salu na stranu - ja sam mojima davno rekao da ako bude postojala furuna kad dodje moje vrijeme me uzdiju i posle sta oce sa time - pozeljno u neku sumu dje zakon bude predvidjao da moze
groblja su prevazidjena... podjes na bilo koje "starije" groblje, vidis spomenike od prije 100-150 godina - pitanje je i imaju li potomaka idje blizu, a i ako imaju znaju li da im je tu cukunbaba i slicno
isto ce da se desi podgorici - cepurci su fulirani, za nekolike godine se nece sahranjivati u nove grobnice (ako i toliko), za 50 se vise uopste nece sahranjivati ni u postojece, ali ce 150000m2 u sred grada da ostane zarobljeno zbog toga jer se neko nije sjetio da izgradi novo groblje prije 20 godina nego je ovo prosirivao do u nedogled
Teorijski ako cepurke presele nedje... i krene kompleks zgrada tu da se pravi kakvo bi bilo ime za taj novi kvart...
Nesto mozda kao igrica Silent Hill...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ako ćemo pravo,bolje da su Čepurke proširili mjesto onih parkour zgrada ispod Ljubovića.
Što spomenu kolega za neke zgrade sa pogledom u budućnost.Prije bih uzeo stan da gleda na Čepurke nego da mi komšija iz zgrade prekoputa rukom može provjerit je li mi veš na žicu suv ili nije
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
A i manja je šansa da se na Čepurke okupljaju likovi da puštaju muziku i da se pjane.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
U neka filipinska sela ih zakače pod stijenu.
![]()
Fidel approves this![]()
Ima li više u Pg onih što rade dostave/kuriri/potrčko, kako li se zovu...?
Bila bih zahvalna ako znate i kontakt.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
ko neko ko je veci dio zivota zivio sa pogledom u buducnost mogu ti reci da tu nema apsolutno nista neobicno
zna biti malo stresno kad umre neko mlad, ali avaj - oguglas, kao na vozove
ko sve kod nas ima licencu dobro stoje zgrade... a kako su iskoristive i smislene cemo lako
+382 69 646354
Savelja
Imas i one 069 15 16 17
Ili pink pantera haha
https://www.instagram.com/kurirska_s...F0c3QzdXo5Yw==
E stefke veliko ti hvala... Trebalo mi je baš u momentu kad sam pisala...snađoh se nekako...tačnije, opet sama. Sve sama.
Tako ti je kako ti je kad ides sama na kupanje, a ne sa extravagancom, jonijem, Giletommmmm
Mukica
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ne žalim se.
Da li se plaća pdv na kupovinu preko interneta za nešto što košta 70 eura, ali je poštarina recimo 10 eura pa sve to zajedno prelazi prag od 75 eura ispod kojeg se ne plaća pdv?
Zna li ko dje se u Niksicu nalazi poreska uprava, tacnije dje se predaju papiri za osiguranje zaposlenih?
Đe mogu da se ponesu čepovi za reciklažu? Bila je ranije ona kutija u Delti.
Sent from my SM-S916B using Tapatalk
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks