Moja sa klasičnim grijačem(Candy) radi već 6 godina.Da su prije 5 izbačene iz upotrebe i da nema djelova,isti bi đao bio(ona bi radila).Kupljena kao najjeftinija tada(~200€) jer je projekcija predlagača bila da će se koristiti samo zimi kad su kiše.Ja kao investitor htio sam skuplju odnosno štedljiviju,ali je predlagač ostao pri svojoj projekciji.Posle po godine,mašina je ušla u ritam svaki drugi dan se pali.Uz napomenu da imamo veš mašinu tipa golf 2,odnosno nesalomivu gorenje od 500-600 obrtaja,što znači da nam sušilica radi mnogo duže,otprilike 2,5-3 sata po ciklusu za bijeli veš.Štednja bi bila veća da je predlagač poslušao investitora,ali jbg sad.Mada i ta razlika od 300€ u cijeni sušilice bi se isplatila kroz manju potrošnju tek za ko zna koliko vremena a vjerov.bi sa štednjom došla i složenost odnosno komplikovaniji kvarovi.
Sve rekoh a ništa ti ne rekoh
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Last edited by joni; 10-10-24 at 12:19.
Jesi dosta...na istu smo muku, moramo slusat i ja i ti![]()
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Ja ne moram slušat,nego mi se više isplati da slušam
moja je uvijek zadnja: ,,da draga"
Sent from my Motorola 8400
Mi imamo ovu preko dvije godine,ne gasi se.
https://www.tehnomax.me/bijela-tehni...th83001by.html
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ili lupaš o tepih prebačen preko vratila...onako...muški
Pa eto..kakav autogo danas....povedoh zenu da izabere maisnu...i izabra....ali sto jos izabra i klimu...kukala mi capra.....mogah to sam zavrsit, pa je iznenadit, da bude srecna...ovako...iznenadi ona mene..no nisam bas srecan zbog toga....
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
nema para koje mogu platit zadovoljnu zenu koja makar nedelju dana ti nece nesto kljucat u glavu....![]()
Zna li neko naziv firme koja pravi cokla za tus kabine po mjeri itd.., valjda je na Zabjelu dje je bila fabrika raketa?
Послато са 22101316G помоћу Тапатока
@TAKUMI mene interesuje jesi li probao kao Spajić "gejše"?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Hemijsko ciscenje odijela 20 eur, ali mi djeluju profi. Polar clean TV.
Ima li u Tivtu neka firma ili agencija da ti zavrsi prevod i registraciju auta?
Bukvalno samo da im poneses kupoprodajni ugovor i da oni sve drugo zavrse po poreskoj i sa registracijom, samo da od njih uzmes saobracajnu kad bude gotova.
I jos jedno pitanje, ako mi nije prebivaliste u Tivtu, mogu li ja tu registrovati auto koje prevodim na sebe ili moram ici u grad dje imam prebivaliste?
auto se mora registrovati tamo dje ti je prebivaliste
cak ces, ako se ne varam, morati i u poresku tamo dje ti je prebivaliste
da znam, ni u TV ni van TV nema agencija koje ce u tvoje ime da se vuku po poreskoj i cekaju rjesenje 10 dana pa sa time da idu na registraciju
jer to bi znacilo da oni na sebe preuzmu i dio rizika ako je neko u ugoovru nesto mutio
Ima li u PG još neka prodavnica proteina i generalno dadataka ishrani osim onih u stadionu i na Drač?
Zna li neko neku ženu koja ne pricha puno,poželjno sho manje,da nije ruzna,da je nenormalno uredna i da je dobra u kuhinji???
...
tripleta ti je adresa za to
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks