znači MANS protiv države a Slaven je brani?nije lako branit čoeka koji je ismijava žrtve silovanja, al neko mora i to
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bolje da su saopstili koliko zahtjeva za spi podnose. Evo kako se pljacka drzava, upucuju stotine zahtjeva odjednom i ako prodje zakonski rok pokrecu upravni spor za cutanje administracije, pa posle sa advokatima dijele troskove spora, otprilike 4 hiljade po sporu. Milioni na godisnjem nivou
Takodje, redovna je pojava da drzavni sluzbenici pokrecu spor pred Upravnim sudom zbog 10-20 eura pa u dilu sa advokatima dijele troskove spora, to su ti rodoljubi
Umoran sam od svega sto znam
znači MANS protiv države a Slaven je brani?nije lako branit čoeka koji je ismijava žrtve silovanja, al neko mora i to
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Šteta što osvježivači nemaju većinu u parlamentu pa da usvoje bolji i jasniji zakon o slobodnom pristupu infiomacijama. Neki koji bi spriječio zloupotrebe. Oh wait...
Hahahahahahahahaha
Sad je koljeničarima i solarima MANS lopovska organizacija.
Tko leti, vrijedi...
jbg, mora prvo Ustav da se mijenja. da postane o opet 27 izborna jedinica Beograda
malo edukativnog programa
https://x.com/KonteZanovic/status/1847626438146449500
Last edited by outline; 19-10-24 at 14:36.
E kako je osvjezilo....
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...laboratorijama
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
A dako više završe to oko dvojnog državljanstva pa da počinemo od kuknjave ugroženih Srba. Bojim se jedino hoće li biti mEsta za sve zainteresovane Srbe u budućem parlamentu 27 izborne jedinice. Kad Aca bude određivao za koga će novi CG državljani iz Srbije i Srpske glasati sigurno će izostaviti neposlušne, tako da u budućnosti možemo očekivati gužvu u redu za lizanje Vučićevog čmara.
Kad ce vise ti izbori da se daju kljucevi drzave u ruke Abdica, Zivkovica i B. Mugose
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Opet histerisanje po srbijanskim najgledanijim televizijama o borbi Srba u Crnoj Gori za slobodu. Šubara kao svetosavski svjedok stradanija Srba od zlih Crnogoraca. Što bi rekli na forumu, ko to još gleda i crnogorski nacionalizam je isto što i srpski. Crnogorci u Srbiji za par decenija spali sa 150 hiljada na 20 hiljada, a ovi trube o asimilaciji Srba u Crnoj Gori. Nikad veći lopovi nisu vikali drž'te lopova!
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Znaci li da je zloupotreba koriscenje zalbe za cutanje administracije u slucaju kada administracija ne odgovori ili ipak treba organ vlasti da odgovorim pa onda ne bi bilo ni besmislenih zalbenih postupaka?
Odnosno, ako treba da postoji zbog sprjecavanja korupcije, kako ce se otkriti bilo sta ukoliko organi vlasti ne daju informacije i oglusuju se o zahtjeve.
Samo da daju informacije i nema komplikovanih postupaka i nepotrebnih troskova. Ili je to mozda jeftinije platiti od cijene omogucavanja pristupa informaciji?
Ja kao ugrozeni Srbin u Crnoj Gori mislim da bih navijao za reprezentaciju Crne Gore, npr. rukometnu kad je ne bi finansirao Bemax, kad ne bi predsjednik saveza bio Cetinjanin i kad ne bi igrali u crvenim i posebno zelenim dresovima. Isto tako postovao bih himnu kad bi je pjevala Danica Crnogorocevic divna popadija, zastavu bih ljubio kad bi bila izvorna, nasa trobojka. Sto se pak jezika tice ne vidim da Amerikancima smeta sto pricaju engleski jezik, ne nazivaju ga americkim, tako da vecina naroda odje zbori srpskim jezikom i on treba da bude jedini sluzbeni jezik. Kad se to ispuni i kad budemo dio Srbije, jer Crnogorci ne postoje, to isto kao da se neko nacionalno izjasni kao Vojvodjanin npr, e tada cu ponosno reci ja sam crnogorski Srbin.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Ne, zloupotreba je kada svjesno odjednom uputis stotine zahtjeva zatrpavajuci administraciju, znajuci da se ne moze odgovoriti na svaki u zakonskom roku, ili ponavljas zahtjev na koji je vec negativno odgovoreno zato sto nije moguce naci informaciju, ili namjerno trazis podatke stare 20 god. i slicno.
Neznaveni forumasi to dozivljavaju politicki a to je sistemski problem
Umoran sam od svega sto znam
što radi mans. plaćenici dukljanski. namjerno miniraju rad spajićeve vlade tako što im šalju ono što zakonski smiju
Nema srece dok ne krenu da se snimaju crnogorski filmovi o borbi za slobodu...
Onda ce se alavertiti balamutine da svate koliko se krvi dalo za kamen suvi dok ga potomci prodaju jer nije zlatiborska livada...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Boli ih Mugabe. Neće oni vrćat.
#samodasenevratidps
Tko leti, vrijedi...
Znaci treba li onda produziti zakonski rok za odlucivanje koji je sad 15 dana? Jer realno odgovor za nesto sto je ranije odluceno je 10 minuta posla i na postu. Ili ako su istekli rokovi za cuvanje arhivske gradje onda se i to odgovori za 10 minuta i na postu.
ada neće je ponijet nidje, bogomi ka da su aneksirali Boku i Budvu ako su sliku objavili....ah, čekaj....ovo je bolest, pa neka se busaju naša kosmopolitski nastrojena braća da nam niko neće odnijet državu u Čačak! Bolest! Imaju svojih ljepota dovoljno ali ne, baš naša nošnja, baš naši gradovi, baš naša istorija! PIH! Pomiriteljski, bre, aman ljudi bre!
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks