Ne vidim da se izvinjavao, nego su izvukli iz konteksta po splacinarskom obicaju cdm-a
Šaranović: Neprimjerena i neoprezna izjava Dačića (vijesti.me)
Umoran sam od svega sto znam
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
"Tata kaže da su ti Srbi za petama": Lazović obavještavao Zvicera da stranci traže njegovo lociranje
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...govo-lociranje
[mention]goozica [/mention]
Oko podneva 17. novembra, Lazović šalje poruku: “U rukama Mandušića Vuka svaka poluautomatska biće automatska”...
😂😂😂
Sent from my iPhone using Tapatalk
Prvo je uradio gazda Aleksandar, onda njegov tiskoprk Dačić laje, a onda ne bi valjalo ni da ker Koljenica malo ne zalaje.
Posle dva pišanja iz Srbije, mora i da se sluga popiša.
Pa fino ekipo. Kad budete ponovo glasali za Lažojkove svjedoke, Ljaljaše, i ostale “građanske partije centra” glasate za ovo pišanje po Crnoj Gori.
Nemojte posle da niste znali.
Svo pišanje je drugari zahvaljujući vašim glasovima.
Isto kao što ste glasali i da se Dajko izabere.
Tko leti, vrijedi...
Sto ces nervozni su jer Usniji je propala bitka za Podgoricu zalud je investirao u one njegove DF teletabise sad mora malo da izdusuje a her Flick je dao odgovor Dacicu malo jaci od jucerasnjeg Milatovicevog, vjerujem da se Dacic strasno isjekirao.
Last edited by goldfinger; 09-10-24 at 18:08.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
To što Vučić prdinja i što mu se ođe pisnut ne smije me ne iznenađuje niti tangira, ali Mandić u trenutku kad imaš jedva preko 50% raspoloženih da glasaju, kad nam se vlast u glavnom gradu raspada a Vlada je faktički pala, da ovako piri vatru sa logo-om u ulozi predsjednika skupštine apsolutno nije slučajno.
Boris Mugoša mu je to fino objasnio mada je trebao biti još drčniji, barem sa "sram vas bilo" na kraju da je završio izlaganje bi bilo potpuno legitimno.
Last edited by BiTrAtE; 09-10-24 at 18:13.
da se abaz nije proda, manda sad ne bi bio tu dje je. ovako, izda je ovu državu zbog snsa i posledice vidimo i živimo
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
To sam čekao. Da kreneš da me etiketiraš kao podržavaoca lika i djela Mandića. A sa tim tvoja priča odmah postaje ništavna. Pa sve i da ostalim dijelom poentiraš. Jbg brate, počeo si da gubiš konce, vratiš jednu te istu priču po cijeli dan.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
ja ne vidim da je iko na ovom forumu sem iste ekipe ljudi, zamjerio jednu stvar andriji mandići i čitavoj ekipi oko njega na sve ovo što rade. no je priča ista - mora to tako da bi nam bilo bolje jer jbg znate kako
plava je stara srpska boja, a CG srpska država još starija. i ti svašta pitaš
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Živi bili, pa viđeli što nam vrijeme donosi... Krila su dobili, visoko polećeli... Pad će bolan biti, dat neće fotelje, a onda, onda ćete "demokratiju" viđet na djelu...
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Last edited by isnogood; 09-10-24 at 19:20.
Efekat je postignut, idemo u "stare dobre okršaje", na liniji starih dobrih neprijatelja.
Eo mrčeni Ljaljo duma matematiku na tv n.
Napisah skoro, nesrećnik se preselio u kabinet.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks