Eto link na prethodnoj strani.
Nisi odgovorio koja je opcija vjerovatnija. Odgovor nije tačno što se priča za njih jer ja lično nisam prisustvovao njihovom nasilničkom ponašanju u prošlosti nije dovoljan.
Eto link na prethodnoj strani.
Nisi odgovorio koja je opcija vjerovatnija. Odgovor nije tačno što se priča za njih jer ja lično nisam prisustvovao njihovom nasilničkom ponašanju u prošlosti nije dovoljan.
Last edited by NHM; 07-10-24 at 21:33.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Evo da pokusam ja sa Tripertom,
Ta dvojica su prosle godine nasrnuli na bosnjacku djecu iz Sarajeva
Brate Tripi kakve su te koje su padale na tvoju pricu?
Ova dvojica koji su danas dosli ispred skole sa namjerom da ubiju momka su prosle godine na setaliste prebili djecu iz Sarajeva samo zato sto su bili u dresove kluba za koji igraju. Njih 5, od kojih su ova dvojica od danas su bili uhvaceni od strane policije ali vidimo da to nije dalo nikakvih rezultate s obzirom na to da se jedan od brace pobio sa momkom (koji je danas izboden) u petak i dobio je po pi8ki od istog, pa je danas dosao sa bratom i nozem da mu se osveti.
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Aaa to. Ihaaa, ja cijelo vrijeme mislio da su ovi dvojica dosli iz Sarajeva da se osvete jer su bili prebijeni. Miovragov link sam citao kad ga je tek okacio, a tad su pisale samo dvije recenice i "Uskoro opsirnije". Nidje detalja kao sad. E ti nasilnici treba da zavrse kao Kosta iz Ribnikara dok jos nije kasno. Brisite ovo jer sam bio u zabludi
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Last edited by Tripleta; 07-10-24 at 22:08.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
E moj Tripleta ti ka u onim vicevima, sreli se Njemac Amer i Srbin... i Srbin pobijedio.
Mici tu kataraktu, misli ti pomuti
Ili kao Brajović i Mandić kad su opomenuli poslanike da su pogrešno glasali😅
Kako god momčad žure da stignu u čitulje
Sto bi rekli Knezevic i Popovic, za malo ne pokrenu gradjanski rat i to na vjersko/nacionalnoj osnovi da ne recem dzihad - pun intended
Auhhh koliko je bilo neprijatno ovo gledati.
https://x.com/tve_montenegro/status/...OBr2spH_g&s=19
Sent from my moto g54 5G using Tapatalk
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ajmo da vidimo Zecane kako ce i dje ce da se izbore sa kravama... mozda u kap da se kopaju
https://www.cdm.me/drustvo/lakic-kju...st-hrane-cuti/
U razgovoru koji sam imao danas sa direktorom Veterinarske uprave Vladimirom Đakovicem isti je odbio da potvrdi zarazu u Zeti, braneći se da on nema tu informaciju.Ove informacije su lako provjerljive, ne samo od navedenih institucija već i od samih farmera na terenu“, zaključio je Lakić.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Jel se ova ljaljaška vulva sad oblači kao onaj degenerik Voolin kad je vodio sprski MUP.
U neke neidentifikovane crne uniforme?
Ovu splačinu su očigledno maltretirali ispred zgrade kad je bio mali, pa je došlo njegovih pet minuta.
Sačekala frkalija da stane kiša i odmori za vikend pa da dođe da se slika u Šavnik.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Viđeh "Oči Podgorice" sad na rtcg.
Od kad su lokalne teme prešle na državnu tv?
Кад су већ оставили Градску тв у животу тамо су их требали послат не на РТЦГ.
Јес да је трећина ЦГ у ПГ али заиста нема потребе да се ПГ представља битнијом но што јесте.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Ko će da ga sačeka i da mu prkno ljubi dokle bude laja u sred nam glavnog grada?
Vučić: Srbija je glavna tema svih napada u Crnoj Gori, Podgorici ću na licu mjesta odgovoriti ono što zaslužuje
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...-sto-zasluzuje
Stiže tajo, spremite se!
DF+PES+DCG+URA = SNS <3
Svidio mi se jedan komentar koji sam vidio na X:
Više volim proevropskog i građanski orijentisanog Srbina nego proruskog i prosrpskog Crnogorca
![]()
Last edited by mneonly; 08-10-24 at 10:20.
Love, peace and respect.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks