Ako front izgubi vlast opet se ukidaju žiro računi za Srbe, nadam se da Vučić to neće dozvoliti.
te ćemo pod kategoriju - 'debili'. i kolko vidim oni se osudjuju masovno i prozivaju. al zato se uredno ćuti kada se prosipa mržnja ka CG i Crnogorcima. pa na ovom forumu su ljudi pisali kako se ne treba slaviti 13. jul (najvažniji datum u istoriji ove države) jer to nervira df i njihove glasače
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Da, da. Tako je. Evo vidimo to o čemu pričaš na forumu odlično.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
I sta se promijenilo od 30.08 davne 2020?
Stari jel ko osudjen za organizovani kriminal od 30.08?
Niko, da se ne mucis da trazis
Sve je isto, bemax i blazo rade sve je kako treba. Sem sto jos izdrzavamo jedno 40k novih radnih mjesta i sto se kupuju kola svaki dan pgcg i nema ko ih ne vozi
Za mene je to isto, kad se nesto ne promijeni isto je. Bokan, baca, celebic, blazo, svi i dalje rade i sire biznis. Cijene nekretnina i namirnica cvjetaju
Ova hapsenja pa pustanja sto se palite na njih su mi smijesna
Nego spamujemo temu
Last edited by kaemSe; 13-10-24 at 17:11.
Ima ona poslovica a sve poslovice su pomalo istinite: Zlatnu koku jos nije nije ubio.
Kad neko napise da sudska vlast nije kako treba sprdaju se ovuda, to su konekcije stvarane decenijama, veting je neophodan a sa druge strane fali dosta sudija i tuzilaca.
To sto ti ocekujes a vjerujem i vecina gradjana, je moglo biti ostvareno u kratkom roku izgleda samo po Medojevicevom modelu, nacionalizacijom, lustracijom, odgovarajucim zakonima...
Umoran sam od svega sto znam
Voli je ka koljeničari nezavisnu Crnu Goru.
Jedno lijepo poređenje.
Tko leti, vrijedi...
Дуго вољети нијесу могли због србомрсца Мила. Али, и Цетињани су увијек били велики проблем. И остали. Проблем који ће се кад тад морат ријешит.
https://x.com/Dajkovic/status/184550...L2VAq5tGQ&s=19
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ne nego oće Srbe u Crnoj Gori da koriste za svoju prljavu politiku kao što su ih koristili u Hrvatskoj i BiH i Srbi su tu najveći ceh platili tako da nije novi samo nikako od njega da odustane zvanični Beograd.A ođe ima svoje marionete.
Nemoj misliti da Zagreb ne bi isto radio da ima više Hrvata nego što ih ima.To su takve vođe prebrojavaju koliko je kojih iz svoje fotelje što u Zagreb što u Beograd u okolne države.A realno ih zabolje za sve te ljude samo oni ka štiteee praaava "ugroženih" ovih i onih.
Mi ovdje jednostavno moramo svi mi da budemo jedna cjelina i da ne padamo na nacionalističke fore to je sva poenta.
Najgore što naši prostori i dalje nose ožiljke devedesetih đe ove ratne partije sve to koriste.Na našu žalost,i Srbije i Hrvatske i BiH i dalje su oni koji su ratni profiteri nikad se lustracija desila nije i to je svih nas velika tragedija.
Mi svi smo zarobljenici politike devedesetih pa se i jedan obični popis koristi u političke svrhe.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Bogomi čisto sumnjam da nije svraća koji put '06-e kad se referendum slavio, tada je još bio u "crvenim" dresovima valjda, sa zastavom (bijahu i slike neke čini mi se)
Eto o čemu pričam ovo vi je najveći neprijatelj Srba u Crnoj Gori.![]()
Sjutra kad se objave ti procenti par dana ce se se koristiti to za raznorazne komentare kako zasto toliko onoliko i onda ce se ta tema ugasiti kao i svaka koja je isforsirana i ne zanima u sustini 99% gradjana u zemlji.
Bas su ljudi u jade koliko je Srba ili koliko je onih kojima je maternji crnogorski jezik.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Da se malo nasmijemo
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Malo je to kompleksnije, jer su ti procenti neistiniti, a svi su izgledi poslužiće kao rezon za implementaciju i sprovodjenje jedne sudeći po trenutnom stanju, retrogradne, ksenofobne, mitomanske politike, ali jbg kako se bira, tako se i kusa.
A tamo neki komedijaši vele da je 45-te bila indoktrinacija.
Vele u crnoj gori ima 200 milionera a ostalo su crnogorci srbi bosnjaci muslimani rusi ukrajinci...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks