lagano se Ustav mijenja, to je realno 5 min posla. onda ide četnička zastava u rangu sa državnom pa onda ubačanje 300 iljada glasača iz Srbije i republike srpske. jedina sreća ove države što je u NATO
ako sns prodje loše na popis, računaj da idu još jači napadi na CG uz pomoć stranaka na vlasti naših i uraša kao priveska snsa
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by outline; 12-10-24 at 19:38.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ako je ovo tacno onda sam za 1% omasio postotak Srba. Ja rekoh 44% kao s Referenduma, a ono ipak 43% ljudi koji govore srpskim. A to su, realno, Srbi cim nece da kazu da pricaju crnogorski![]()
Ladno su vecina u drzavi
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Pa ima izgleda ljudi koji ne rade na taster pa da pritisnes dugme i oni promijene bilo koju karakteristiku kako se kojem vlastodrscu svidi.
Nadam se da ce i procenat Srba i onih koji govore srpskim jezikom biti manji nego 2011 pa da budu srecni pojedini ovdje-treba stvarati radost kod ljidi kad se to moze.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
A da oce vise zvanicni rezultati popisa cisto da se zna... mada vise me interesuje koliko krava ovaca svinja kokosaka imamo nego ....
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Evo ja napisah crnogorski jer je SNS upregao svu armiju botina ka Crnoj Gori.
A ono jes gledam već odavno kako zvanični Beograd se ophodi prema Crnoj Gori to samo teški ignoranti ne vidU.Više se bave popisom u Crnoj Gori nego svojim.
Oće ođe da naprave model ka u BiH zajednicu srpskih opština ka da ih ne znam to im je krajni cilj.
Crna Gora treba već jednom da odjebe zvanični Beograd jer ništa dobro od te bande ni za Srbiju a kamoli za Crnu Goru.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 13-10-24 at 11:37.
Za sve nam ne kriv neko drugi.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Jeste i onima u BiH ITD što ne čitaju strateške planove Beograda pa se ne opamete JBG.A Beograd nekako vazda nađe svoje marionete đe može.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
A srecom postoji Beograd inače ne znam dostina čime bi se bavila u životu ako se ne daj Bože ukine potreba za čuvarima crnigorske drzave vjere Crkve samobitnosti itd.
Beograd ne razumije, niti pokušava da razumije interese Crne Gore. S druge strane u Crnoj Gori su najglasnije dvije politike, jedna koja interesima Srbije daje prioritet, druga koja prilično teško krije animozitet prema svemu što ima srpski predznak.
Ni da Bog da nam je takvi ka ti čuvaju @kuro
A ti čuvari su dostini zgadili sve to što toboš brane.
Ti očito ne kapiraš a ono realno hu kers.
Samo batali se sarkazma,jer zajednica srpskih opština u Crnoj Gori je plan SNS-a a ko će čime da se bavi u životu njegova stvar ti se bavi i baštovanstvom ako oćeš pušti druge da se bave što je njima bitno.
Ta banda je razjebala Srbiju i sad Crnu Goru oće da koristi da se održi tamo na vlast.Može bit neko to ne vidi,nekome nije bitno,ali savršeno je jasno što SNS čini pa i preko preko ovog popisa.
Ja ne želim da zemlja u kojoj živim postane druga BiH.
Last edited by Bluemoon; 13-10-24 at 12:53.
ne, ne. zvanični Beograd (sem Djindjića) ne priznaje Crnu Goru kao državu niti Crnogorce kao narod. već ovu državu gleda kao istorijsku pokrajinu Srbije a Crnogorce kao Srbe. odatle sve počiva i završava. kad skapiraju vodje iz BG da to baš nije tako onda će biti mnogo bolje. do tada, imamo Rakoviće koji bi ubijali Crnogorce, staru srpsku zemlju Boku i ovo sve. isto tako će biti bolje kad dobar dio Srba iz CG skapiraju da im zvanični Beograd ne želi dobro no da ih koriste u njihovim političkim igrama. jer kolko god sns i df upirali odje ima veliki broj Srba koji su protiv snsa, dfa i svega toga
Pljevlja, Berane, Nikšić, Herceg Novi i Kotor. to su za sns stare srpske opštine koje su greškom u sastavu ove države
ja znam mnoge ljude koji su nažalost radi ratnih dešavanja došli ovdje i počeli novi život. potpisujem da svako od njih više poštuje i voli ovu državu od ljudi koji su rodjeni odje a ne priznaju ovu državu i mrze Crnogorce i glasaju i podržavaju df i kunu se u sns
A što ćemo sa ovima koji mrze Srbe iz Crne Gore i ne priznaju im postojanje. Možda si i ti jedan od njih. A ima ih dosta. Evo ih forum krcat.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks