U KO jos manja izlaznost.
e
Dajka je predložila i postavila Olivera Injac, gradonačelnica sa liste za koju pozivao da se glasa na prethodne lokalne izbore.
So, to što je Dajko tamo gdje, malčice je i zbog tebe, ap ti nije neki primjer.
Šalu na stranu, kapiram što želiš da kažeš, ali kad se svi angažuju za pogrešni izbor koji im se tada čini Ok, dobije se što se dobilo.
Tko leti, vrijedi...
U KO jos manja izlaznost.
Prema tome, šta da ti kažem?
Interesantno i procenat glasanja putem pisma skoro pa da je prepolovljena u procentima u odnosu na recimo 2018 kad je DPS bio u piku.
0.8% u odnosu na 1.33% 2018
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Sto veca izlaznost to se koliko toliko uticaj vojnika smanjuje. Savrsenog kandidata zaboravite. Izvagajte sta vam je po volji, i odaberite manje zlo ma ko to bio po vasem ukusu. Malo po malo vjerujem da ce manje zlo da se smanjuje. Ali ono sto je sigurno to je da apstinencija, bojkot, iznadistuasenje nikad nije imalo efekta.
Nesto naginjem ka tome da najcesce sada ne izlaze oni uhljebi koji su bili dobro prepoznati od proslog terena a i novi znaju za njih.
Last edited by St.Dzonny; 29-09-24 at 15:08.
Čuh da je i juče i danas primijećen baš nenormalan broj ulazaka automobila iz Bosne.
Opet će da nam sudbinu kroje ljudi koji veze sa CG/PG nemaju, tj. ne žive ovdje, koliko su i Dritan i Bečić baljezgali o tome i na kraj dobismo ***** a zašto, pa zato što to odgovara i sadašnjim strukturama.
I neka je mala izlaznost, ne znam što sam i ja izlazio...
Zamalo da podgoričani odnesu apsolutnu pobjedu, ali i ovako će biti blizu.
Sent using Tapatalk
#fakenews
Ja vidjeh dronovima stižu iz Srbije bradati birači.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Izgleda nije vise dovoljno nekom povecati zivotni standard nego treba rijesiti saobracajnu nekulturu, to sto gradjani bacaju smece dje stignu i sto vazduh nije najboljeg kvaliteta. Porasli su nam prohtjevi solidno. Pitanje je koliko je moglo da se uradi s obzirom da je lokalna vlast pocela sa radom u aprilu prosle godine zahvaljujuci opstrukcijama Vukovica. Meni djeluje da je sve to na istom nivou kao ranije, pa je izlaznost bila mnogo veca.
Umoran sam od svega sto znam
Šta su mogli za godinu da urade vidljivo uopšte ako uzmemo u obzir razne opstrukcije ure i struje jakova koji su drzali sekretarijat za finansije itd, a i taman toliko im je trebalo da promijene dps sd kadar.
Nije mandat slučajno 4 godine.
Što se tiče poreza na nepokretnost za 2023 nisu mogli da utiču jer se zna kako se obračunava na osnovu prosječne prodajne cijene m2 u gradu, i prethodna vlast je to već bila izglasala.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Nisi me shvatio. Od svega što si naveo, poljoprivredna gazdinstva nisu gledala nikakve koristi. Joko Tinjalica i onaj brav što je pričao da se q groznica ne prenosi na ljude imaju strašan učinak.
Što se tiče lokalnog nivoa i Podgorice, ako je godinu i po malo vremena da se stvari promijene nabolje, zašto je dovoljno vremena da se promijene nagore? Plus Dajko.
Last edited by NHM; 29-09-24 at 15:24.
Znači uvoze se glasovi a izlaznost manja za 12% u odnosu na prošle izbore. Ima smisla.
Meni se ovdje uvijek znalo za koga glasam ko je htio da procita kada napisem za razliku od vas kojima se ne zna ni gdje vam je rep, a gdje vam je glava. Slobodan covjek glasa za koga hoce i ko mu se svidi u trenutku. Okovani covjek i aktivisti uvijek glasaju isto. Zadnjih 10ak izbora nikad nisam glasao za istu listu. Uvijek razlicito.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks