Oces da kazes da nacelnik komunalne je jedna klasicna bitanga i ne radi svoj posao a mi mu platu dajemo?
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ova tema za Podgoricu postaje besmislena jer svako ispred svoje zgrade ima nekoliko degenerika kojima se ništa ne može. Mi smo zvali komunalnu, paula, jendom kad sam tražial napismeno da jave što su uradili onda su reagovali i pokupili par auta i nakon toga ništa. Nekad se jedva iz garaže može izaći.
Onaj Mićko Novaković što je bio u veliki brat, jednom sam snimala kako parkira, sve prazno a nikad ga n parking ne ostavi nego na sred ulice. Zaključa i izadje na kafu. Takvih koliko hoćeš. Samoživo i bahato.
Oces da kazes da nacelnik komunalne je jedna klasicna bitanga i ne radi svoj posao a mi mu platu dajemo?
Škoda neka nova bijela kao karavan (moguce model kao policije) PG ME 068 neka firma.
Stoji žena kod vojnih zgrada u traku za pravo prema gintašu da ide pali se zeleno nista ona svira joj pola grada ona se čudi čudu što joj sviraju i okreće im se kao što svirate.
Kakvih debila ima ovo je pakao.
Last edited by Biznismen Podgorica; 20-09-24 at 12:44.
Gariš li ga gara
Što je vozila, ne rekoše
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
moze i ovaj odje
Sent from my M2101K6G using Tapatalk
been there, done that !!!
--------------------------
Do Not Disturb.
Ne malo puta se ljudi parkiraju van linija pa jedino mogu ovako da se uvucem, i onda kad odu ispada da sam se ja parkirao nenormalno
S' obzirom na tablice i polozaj prednjih tockova.. rekao bih da mu je ovo uobicajeno parkiranje, bez obzira na polozaj ostalih vozila oko njega.
Do Not Disturb.
Nikad neću razumjeti ljude koji ne parkiraju rikvercom, da ne kažem da me to žešće nerviraPrimjer Pejtona, drastično se teže izlazi sa parkinga ako ne parkiraš rikvercom, još ako žena vozi to je pakao jer je preko puta paralelni parking i onda kad izlazi rikvercom to su tantalove muke i u dosta slučajeva očeše nekoga pored parkiranog jer se skoncetriše da ne udari ovoga iza dok izlazi uh... Stalno skrećem pažnju djevojaka/ženama onuda na to no džabe, bukvalno sam prinuđen da parkiram iza zgrade jer su me par puta očešali pofino, o otvaranju vrata i tačkama na mojima da ne govorim.
I ja se pretvaram u degenerika kad sam sluzbenim kolima (s mojim sve po ps-u) ali nikad ga ovako ne bih parkirao
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Ne znam ko je "naslijedio" kombije MNE airlines ali evo jednog fino gazi neki degenerik kroz Bar...
PG*DB491
Imao je u 20 sekundi pokupit' pjesaka na pjesackom a onda za dlaku auto izbjeglo sudar sa njim kad je uletio na magistralu bez gledanja.
Do Not Disturb.
Kako je meni sve ovo postalo normalno... drze se desne strane nikako pri sredini ,sigurno i oprezno vozi bez telefona i mejlova....
Bukvalno isto mjesto dje je poginula ona djeovjka ljetos ili momak i djevojka. Ne sjecam se tacno
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Znači, danas ovo što sam doživjela je samo za temu degenerici! I to veliki!
Putovala sam PG-BD-Bar i kad sam prošla Sutomore, nadomak Bara na onom dijelu puta đe često ima udesa, neke su okuke nepregledne, u pravcu Sutomora jedan za drugim idu šleper i autobus i naravno kolona vozila sa moje strane idem ja i bilo je vjerovatno iza mene kola ali kad sam ušla u taj usjek odjednom čujem sirene i odjednom vidim u krivini ka kojoj ja idem (srećom ne prebrzo) jure ka meni par policijskih vozila sa rotacijama, službeno auto (predsjednikovo mislim) kola hitne pomoci, ma kolona nekih desetak vozila sve zajedno...ja se instiktivno sklonih skroz desno, šleper je preko puta i to se kreće, brate, i mislim ovaj 100 na sat ovuda proći neće ponijet će me...vidji, ja razumijem da moraju predsjednika da sprovedu razumijem da imaju prednost ali tako rizikovati to stvarno nije normalno.. Taj dio puta Sutomore Bar je baš baš gadan i tu se vazda neki belaj desi tako trenirati živce nije normalno. Ja sam mislila da se život nekome spašava pa mi je razumljivo ali kad cu da je to sluzbena kolona?! Mrš bre!
Postenije je zatvorit put nego ubiti nekoga
Last edited by zvoncica; 08-10-24 at 01:12.
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks