To je kaucija, obično traje 5 dana (ako ne vratiš boce zadržavaju je)
Nema ni svuda coca cole staklene , samo lakovic i dragstori. U laković ne daju
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
kolege forumasi, predlozite nekog majstora za Apriliu Pegaso 650 ie 2003.( Bar, Podgorica, ako bas moram onda ceramo dalje)
neki gremlin bice da je oko struje
(pali sve ok, vozi se 10-15 min i samo se izgasi, upali opet 500metara dalje ugasi se, isto to radi i na mjestu, tj u leru)
Sent from my M2101K6G using Tapatalk
been there, done that !!!
vojnog nemaju što pitati jer je vojni duvački orkestar, ali muzicka profesori i simfonijski moze....a zar nema u muzičkoj školi ucionica koje se zakazuju sa instrumentima? Stvarno djeca ne mogu kupovati instrumente pogotovo u osnovno muzickoj kad jos nijesu sigurna da li ce se ikada baviti muzikom.....a i da se ne lazemo samo posebni su instrumentalisti ....inace, davno je bilo ali ja sam svirala klavir i isla sam da vjezbam u vjezbaonicu u one barake
Last edited by zvoncica; 08-10-24 at 23:52.
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
neka prelistaju oglase i raspitaju se kod starije djece u skolu
na kraju se to uvijek zarsi kupovinom pa prodajom
podjes i kupis sa kaucijom u neki "podrum pica" - oni daju
licno mi je najveci gust da pijem Colu iz stakla, pa aluminijuma pa plastike/case
ali ruku na srce, ihaa ima kako su promijenili secer u nju i sad je bas ruzna - no nikako da je se odreknem
albanska je frtalj ljepsa
Dje se u Budvi moze odraditi ljekarako uvjerenje za otezane uslove rada na gradilistu (znaci ne obicno ljekarsko)?
U Tivtu mi rekose da to nema nidje.
Traze ga sva gradilista, mora se imati ljekarsko uvjerenje. To sto ga ne izdaju u Tivtu nije razlog da ne treba.
Rade ga u Moj lab,Diagnostiku,DZ...u PG,pa bi tom logikom trebali i dolje u BD ovi spomenuti koji imaju podružnice dolje
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Na sajtu DZ Tivat piše da izdaju to uvjerenje.
https://dztivat.com/cijenovnik-usluga/
na sajtu DZ Budva isto. U Budvi stavili napomenu Pregledi za ljekarska uvjerenja za radna mjesta sa povećanim rizikom vrše se po dogovoru sa poslodavcem.
https://www.dzbudva.me/medicina-rada/
Najopasnije oružje su ljudi malog kalibra.
Kao za ljek.za vozačku B kategoriju,plus audiometrija,spirometrija,RTG pluća,KKS sa enzimima jetre i na kraju pregled spec.mesicibe rada,mada,bama nekad na kraju bude i internista,tako da to može bilo koji DZ,poliklinika privatna...koje umaju licencu za to.~70€ košta
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Nazvah danas DZ Tivat da pitam, pocese da palamude kako moraju prvo izvaditi obicno ljekarsko, pa tek onda ovo za rad u otezanim uslovima.
Zakazah ja privatno za sjutra u HN.
U planu je kupovina masine za susenje vesa, i izabran sam kao investitor tog projekta, nicim izazvan....bih da uzmem nesto kvalitetnije. Interesuju me neki vasi predlozi i iskustva. Zaobisao bih Gorenje. Neke info koje imam za Beko je da se na cesto mijenja neki modul na toplotnoj pompi. One koju su sa klasicnim grijacima, vrlo brzo ce biti izbacene iz proizvodnje i prodaje, tako da s etu bojim za kasnije odrzavanje. Svakako, iskustva, koliko vremenski traje susenje, u prosjeku. Nedje cuh za neke, sat, sat ipo, do sat i 40 minuta, a vidim pise u specifikaciji 205 min....uglavnom...pisite domacini i domacice.
E, da...one koje su kupljene prije 10-15 godina, svakako su kvalitetnije nego ove danas...mislim![]()
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Sa toplotnom i da nema onaj mehanizam za samočišćenje. Ne mogu se sad sjetiti pravog naziva da me ubiješ. Uglavnom to gledaj i valjalo bi da je mašina za sušenje većeg kapaciteta nego veš mašina. Mada ne mora da igra baš ulogu. Ovo su ti glavne stvari a dalje vidi po novčanika
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Istog ili većeg kapaciteta od vaš mašine, ispod sat i po nema sušenja (šta god da odabereš), određenu vrstu veša nikako ne stavljaju u mašinu za sušenje, vidi da je dobro provetravanje prostorije gdje postavite mašinu jer zbog veće vlage može da se pojavi plesan po zidovima, redovno čisti filter I prazni vodu.
Sent from my Motorola 8400
Vidji temu Kucanski aparati...
Ovo je moj post od prije 2 godine, evo nakon jos 2 godine jednako dobro gaze
I ispod su komentarisali drugi. Mada na toj temi se vise puta obradjivalo ovo oko susilica
https://forum.cdm.me/showthread.php?...42#post5754742
Mozes li reci koji su modeli u pitanju, ako ih ima jos.
Mislim se electolux bez toplotne, jer kad sabrah sve, na isto izadje a odrzavanje lakse komad.
Otprilike, ove sa toplotnom pumpom manje trose, ali duze suse, i obratno. No mi rekose, napisah vec, da ce ove sa grijacima da se izbacaju iz upotrebe....pa me to malo koci da uzmem tu.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks