I ja jedem 16 cevapa u Banjalucki cevap u Bar. Lepinja + salata. Bas razvaljivanje. Ima mjesta za jos 2 i to je to
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
16 komadajesi li ih bez ljeba jeo tigre
javi se kad to probas sa rostilja na ćumur,da vidimo kakvi su utisci
Svako ima različit ukus,cevapi od ljujkovica jesu medju najboljima,ja trenutno pod volat jedem i sasvim su korektni,mada su nekad bili bolji.
Sto se ovih od kasumovica tiče njih sam jeo kao sto napisah skoro pored tvrdjave(kod Delja,znaće poneko) i par puta su stvarno bili fantastični,ne znam kako ih sprema,ali bas vrhunski su bili.
Last edited by AdO_pG; 24-09-24 at 16:18.
I ja jedem 16 cevapa u Banjalucki cevap u Bar. Lepinja + salata. Bas razvaljivanje. Ima mjesta za jos 2 i to je to
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Last edited by Tripleta; 24-09-24 at 16:37.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Hahahaha. Dobra.
Jedan ćevap jedan zalogaj. Nije toliko strašno priznaj
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Da javim utiske posle testiranja.Prije nekoliko danas se jeli ćevapi od Ljuljkovića, danas testirani Kasumovići. Ćevapi prilično bolji kod Ljuljkovića. Bili i neki gosti iz Sarajeva kojima sam ranije neđe spremao ćevape iz Ljuljkovića i tada se oduševili, a danas sa ovima isti utisak svima, ok je to, ali nisu primaći onima. Kobasice isto ok ali bih npr. radije uzeo one od Šahovića ili Plane. E piletina (bataci) su bili vrhunski. Baaaš dobri. Nekako sveže ukusno meso. Odlična piletina. Eto tako
Koliko je ml mala a koliko velika boca? Vidim uglavnom 280gr pa ne znam jel' to velika ili mala...
Inace ga je i imalo par online prodavnica poput skorpiona ali na sajtu pise da je trenutno nedostupan.
https://skorpionshop.me/proizvod/jac...bbq-umak-280g/
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Mala je 250 ml - 280g a velika 473ml - 553g a Škorpion je i uvoznik
S ekranima na telefonima je kao i sa zenskim si*ama.
Nema prevelikih,samo ima malih ruku
Spremate li kad girice kući? Ako da đe ih kupujete? Nešto su mi se prijele uz pivo
You'll Never Smoke Alone..
Uh što ih volim... A baš odavno ih nisam jela.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Napuniti tiganj/talanadaru ulja, staviti da se ulje zagrije. Otvoriti ovu kesu, sipati u kesu kukuruznog brašna, onda pokretima ruke kao da hoćete da promućkate šampanjac (može i drugo poređenje, to po želji) i sadržaj iz kese sipati u vrelo ulje.
Ja ne mućkam šampanjac, samo ga popijem s' merakom. Uh, dobro me napomenu, danas da popijem.
@MotobikeR izvini, svježe u Voli imaju samo sardele a imaju i Arbun od sitne ribe.
Maj mistejk.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Tako je. Jer riba pliva u moru, ulju i vinu.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks