meni ovo djeluje kao glupost neka, snovi su rijetko kad sa ovoliko frejmova, barem meni.
Što znam meni je to što rade Japanci spuukii skroz.
Neka hvala.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
meni ovo djeluje kao glupost neka, snovi su rijetko kad sa ovoliko frejmova, barem meni.
Sama ideja je meni glupost.Video nađoh random (imaš pravo) neđe ima linkova na tu temu kao:
https://uk.news.yahoo.com/fact-check...140000258.html
Ali čemu sve to whats the point.Ka što ti reče jedino sam svoje snove razumijem.Nije to samo ređanje slika nego i emocija koja sve to prati a emocija je meni se čini ključna.Pretvaranje čovjeka sve više u robota i upotreba AI do same dehumanizacije.U tom rangu mi je i ovo.
Last edited by Bluemoon; 07-08-24 at 09:23.
Robote, robote...
Svaki dan je dobar za upiranje.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Muzika, muzika...Muzika za robote...Darkwood Dub.
Bukvalno me vise sramota da bilo sta pisem odje jer da vam ispricam san od sinoc def bi rekli da lazem.. mozda vas ovo sad kopka da ispiricam al ne
Sent from my motorola edge 40 neo using Tapatalk
A volio bi.Nije da ne bi,ha?Mensečini da bi baš volio.
Ono,to je ono kao kad ti neko reče uh,ne pitaj me ništa.A onda.
Last edited by Bluemoon; 08-08-24 at 10:36.
Reci šakale sve što ti je na duši, slobodno. Biće ti lakše.
Kad u komercijalne svrhe stigne dream recorder, kupujem odmah.
Ne mogu više ove rupe memoriji![]()
The more things change, the more they stay the same.
kako kao nekad da odvalim do 9-10am
nothing comes from violence and nothing ever could
Ja vikendom lagano guram do 3-4pm
od koliko?
Kasnije legnem, poslije ponoći, ali kod mene to ne igra ulogu.
"Volim" da spavam, tj. san me baš oporavi.
Sanjala sam da moram da pročitam "Norvešku šumu" (Murakami) prije nego umrem, a da ću umrijeti u 40toj.
jao, jao, jao...
I taaaako dođeš mi u san, da ti još jednom ispriičam, kako me boliš svaki daaan, da još se vinom trujem, kad god ti ime čujem....
Ova dva čovjeka su imali u Agape intervju na temu.Cijenim i Nastovića i pokojnog Jerotića koji prije svega odišu velikom smirenošću a dobro su i potkovani na temu Nastović naročito.Voditelj Agapea inače jedan od rijetkih voditelja koji savršeno sasluša goste,pa mu svi gosti imaju širok prostor da iskažu svoje viđenje.
Doduše,Nastovića sam "upoznala" kroz njegovu knjigu.
Tako da koga zanima tema preporuka za ovu epizodu Agapea:
Vladetu volim da čitam/slušam. Baš!
Divan čovjek samo mala digresija vezano za snove.Njegov opus knjiga i viđenja je vezan za Junga a Nastović je odradio 3d i kroz druge "kolege" Junga.
Posle dužeg vremena sanjam sinoć nešto lijepo(mislim meni je bilo lijepo u san a tumačit ne umijem) a čega se jutros sjećam u potpunosti:
Ja sa porodicom došao do đedovine(davno napušten i danas potpuno pust zaseok u planini),tamo vrvi od naroda,ja prolazim ispod nekih voćki,stabla kruške rodile,dolazimo do jedne na kojoj su neke džinovske(veličine manje tikve) kruške prelijepe tamno žute boje.Reko, ove su sigurno zrele ali su prevelike,vjerovatno neke hibridne,bezukusne.Možda čak i nisu jestive.Ne dam đeci da ih probaju.Ja ubrah jednu ali ne mogu da je zagrizem koliko je velika.Kako ne ponijeh neki nož,rekoh familiji, da je probam,kad,pazi sad,žena iz torbe vadi britvu i daje mi je.(Da ja znam na javi u njenoj torbi možeš očekivati da ima sve,osim noža).Kidam parče kruške,sočna,stavljam komad u usta...pa ja ništa slađe i ukusnije nisam stavio u moja usta ni u snu ni na javi.Onda počinjem da pravim plan kako da ovaj narod,od kojeg vrvi po selu,ne vidi da su kruške top da ih ne bi sve obrali i pokušavam da sakrijem moje oduševljenje kruškama.Ne možemo da ih oberemo jer ih nemam ušta nosit kući,nego reko,pravite se da ne valjaju pa ćemo sjutra doć sa vrećama.
Tu se probudih i osta mi san upamćen,što je baš rijetkost u mom slučaju.
Ne znam,možda je zbog jučerašnje priče na temi hot pics oko lizanja "kašike",meda...
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Ja sve sanjam kako se ljubim sa nepoznatim muškarcima.
Mozda su forumasi
Sent from my motorola edge 40 neo using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks