Ima li dje kod nas da se kupi ona manja wall mounted daska za peglanje?
https://www.ironaccents.com/products...board-wall-art
Ovo treba u novu kuhinju 😊
Ja smisljam dje imam mjesta za ovo u moju (a nemam, mala)
Ima li dje kod nas da se kupi ona manja wall mounted daska za peglanje?
Ima neko preporuku za štapni usisivač a da je cijena tu do 300e? Gledah danas u Tehnomax, Rowenta su im svi prošli, imaju Bosch seriju 6, 235e iz Njemačke, 10 godina garancije na motor, kakav je a imaju i 7 on je 340e? Od drugih brendova imaju Samsung, Philips i Dyson, za Dyson mi se ne daju tolike pare pa sve i da mi prašinu u zlato pretvara. 😂
Imas u Okov Roventu, pogledaj na sajtu koji te model interesuje.
i bili su ovih dana na akciju
Pogledaj i posebni katalog za novu radnju - vazi do 10.10 (ili 12.10) mozda je tamo jos neki dodatan popust
Voda mi je doma puna kamenca, imate li preporuku za neki aparat za preciscavanje vode za pice? Nije mi bitna cijena posebno, samo da je dobar, zbog djece.
Mi koristimo ovaj Brita za piće
https://ldema.me/![]()
... a za tuširanje koristimo Voden bateriju
voden.me
Dajte preporuku za veš mašinu, neku sa 5 godina garancije. Bitno je da dobro pere i da je pouzdana, ne zanimaju me napredne tehnicke karakteristike i novotarije.
Iz licnog iskustva ja ti mogu preporuciti Samsung. Evo skoro desetak godina, radi kao sat, a pere 365 dana godisnje.
Ja sad trazim za susenje vesa...
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Ako ti je samo za pice, uzmi klasici Brita ili Akvafor bokal za preciscavanje/omeksavanje vode... Oko 20-30 eura investicija, plus filtere mijenjas svakih 2-3 mjeseca, zavisi koliko se koriste...
Ja sam pocinuo zadnjih par godina kako koristim, bilo da je zamucena Moraca, ima li kamenca, hlora, itd...
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Brita bokali rade posao?
Zadnjih 6-7 godina pijem isključivo flaširanu vodu, jer me zaređalo bilo svakih par mjeseci da pokupim kakvu bakteriju i onda se rastavljam sa životom po 4-5 dana, a rado bih prešao na nešto "zdravije", pošto ni voda iz plastične ambalaže nije najzdravije rješenje.
#fakenews
Da, rade posao, ja imam Akvafor doduse, ali je isti princip...
Imas vise na netu/Youtube kako konkretno ti filteri rade kao i testove tih bokala...
Voda iz Mareze i kad je zamucena je 10 puta zdravija od vode iz plasticnih ambalaza koje se prodaju kod nas i koje mjesecima se peku na nekom stovaristu na suncu... Barem nam je tako jedna prijateljica koja je radila uzorkovanja voda govorila...
Mislim da je konkretno problem plasticna ambalaza i nepropisno skladistenje... U tom slucaju se toksicne/kancerogone i ostale supstance iz plastike rastvaraju u vodi... I vjerovatno da kratkorocno nemaju uticaj, ali vjerovatno dugorocno da uticu lose...
Staklo je druga prica...
Uglavnom, rijetko vise kupujem flasiranu vodu, kunem se u bokal![]()
Neđe sam pročitao da ti Brita (i ostali poput njih) ne filtriraju ništa posebno sve one stvari zbog kojih bi neko želio da filtrira. Dakle hemikalije, teški metali i slično se jako teško uklanjaju budžet frendli opcijama.
Послато са Mi Pad 6 помоћу Тапатока
Stay salty.
Imas testova na netu, naravno da nisu svemoguci, ali za taj budzet omeksaju vodu i uklone dosta necistoca, ne prave demineralizovanu vodu a nema ni potrebe...
Ima dosta skupljih sistema sa reverznom osmozom i remineralizacijom, kome budzet nije problem - podrzavam...
Ali za 99% ljudi ce bokal zavrsiti posao kad je normalna pijaca voda sa cesme u pitanju...
Npr po kuvalu za vodu je lako vidjeti u praksi da se kamenac ne kupi kad se filtrira voda kroz bokal...
Masina za susenje ARISTON HOTPOINT NT M11 91WK EU
Koristi se dosta, nijesmo je stavljali na crijevo vec na unutrasnji rezervoar
https://tehnomax.me/bijela-tehnika/m...1-91wk-eu.html
Masina za ves LG F2J5QN3W, koristi se dosta
https://www.tehnomanija.rs/bela-tehn...-vesa-f2j5qn3w
Ako se sjetim, updateovacu LGmodel jos za jednu ves masinu koja gazi bas bas dosta, i za jednu LG kombinovanu znam da je u jednoj godini radila skoro 360 dana
Interesuje me kombinovama ili za susenje. A za pranje imamo neku Lg, da ne ureknem...
Posao sam skoro sta sam uzeo (Candy), nisam zadovoljan, stara Beko (obicna) mnogo bolje radila posao.
Ova ne osusi ves do kraja, npr na rubove od trenerke, dux na kupuljace ostane mokro/vlazno. I onda moramo da se bavimo, da se ozvuce (sve opipa) takve stvari dodat p upalimo. Probali sve programe i sve opcije. Jednostavno nesto ne stima, prijavio i cekam da vidim sta ce reci. Spreman da se “boxujem” sa servisom da mi vrate pare i da kupim nesto drugo.
Ova tvoja sushi sve do kraja, mislim 11-12 godina imamo masinu za susenje i znam kako treba masina za susenje da radi. Znaci da OSUSI sve, ne da ostane vlazno.
Stara je znala da se natrpa full i odradi posao, a ovoj titras i sve po ps i nista.
Ima li nivoe sušenja?da postaviš na najveći nivo sušenja(na moju Candy je to oznaka sunce)?E sad,da bi osušila potpuno rub trenerke mira duže da suši a time i dodatno suši(oštećuje) dio trenerke koji je tanji i prvi se isuši Ako je senzor ispravan na tebi je da odkučiš što češ.Ako nije-reklamiraj.
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Last edited by joni; 10-10-24 at 21:29.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks