I kad budeš radio lekarski pobroj sve kategorije!
Ja nisam znao da tako treba pa mi uradili po defaultu za B i napraviše mi vozačku za B. Pođoh da pitam đe mi je A? Pa nisi tražio kaže, i onda sve ponovo za A....
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
Treba mi samo za B tako da super. Neka si rekao za ostale...
Da ne znate nekoga ko se bavi popravkom head up displeja? Passat b8 je u pitanju
Tu obicno ide zamjena.
Prema tome, šta da ti kažem?
heads up displej je kako mu samo ime kaze jedan mali displej, koji projektuje na sofersajbnu ili na ono staklo malo ispred table (ne znam kako je u pasata)
ako je riknuo, a vrlo je moguce, od naseg sunca i 50 stepeni, vjerovatno je potrebna zamjena samog ekrana koji dodje duboko u tablu...koliko se isplati popravljat ne znam
Pitaj u servis Silicium mogu li bacit pogled
Last edited by Laz; 07-10-24 at 21:39.
Meni je pocelo auto da trese u voznji, nedje od 80 km/h pa na vise....mada u zadnje vrijeme cujem nekad kad lagaije vozim, na primjer preko lezeceg, kako nesto lupne..kao da je kakav zglob labav...sjutra ga vodim kod doktora![]()
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Preporučite mi diskove i pločice za Mercedes A class 2007.
Koje marke i dje mogu da se kupe?
Sent from my 2201123G using Tapatalk
Golf 6 manuelni, mjenjač neće u prvu brzinu, to jest upada baš teže. Treća pa prva ide lagano. Mijenjan set kvačilo prije godinu dana, problem se počeo javljati prošle zime, dakle samo kad je hladno vrijeme.
Zamjenjeno ulje u mjenjač, i dalje isto. Zamjenjeno prije mjesec još jedno ulje, i opet sad počinjem da osjećam da ujutru kad je hladnije da teže šalta u prvi.
Kome odvesti da pogleda.
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
Sinhroni brzine posli..Sve ostalo si uzalud radio.Neko ga "ostrio" ..
A ne znam kod koga da ga povedes,da skine da proba da turpija i cuda da to naoravi ili nove da stavi.
sto si sve zamijenio ,mogao si polovan menjac stavit.
Sent from my M2007J3SG using Tapatalk
Je li pocela zamjena platnenih za gumene patosnice?Ili ima ljudi koji vole i platnene zimi, da se ne stvaraju one lokvice
Greska.
Last edited by TAKUMI; 08-10-24 at 12:40.
Moze i ferodo
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hvala momci.
Sent from my 2201123G using Tapatalk
Koliko se kreće zamjena platna na krovištu?Megane 2,i koga preporučujete?
Hvala
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Predlog za popravku membrane na vratima
Na jdna vrata je majstor skroz izbucao membranu kada su bila udarena...imam staru original kao sablon, talo da mogu isjeci. Dajte preslog sta da lijepim.
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Novu OEM, ne kosta preko 10 eura.
Pedja
068 693 983
Podgorica
https://www.instagram.com/auto_enter...dlYXl0cDl5bnE2
But if you never try, you'll never know..
Mazda 3, 2008, 1.6di, uklonjn dpf i ugasen softverski prije ihaaaa godina. Pojavi mi se lampica check engine, u servisu mi rekose da je iscurela tecnost za regeneraciju pa otud greska... kako da rijesim najlakse/najjeftinije? Da sipam nesto da digne nivo? Nekako zaglavim taj plovak? Iskreno nemam pojma ni dje se sipa to jer je odmah po kupovini auta ugasen dpf...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks