upalila mi se check engine lampica (Vw passat), na dijagnostici prijavljuje gresku INTAKE MANIFOLD FLAP POSITION SENSOR (iMPLAUSIBLE SIGNAL)
Moze li mi neko pojasniti sta je problem?
Unutrasnja zastita od prasine za vrata.
Prema tome, šta da ti kažem?
upalila mi se check engine lampica (Vw passat), na dijagnostici prijavljuje gresku INTAKE MANIFOLD FLAP POSITION SENSOR (iMPLAUSIBLE SIGNAL)
Moze li mi neko pojasniti sta je problem?
Last edited by herkul07; 09-10-24 at 12:13.
Treba da uzmem novi akumulator, stari je bio Varta 95ah 850a, predlažu mi Ciak, Varta i Yuasa...
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
Yuasa.
Varta Silver
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Po primorju kažu, jedan u kupe a drugi u špade, a obojica znaju, pa ti vidi...
Yuasa.
Ja sam moj kupio 23.01.2021. 119 EUR (tri godine garancije).
Evo ga jos drzi, ocekujem na zimu zamjenu
Meni je onaj za SS
3 stvar je sto ne izdrži 3. godinu, ili jedva izdrži, sto i nije loše, samo je reklamirajte pred istek.
Za vise savjeta zapratite me.
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
Ja sam uzeo neki crveni 65 eura evo 3 godine groma ne cuje a zivim na śever, na -10 pali na pola kljuca, koji god da uzmes svaki ti ima 2 god garanciju, sve ostalo ti je bacanje para jer i od 200e da uzmes posle 2 godine ti je kocka hoce li radit ili crknut.
Sent from my iPad using Tapatalk
Na konto harry-jeve priče.2017-te sam kupio auto iz uvoza(Holandija),sa akumulatorom u njemu proizvođač "nikad niko čuo,mislim da je naziv bio vrsta neke mačke,tipa panther,gepard..." i trajao mi je skoro 7godina(6 zima palio na po ključa).Lagano/postepeno izdahnuo proljetos.Ako pretpostavimo da ga prodavac iz Holandije nije stavio novog pred prodaju,to znači da je služio 8-9...godina.Zamijenih ga sa Varta silver.Ako me bog pogleda crći će u garanciji ili će služit4-5 godina.U suprotnom,očekujem da pasa u mart '26,odma po isteku garancije
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
E to,to zaboravih.Momak kod kog sam kupio novi aku,ne uzima stare aku da bi dao popust,tako da je ovaj stari doprinio budžetu sa nekih 10-tak €.Kad nešto razmislim,bolje bi mu pristajao naziv domaće magare,no panther,gepard,puma ili kako se već pokojni zvao.Ali,mislim da je u pitanju standardna priča:Bolji je šnj aku kupljen u EU nego Yuassa,Varta gold ili platinum,Duracel,Bosch... za balkansko tržište
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Last edited by joni; 10-10-24 at 13:15.
Ja naručih ovaj sa najdužom garancijom, 3 godine...
Ja ne znam zasto ljudi misle da sve sto se prodaje kod nas je skart.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks