Broj pokušaja provjere ograničen na 5 i onda u narednih 24 sata ne može da se provjerava. Iz one popisne liste pola slova i brojeva ne vidim jer je ostavljena kopija koja je baš blijeda.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Ostajem pri svom stavu.
To me toliko ne tangira, pa je po mom mišljenju jedina ispravna opcija upisati "n/a".
Jer nije slučaj da ja ne želim da se izjasnim, nego me "bole brige" za to.
Samim tim što si insistirao da bude upisano "nema", ti si se zapravo izjasnio na pitanje.
Tako je, mogao si da upises sta god ti je volja. Ove neke sto sam gleda da su dodavali pored vjere jos po nesto, nijesu im trazili potpis.
Ja sam se potpisa na neku njenu gresku kad uocih prilikom, jos jednog, citanja liste. Zamoljela me je da joj se tu potpisem da ne bi imala problema. Ne mogu nac svoj list, samo imam zenin jer sam ga slika.
Evo nove kerefeke, ako sam trazio da mi se popisni list pise na cirilici, zasto mi izbaca rezultat na latinici?
tрeba лi oпet дa paлiм pрogрam?!
Нeko me сaboтiиiрaa...
Last edited by St.Dzonny; 01-10-24 at 17:00.
Prije neki dan ti se ja napusim travuljine i gledam se u ogledalo, pomislih kakav sam majmun, cisto onako...i onda se istripovah da su svi ljudi majmuni, ali majmuni koji su odlucili da sebi izmisle "izgled" i taj izmisljeni izgled je - izgled ljudi. Pa sam onda pravio grimase i gledao sebe kao gorilu, pa simpanzu i jos kao neke majmune ali ne znam im vrstu.
E jbt, ne možeš provjeriti, ko zna što su ti pisali
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ono što je meni "interesantno" je da kada za dodatnu provjeru upišem sva četiri identifikaciona podatka, ne može da vrati rezultat.
Ako je ovako napravljeno, zaista dobar posao.
Toliko ste kukali oko provjere i sad ne umijete provjerit'. Show.
Nekoliko postova iznad napisah šta mislim o provjeri i na koji način može da bude beskorisna.
Svaka cast kad ste sacuvali one papire da provjerite
Ja sam to odmah presavio i u kantu
Eba vas popish
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Eh da teško je provaliti za komšije jer su brojevi koji su prilijepljeni na onaj obrazac nasumični
Eto samo da znate
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
Значи ли то да лако неко може друге закључат са портала на по 24 сата, само што ће рандом ИД и податке укуцават? Супер дизајн.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks