Eto na kraju se slozismo.... isto mislimo da o sudbini CG treba da odlucuju ljudi koji u njoj zaista i zive...i da je zaista potrebno ozbiljno procesljati te spiskove i maci ljude koji ovdje ne zive.... ja vjerujem da je to zakonski regulisano samo je problem sto se zakon ne primjenjuje....
Sjetimo se samo halabuke kakva se digla kad se nedje ranije pominjalo da se ocisti spisak od Luksemburzana kako se isti DPS digao i sateliti... kako je to udar na CG bla bla bla... u partijskim drzavama tesko je ista promijeniti...
Smijesna izlaznost. Ne vjerujem da ce na kraju biti preko 45%.
Prema tome, šta da ti kažem?
Do koliko procenata su validni izbori
Bice preko 60% minimum.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Ma biće preko 50% lagano,nažalost.
Mislim da su validni iako izadje ispod 50% gille.
@kimmi,ne znam sto bih ti rekao,ja sam digao ruke. Neka je srećno ko god se uvali i zavali u fotelje,do nekog iduceg glasanja,ako bude neko ljudski da se glasa i da ima neke šanse da nesto napravi za dobro države i naroda tu sam
Mene zvao direktor rekao da moram izac, inace necu vise dobijat prekovremene. Samo li mi smanji vidjeces sto ce vise vozit pg cg
Nema zurbe, ranije su glasaci dpsa morali do 9 ujutru da izadju da bi ovi prebrojali i vidjeli ko nije izasao, pa onda popodne zovu pritiskaju da se izadje...
Umoran sam od svega sto znam
Sada je malo drugacija situacija, puste do rucka.
Pojačaće se izlaznost popodne, već ide priča od ovih koji su rekli da neće da izlaze da će ipak da izađu i glasaju protiv dps.
Ja i dalje nemam koga glasat. Pa neću ni izać.
2022 izlaznost bila 69,3%
2024 očekujem maximum 55-58%
Izadje 60% i osvojis 20 i kusur procenata od toga i krojis kapu cijelom gradu/državi… fantasticno
Ovo je postala komedija. Apsolutno neću izlaziti na izbore, kakva zabava za ljude koji primaju 300e platu
Ja sam na svadbu, glasaci oko 19h na Malo Brdo![]()
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Tu es mon héro!
Upisano
Sent using Tapatalk
#fakenews
Moramo malo razmrdati
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Tu es mon héro!
Jesu li vas zvali, sad će da zvoni
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
![]()
Last edited by isnogood; 29-09-24 at 14:09.
Slika I prilika drzave I ljudi koji zive u njoj.
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
To learn how to use your head, you have to go out of your MIND.
Izlaznost na izborima u Podgorici do 15 sati je 34,85 odsto, prema podacima CDT-a.
To je, kako su naveli, 50.782 osoba.
CDT podsjeća da je izlaznost na lokalnim izborima 2022. u istom periodu bila 46,6 odsto.
Moram priznati da nikad mi se nije desilo da na mom biračkom mjestu ne vidim ni jednog birača.
Di da izlazi niti da prilazi kad sam zavrsio-nikog vidio nisam.
Mozda ce ipak ovo biti najmanja izlaznost u Pg od uvodjenja visestranacja.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Na prošlim lokalnim je glasalo nešto malo manje od 100k.
Naravno da će biti najmanja. Dok je vladao dps, opozicija je jahala na priči o promjenama i demontaži dps sistema i njihovi glasači su živjeli u nadi da to može da se desi. Osvježivačka vlast je ubila u pojam onaj dio glasača koji nije na listi za uhljebljenje partija na vlasti plus onaj dio koji je glasao za dps nadajući se da će od njih nešto da zakuči. Promjena se desila samo na poziciji kormilara dps sistema, sistem nije promijenjen.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Koja je najniža izlaznost bila u PG? Otkad pamtim vazda je bila oko 70%...
Sta je konkretno u aspektu nadleznosti lokalne samouprave za prosjecnog stanovnika Podgorice promijenjeno u odnosu na raniji period, osim stvarno da su obrisali dio saobracajnica za bicikliste dje im nikako nije mjesto? Licno konstatujem da je npr. saobracajni haos i nekultura na jos vecem nivou jer nema bilo kakve represije
Sent from my iPhone using Tapatalk
Vlasnik poljoprivrednog gazdinstva? Jesi li siguran da je to argument?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks