Значи просјечна зарада у држави 1000? Нијесам знао.
2019 minimalna potrosacka 650e, imajuci u vidu da je tada min. zarada bila 193-220e znaci trebalo je 3 zarade za korpu.
Danas je korpa 830e a zarada 600e znaci potrebno je 1.4 minimalne zarade.
Ako danas treba 2000e za pristojan zivot, to su 2 prosjecne zarade.
Neka je 2019 bilo potrebno 1500e, to su opet 3 prosjecne zarade.
Last edited by Crni Zuti; 03-10-24 at 18:52.
Umoran sam od svega sto znam
Значи просјечна зарада у држави 1000? Нијесам знао.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Treba praviti razliku između minimalne potrošačke i sindikalne potrošačke.
Ko to za 240 eura može da plati rentu/ratu plius komunalije? Mimo ovih što im je rata 70 eura?
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Pogrešno protumačih tvoj post. Nisam otvarao link.
A vidji ovoga paklenika na sliku uzeo 200 eura toalet papira. A pojedini kradu maramice iz pekara. Pomamila se jedna radnica iz pekare žali mi se na jednog lika svaki dan ponese 3 pakovanja salveta
Last edited by Giile; 03-10-24 at 19:23. Reason: Ispravka
Pipunovo prvo ispunjeno obećanje.
Dani zetskih kolača i priganica.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Polako, još uvijek nije ispunjeno.
Bingo
Pominjem Svajcarsku upravo iz razloga jer je kolega pomenuo Danca i "Organsku' teletinu od 50€ (kod nas koliko shvatih, sto je daleko od istine kako to da je organska a onda i to da je 50€, al ajd :P). Hvala sto si upravo pokazao razlog zbog kojeg pomenuh Svajcarsku. :P
Dokle god ima seljaka sto izdizu moci ce se nabaviti organsko a bogme kako idemo ka EU to ce nam ukinuti....
Inace su stranci opsjednuti sa paradajzom ovim nasim ... mogu mislit kakvu hemiju genetsku jedu gore
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Voilŕ.
Људи моји, вели он радио са Лојд Бланкфејном. Па јел могуће да се уопште не може контролисат кад зине? Нереално.
https://x.com/MickeySpajic/status/18...HyOy56z_g&s=19
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Сад размишљам, можда је до мене и да ја не разумијем довољно језик. Може ли се казати "рад са" ако си само радио у исту фирму са неким? Или је како ја тумачим...да подразимијева да сте за истом столом сједали и ријешавали проблеме?
Last edited by avet; 03-10-24 at 22:18.
Treba bit vrlo obazriv kad se dodje na gintaš zelenu pjacu dje i kod koga uzimat. Ima tu svega i svačega. Druga stvar EU standardi su prica za sebe, znači sve mora da bude A klasa. Smiješno je uporedjivat bilo sto odje i tamo. Kod nas ima kvaliteta na selo ali to ne može da priušti svaka porodica u Cg. Mi uvozimo trecu klasu iz evrope, a ne izvozimo nista liše nekoliko artikala. I to Nik pivo 0,33 sto smo izvozili za Eu se posebno pravilo. Nama se sve ostalo uvaljuje jer smo pa..u evrope
"Iskustvo u Goldman Sachsu i rad s Lloydom Blankfeinom otvorili su mi vrata globalnih mogućnosti i uspjeha.
I pored toliko otvorenih varta, on se vratio u CG....Sto ti je patriota jado moj....
I onaj ministar Radulovic....Veli mu otac, radio za Teslu, jos neke jake firme...i dosa ovamo...i eto ga sad 60 000 eura kredita duzan...mrcio se
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Ponadali se ljudi i pomislise da je ovo neki spasitelj. Ali ovo nije nista do jedan obicni broker prevarant prozapadni. I takvi da ti vode državu. Spajko samo može još više da nas ukanali
Last edited by Giile; 03-10-24 at 22:33. Reason: Ispravka
Још ово и гасим се ноћас. Праштајте.
Децембар вели. Само полако, не итајте....посевно кад ви је подршка грађана тако јака.
Nositeljka liste „Za budućnost Podgorice”, Jelena Borovinić Bojović u emisiji “Argumenti” kazala je da je dogovor o formiranju vlasti u Podgorici moguć i da izbori nijesu dobra opcija za građane. Smatra da će do decembra doći do pozitivnih rezultata u pregovorima, ali i da bi Saša Mujović trebalo da bude gradonačelnik. Borovinić Bojović je rekla da nije saglasna sa tezom da su ovi izbori pokazali izostanak podrške vladi, te da je ona, kao i skupštinska većina stabilna.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks