Pope li se ti na vr' Durmitora?
Sjutra i prekosjutra sjever-znači kupanje pa-pa,osim za ove iza Urala
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Pope li se ti na vr' Durmitora?
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Paf na 2100mnv i paf ljega dolje.
Znači,paf paf Durmitor
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Ti u visine, ja u dubine, moj dobri joni
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Nece promasit'.
A sjutra vece i prekosjutra potop, jos veci nego posljednji put.
Al' garantujem da ce poplave iznenadit' sve jer je bas misterija u pitanju i niko za obilne padavine ne zna.
Posebno ce bit' interesantan dio oko Radanovica/Grblja/Tivta... ima opet put da se zatvara jer su nadlezni iznenadjeni/neobavjesteni.
--------------------------
Do Not Disturb.
Jos malo pa ce se ljubav vodit u carape...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Veći dio Istre večeras je pod vodom, a veće padavine zabilježene su i u Rijeci sa okolinom.
U pojedinim naseljima je za kratko vrijeme palo i do 140 milimetara padavina.
U mjestu Sveti Lovreč voda se sliva niz ulice, pri čemu pljusak ne popušta.
Na stranici Istramet navodi se kako je u djelovima tog mjesta potpuni potop i da su mještani suočeni sa poplavama
Biće i kod nas...
Last edited by pauki; 02-10-24 at 22:39.
Kako pljušti.![]()
Nocas ce (posebno u Boki) plivat' i ko nece...
![]()
Do Not Disturb.
Kaem ja ne moe past normalna kia već samo potop. Klimatske promjene u svom najboljem izdanju.
Znači opet zatvaranje puteva i restrikcije vode zbog zamućenja boljih sestara. Milina.
Tokom četvrtka i petka (3. i 4. oktobra), područje Crne Gore biće pod uticajem ciklonske aktivnosti, sa centrom u oblasti Đenovskog zaliva. Ovaj meteorološki sistem donijeće seriju frontalnih talasa iznad Balkana, što će prouzrokovati izrazito nestabilne vremenske prilike i obilne padavine na teritoriji naše zemlje, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP).
"Intenzivne padavine su naročito moguće u noći između četvrtka i petka, kao i u petak tokom prvog dijela dana. Lokalno može pasti između 150 i 200 litara kiše po metru kvadratnom", dodaje se.
Iz MUP-a navode da će od sredine dana u petak, u jugozapadnim djelovima zemlje, padavine početi da slabe, a do poslijepodnevnih sati očekuje se prestanak padavina u većem dijelu Crne Gore.
Dobro je pa pada sitna kiša.
Ako ovako nastavi biće svega.
Skvasi noge jednom u život prijatelju, što živiš tako dosadno. Uvati 2 disa. Znas li da na neka mjesta nema kiše godinama. Priča mi jedna čileanka kaže nije im pala kiša 2 godine. Lose se osjećaju ljudi strasno
Kako sipa....
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Oće li ga stajati ovo?
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Оће, иза неђеље.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ne pamtim da je ikad jače za života duvao vjetar nego sinoć. Neka lije kiša po 100 puta samo neka ne duva, jer je ono pakao sinoć bio. Mogu mislit samo koliko će štete biti po gradu od drveća što se slomilo. Čekamo da vidimo danas Oči podgorice i podgoričke vremeplove i slično haha
U Baru tek pocinje 'kijamet'...
Do Not Disturb.
Sinoc oko ponoci bas je bilo toplo napolje ... nevjerovatno
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Kad je duvalo, ja se bas raznilsjam kako nema vjetra, ali nisma izlazila. Zato je sad potop, cijelu noć je padalo.
Moji u Herceg Novi kažu da juče dolje nije padala, malo ujutro i pljusak oko 6, aodj eje i juče lila. Ni sad im ne pada. A po mapama je bilo d ace dolje liti a odje nije strašno.
Nevjerovatno što je čovjek napravio. Kako je priroda savršen sistem, samo je trebalo pratit ono što ona radi. Ali je štetočina uništio i sad držimo što smo uvatili.
Potpisao bih da ovako ostane do kraja dana. Neka duva iz sve snage, samo da nema poplave opet a za sad slabo pada kod nas.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks