U Naj Market na Konik kod ex stadiona Ribnice 2,70€
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
AROMA
HDL
iDEA
VOLI
Voli na stari, 300g 3€ cini mi se
Mljevena plazma.
U Naj Market na Konik kod ex stadiona Ribnice 2,70€
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
U Bloku 9 u 16h nisma našla ni bocu od litar ipo, smao male boce od pola litra. Nikad se to nije desilo. Aroma, Idea, Alfa market, nidje.
Lakovic, Voli?
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
To ću jutros, juče smo imali vode a sad čujem da će dugo biti zamućena, čak se razmišlja o cistijernama. Ali mi nije janso zasto juče nidje nije uopšte bilo bidona.
Nabavice se voda brzo vjerujem . Dje nasi marketi da ovo ne iskoriste
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Još kad sad iskoriste da bidon od 5L dignu na 2€
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Dobro si. Ne bi me cudilo od nasih dobrotvora iz trgovinskih lanaca. Prvo nas pljackaju sa velikim marzama pa onda doniraju nesto malo u dobrotvorne svrhe i to objavljuju kao da su ne znam sta uradili.
Dako se pretekne malo i bez vode.
Nema veli nidje vode ne znam što da radim.![]()
U voli stiže popodne ogromna kolicina.
Ja uzeh u Lakovica, neku bosansku (kakva ironija), nikad nisma cula a jedino nje ima. 89centi 5l.
Da li neko zna od kada pocinje da radi Lakovic na Zlatici, od 07:00 ili 07:30 ?
Od 7.30 -9.30 skoro sve prodavnice rade.
Koja je fora sa ovim krompirom u razne "namjene" viđeh u IDEA-u ovu firmu iz HR.
Imaju za salate bla,bla a sve izgleda kao isti krompir.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
U voli sad prodaju kese ove u sta ti spakuje hranu dosta skuplje, i to bi bilo ok da je ta kesa ista kao stara ili eventualno bolja od prethodne. Nego ti prodaju kesu koja je kancerogrn, koja smrdi na plastiku a skuplja je masu. Ja mislim da ovo samo u CG ima, niđe drugo.
Sent from my S23 ultra using Tapatalk
Raspadi raspali, popišam im se u zakone... Ja sam mislio da se ukidaju kese skroz i prvi sam to pozdravio, kad ono ne može tanka kesa no samo debela odvratna smrdeljava i koštaće te masu skuplje. Bitno je da su štapiće za uši ukinuli, neviđeli se svi kakvi su...
Od 15 do 50mg ne mogu. Jer se najviše koriste i samim tim najviše i zagađuju itd. Preko 50mg mogu ali su skuplje i onda se ide na to da će vremenom sve više ljudi preći na cegere. Nisu ovo naši izmisli, EU...
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
U Ohrid recimo nema kesa, niti ti pakuju no ako ćeš imaš ceger da kupiš i pakuješ sve sam, mislim da je tako uglavnom i u EU.
Last edited by BiTrAtE; 21-10-24 at 11:04.
Normalno da je kod nas cilj da se zaradi , briga koga za okolinu
Al u Hrvatsku ima kesa, kao i u Italiju i to onih najtanjih najgorih sam gleda, a ima i ceger da kupis ako oces.kao i sve za eco friendly EU, malo je dobro, a malo je i prevara. Ovo za kese je vec neko prije 10 dana rekao da nisu sve plasticne izbacene, a kao i sto extravaganca rece nije sve do nas.
Vidjeh da se izbacuju i one plasticne kutije za suhomesnato, a pakuje se u biorazgradivi papir, e to ce bit festa. Koliko me to nesto nerviralo u HR, posle dva dana pocne da se cijepa taj papir sam od sebe, a onda to suhomesnato bude na "otvoreno".
A tek za plasticne slamcice, e vala to ce nas spasit, tu se dobija rat protiv plastike!
Sent from my Pixel 6a using Tapatalk
Last edited by efamouspg; 21-10-24 at 11:22.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks