost ovo napravit bila.
uzevsi u obzir godine i povrede, jedan od njih dvojice i da im je mnogo. normalno, ugovori su daleko, tako da sumnjam u ovo. plus mora mitch da se istovari negdje, kao da je dzak cementa. po prakticno svim potezima u zadnjih par godina, rekao bih da rose & co nisu toliko retardirani, ovo bi mi licio na dolanov potez iz 2012-e.
Westbrook trenutno ne bi mogao da igra ni u jednom timu u evroligi.
Denver polako ali sigurno klizi u nebitnost, sa ovakvom klupom i šuterima nema od njih ništa.
Samo neka klizi. Ka podmazano.
Svaki dan je dobar za upiranje.
nisu htjeli da plate malo više niti Jeffa Greena, čini mi se ni Reggiea. Bruce Brown je tražio puno, i realno je zaslužio nakon onakvog PO. na sve to pustili KCPa. dokazane škrtice koje su imale sreće da im pa'ne u ruke Jokić.
ove godine sem Šarića tu nema neke opcije sa klupe koja može donijeti nešto dobro kada starteri odmaraju. a i Murray je užasan
Ako se Klej nesto ne povrijedi u Dalasu ima da ima nikad vise otvorenih suteva.
Ovakav Dalas je mnogo jak.
misliš da će njih trojica moći u PO, zajedno u petorci? tu niko odbranu ne igra, ako ćemo realno
Luka ima tools. Nocas je odigrao neke odlicne odbrane.
Kajri moze na loptu, Klej neka bude 4/5.
Klej je potencijalno siguran pogodak sa otvorene pozicije.
To im je falilo prosle godine.
klay je godinama cuvao najbolje protivnicke igrace. malo je otanjao posle povrede, ali moze da nadoknadi iskustvom. bas su dobro izgledali, mada ne znam koliko su spursi benchmark. kao da i dalje igraju neku razvojnu kosarku.
jak je zapad. i mnogo timova koji su tu nedje. Sunsi mogu biti opasni, Tyus Jones će im značiti. ako Beal namjesti ruku i ostane zdrav ko zna
sunsi mislim da ce nabiti 55 pobjeda ove sezone i biti u top 3.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks