Nisam cuo, ucio sam njemacki.
Sektor za seizmologiju Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju saopštio je da su danas, u 14.42 sati, registrovali zemljotres manje jačine, sa epicentrom šest kilometara jugozapadno od mjesta Čarađe, u opštini Nikšić.
Jačina zemljotresa u žarištu iznosila je 3.3 jedinice Rihterove skale, što odgovara epicentralnom intenzitetu od V stepeni Merkalijeve skale (MCS).
Prema preliminarnim podacima obrade, žarište zemljotresa locirano je na dubini od 13 kilometara.
"Na osnovu teorijskog modela makroseizmičkog polja ovog regiona, magnitude zemljotresa i dubine hipocentra, ovaj zemljotres nije mogao izazvati materijalne štete u epicentralnom području", navodi se u saopštenju..
Nisam cuo, ucio sam njemacki.
lele umrEh
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
zatresa li malo zatresa
Zatreslo poprilicno jako
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
i ovaj me probudio. Sledeci stan na prizemlje, ne mogu ovo lelujanje vise, svaku trecu noc.
Ja sam bio budan, u krevet, ništa.
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
Bio budan cijelu noć, ništa nisam osjetio. Obično mi se priviđaju i kad ih nema, tako da me čudi što sam ovaj propustio.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Sektor za seizmologiju Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju u 2.42 časa registrovao je jači zemljotres, sa epicentrom 22 kilometra jugozapadno od Medove (Albanija).
Zemljotres jačine 4,5 jedinica Rihterove skale, osjetio se i u velikom dijelu Crne Gore.
Žarište zemljotresa locirano je na dubini od 10 km.
Kako se navodi u saopštenju Sektor za seizmologiju Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju, zemljotres je mogao izazvati izvjesne materijalne štete u epicentralnom području.
Ja sam sanjao da padaju bombe pa možda sam ga i osjetio iako mislim da nisam.
Sektor za seizmologiju Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju jutros u pet časova i 33 minuta registrovao je zemljotres srednje jačine, sa epicentrom osam kilometara južno od Neuma u Bosni i Hercegovini koji se osjetio ui u Crnoj Gori.
Iz Sektora za seizmologiju je saopšteno da je jačina zemljotresa u hipocentru (žarištu) iznosila 4.0 jedinice Rihterove skale, što odgovara epicentralnom intenzitetu od VI stepeni Merkalijeve skale (MCS).
"Prema preliminarnim podacima obrade, žarište ovog zemljotresa locirano je na dubini od 10 kilometara. Na osnovu teorijskog modela makroseizmičkog polja ovog regiona, magnitude zemljotresa i dubine hipocentra, ovaj zemljotres je mogao izazvati samo manje materijalne štete u epicentralnom području", piše u saopštenju.
Da li ste dobili one notifikacije preko Google?
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Dobro je...nije ništa
Al je zatreslo uh
poslato sa Ultra Galaxy mašine S23
U Bar kratko skroz. Ne znam sekundu da li je trajalo. Toliko da nisam bio siguran sta je u pitanju.
Nista nisam osjetio....
https://www.emsc-csem.org/Earthquake...php?id=1719329
Last edited by mexiko; 18-10-24 at 00:33.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Ni ja. Ja nikad ništa ne osjetim.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Nisam u toku.
Što bi stari Crnogorci rekli throwing a hotdog down a hallway![]()
E pa lijepo.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks