Ali ne kapiram zasto su ih vozili do Sofije![]()
Ali ne kapiram zasto su ih vozili do Sofije![]()
Đe rekosmo da se parkiramo kod aerodroma u Tirani? 4-5 dana.
Treba li rezervisati?
Sent using Tapatalk
#fakenews
Bilo koji od ovih. Po 2.5e po danu.
https://maps.app.goo.gl/C1WFiNdA5KBBk7rJA
Sent from my S22+ using Tapatalk
Valensija je savrsenstvo . Ja sam u Barselonu bio par puta i bio sam odusevljen dok nisam posao u Valensiju . Valensija je pravi spanski grad dje osketish pravi duh Spanije. Ljudi su preopusteni , svi sjede napolje do kasni , ujutro do kasno spavaju , nekako svi naskijani i prelagani. Ulice ciste nema ni primac turista kao u Barsu , nema onih crncuga po ulici sto prodaju robu i ne cimas se oce li ti ko otet stvari . Imas da vidis bas dosta toga .
Mozes da spojis sa Barsom , busom je voznje cini mi se oko 5h . Ja sam razmjsljao da spojimo sa Madridom al nesto je bilo komplikovano i vremenski i organizacijski tada . Od osoba koje su bile u Madrid cuo sam slicna iskustva kao za Valensiju .
Barsa kao Barsa odlicna za obic ali je previse iskomercijalizovana , guzve ogromne , prljavo , skuplje dosta nego u Valensiju , ali vrijedi poci i obici.
Sent from my iPhone using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Ima li neko voljan da ispise hintove za Cataniu . Mislio sam obilazak Etne , Taormine i Sirakuze . Palermo mi je bio zelja al ne znam jel cimanje vozat se 2.5h iz CAT a nebih mogao odvojiti bez dan , max dva za njega.
Takodje ne znam jel gublje je vremena Etna . Bih vidjeo to al opet koliko vidim dostina dodje u podnozje , okolo pijesak i kamenje i to je to . Za zicaru sam cuo od 10ljudi da je dobro al da se pripremim na prasinu , dim i da se nista ne vidi posebno
Sent from my iPhone using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
ako moze prwporuka za neku karticu za gradski prevoz za Milan
Ne propuštaj Etnu. Ali obavezno izlet do vrha, žičara pa 4x4 autobusi. Potpuno nadrealan ambijent, valjda slično izgleda površina mjeseca
Treba poći u obući koju nije šteta upropastiti.
Na mene je Etna ostavila najjači utisak a Sicilija je zbilja cijela lijepa za obići, ali u principu slična ostaloj južnoj Italiji, recimo Kalabriji. Ambijent, hrana, piće...
Palermo svakako treba vidjeti, par sati vožnje nije strašno, putevi su sasvim OK, a dan-dva za njega je više nego dovoljno.
Poslano sa mog SM-S908B koristeći Tapatalk
Ako te zanima kako izgleda vulkan, top je poc na Etnusamo da ne eruptira taj dan
Za kataniju 1 dan dovoljan.
Pola dana izlet Taormina. Poslije toga mozete produzit do Mesine 40km da upotpunite dan. Mesina nije nikakav spektakl, ali je ok za posjetit.
Sirakuza na dan izlet. Ako Sirakuzu obidjete za pola dana, produzite 40km do Noto-a, lijep mali grad.
Do Palerma jedino ako cete spavat tamo, ili ako bas rano krenete, tipa 6, 7 ujutru...
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Ne znam ima li pogodnija tema, pa da pitam ođe.
Koja je najbolja opcija za 4 osobe za prevoz vozom međugradski prevoz na relaciji Dortmund - Essen (48h) i gradski prevoz u Essenu? Pretpostavljam da ima dnevnih i karata za 48h, samo nisam siguran đe uzeti i da li važi ista karta za međugradski i gradski prevoz.
#fakenews
Napisaše kolege gore, ali bih dodao da bih za Sirakuzu odvojio obavezno cio dan, jer ima da se obiđe arheološki park, koji nije baš mali, pa se onda ide na Ortigiu, tj. stari grad.
Palermo, može iz Katanije naobdan, ali da se krene rano ujutru, oko 6 i tamo si prije 10 (bus+voz, povratna je u januaru bila 70e), a povratak oko 8 uveče. Za tih 10 sati se može svašta stići da se vidi po gradu. I vrijedi.
Boljje je naravno prespavati, ali može i ovako.
Katanija, realno dan treba za obilazak, ali ako si tamo smješten, grad je sasvim ok za boravak i više dana.
"K'o mi, kad zovemo velikim čovjeka sitne duše,
a ko zna koliko je tihih što divovi u njima čuče."
Meni je Katanija ubjedljivo najružniji grad u kome sam ikad bio, ne bih išao tamo ponovo ni da mi neko plati. Palermo je znatno ljepši. A naravno najviše vrijedi obići ta manja mjesta na ostrvu.
hvala svima na informacijama , nista ici ce obilazak taman jedan dan jedno mjesto . Smjestaj rezervisah fixno u Cataniu , dosta sam se premisljao sto i kako i naravno sad je pred polazak em probrano em ostalo samo ovo skuplje al jbg tu sam ja sam kriv.
Al taman izlet , povratak i sto ostane mjesta za Cataniu i taman tako svaki dan a na dan opovratka Catania i doma domares
Molim vas da preporucite parking kod PG aero. Na 7 dana. Hvala
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Parking Andreja, meni su bili vise nego korektni. Ostavis auto, povezu te do aerodroma, javis kad slijeces opet dodju po tebe. Na ovoj temi je i neko preporucio meni
067511771
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
Ima li ko ideju kako da stignem najpovoljnije do Buenos Airesa? Period putovanja +-5 dana 29.12 polazak, povratak 8.01. Najpovoljnije sto nadjoh je iz pg preko istanbula, turkish 1450e karta, ali putovanje traje 30h sa kratkim stajanjem u Sao Paolo.
Ne mozes u taj period naci nista ispod 1000e sigurno... Mozda ako iskoci neka 25tog jer je Bozic ili 31vog decembra jer taj dan svi izbjegavaju..... Cackaj iz Milana, Barcelone, Pariza, Madrida, Rima, Frankfurta. Na gugl pa provjeravaj redovno, mozda iskoci.. Probaj i na Montevideo, pa trajekt 50-80e...
Last edited by Vladan31; 02-10-24 at 19:03.
Od kada su na aerodrom u Tirani implementirali ovaj "novi" sistem ulaska u zemlju? Da sami skeniramo pasoš i lice. Cijeli avion prodje kontrolu za 3 minuta. Znam da ga prije par mjeseci nije bilo.
Sent from my 22081212UG using Tapatalk
Always,forever and beyond ...
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks