Već neko vrijeme mi ne funkcioniše pretraga glasom na Youtube-u na Magenti. Da li je neki generalni problem ili se nešto poremetilo?
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Već neko vrijeme mi ne funkcioniše pretraga glasom na Youtube-u na Magenti. Da li je neki generalni problem ili se nešto poremetilo?
Ponekad, citajuci forum, pomislim kako ce mi mozak progristi put kroz
lobanju i otrcati vristeci...
Meni nije tastatura nije funkcionisala, samo u play prodavnicu deinstalirao apdejte i profunkcionisala je, mozda da vidite ima li kakvih takvih opcija za mikrofon
Sent from my 2306EPN60G using Tapatalk
Izgleda izasla app za android tv i apple tv uskoro Samsung i LG...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Dzabe izlazi kad ne moze na tudji internet prda rabota
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Hoce li ovo skroz da maknu box?
Jer moje kuci jedva sam naucio na box. Ako budu preko aplikacije samo muku cu imati objasniti.
Na aplikaciji sramno kasni prenos, preko 20 sekundi u odnosu na box koji isto kasni u odnosu na Mtel/Telemach mislim, uzas...
Utakmice po lokalima su negledljive...
Meni ne smeta to što kasni, samo mi smeta kad gledam utakmicu neđe u lokal i kad neko prati utakmicu npr. na bet365 i onda kaže mače kvote i gol
Sent from my SM-G991B using Tapatalk
Love, peace and respect.
Cim pise promotivno, sigurno ce naplacivati kroz par mjeseci.
pisao sam već - ljetos igraju Španija/Njemačka četvrtfinale. komšo viče gol, kod mene na magentu Olmo tek centriraod ljetos to ne mogu da srede
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Zato i govorim, zatvorenih prozora sam gleda evropsko...![]()
Takva je ABR/OTT tehnologija. Potrebno je vrijeme da se transkoduje i spakuje stream.
Naravno ima i rjesenja za low latency (cijena u DM)![]()
Last edited by Sale; 17-10-24 at 10:57.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Znaci da ce se naplacivati aplikacija cim je promo period do 15 Januara? Nikakva dodatna info koliko kosta?
\\OFL•GIC
Znaju znaju ali to kosta...
Vjerovatno ce ici doplata za ove slabije pakete ili ce je nuditi kao jednu uslugu aplikacija na tv i to je to... Ali moraju srediti za webos i tizen a to ne vjerujem da ce biti do ng...
3e i možeš na telefonski poziv da je upališ za 10 sekundi a kad oćeš da je odjaviš moraš u poslovnicu da se kutarišeš i čekaš red. Zbog svi znamo čega.
Moze li se aplikacija koristiti na android boxu?
Može, probao sam ja. Isti interfejs kao Magenta Tv box
Zna li neko info. Treba mi televizija samo za jednog komsiju penzionera.Pa me zamolio da mu se raspitam.
Jer ja odavno koristim iptv pa nemam pojma kako se sad krece i isplatili se samo tv uzet..
Sent from my M2007J3SG using Tapatalk
Zavisi koliko je zahtjevan korisnik, treba li mu internet ili ne.
Ima preko DVB-T2 transmitera opcija za Telekom uslugu.
TV za sve
Osnovni - 5,95 €/mj.
Gradska TV, Pink M, National Geographic, Fox, 24 Kitchen, Nickelodeon, Arena Premium 1, RTS 1, RTS sat, Happy TV, Al Jazeera.
Prošireni - 8,95 €/mj.
Gradska TV, Pink M, National Geographic, Fox, 24 Kitchen, Nickelodeon, Arena Premium 1, RTS 1, RTS sat, Happy TV, Al Jazeera, Arena Premium 2, Arena Premium 3, Arenasport 1, Arenasport 2, Arenasport 3, Arenasport 4, Fox Movies, Fox Life, Fox Crime, MTV 00, Nick Jr, Fashion TV, DM Sat, B92, Pink Premium i Hayat
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Ubačeni WOW Montenegro, arene 9 i 10
Ima li sta za aplikaciju na lg i samsung?
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks