Pitanje oces li ih i naci u radnji, najprije da ti neko to napravi.
Hvala, Dutch. Imas li koga da preporucis ko to izradjuje i koliko otprilike kosta ovako nesto, ako znas?
Da nemate koga za preporučit da bi mogao se popet na krov (krov je pristupačan za popeti se, ne trebaju ni stube) da bi detaljno mogao pogledati sve tigle, je li se koja pomjerila, treba li koju pričvrstiti i slično? Takođe treba da očisti sve oluke (dosta ima drveća oko kuće) pa se oluci napune lišćem. Oluci koji idu do krova a i oluci koji su na velikoj terasi na koju se izlazi iz dnevne sobe.
Dje naći 0,5mm nivelator i krstić za pločice?
Nema 0.5. bar ne kod nas.. minimalni koji sam gledao bio je 1mm
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Može li mi preporučiti gdje nabaviti ili nekog ko proizvodi vanjske ormare za ostavu, poput onih na terasama Čelebić zgrada u novom dijelu city kvarta?
Trazio sam godinu dana da mi nadju dje mi curi po krov (doduse malo i nije uticalo na stan) nisam uspio da nadjem majstora. Davao sam 200€ dnevnicu. Na kraju sam se sam popeo, mozgao i nasao problem. Nakon toga podigao svaku tiglu ocistio je i rijesio problem. Potrosio 5h iz dva dana, sto je najjace presrecan bio sto sam provalio sta je i sto sam sam odradio. Inace samo se bio zacepio kanal u tiglama.
Ima li neko da preporuči dobrog zidara?
drugari, možete li predložiti dobrog majstora za sanaciju / hoblovanje / lakiranje parketa?
Ako još radi on je bio odličan - Aco 068/667-901
Zna li neko informaciju cijene za mejstore demit fasade sa i bez materijala. I predlog za dobrog majstora.
Poslano sa mog SM-S918B koristeći Tapatalk
30 sa materijalom 15 bez materijala
Stiropor 8cm
E sad imas i novi standard da se oko prozora i vrata stavlja kamena vuna zbog pozara...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Preporuka za majstore za natkrivanje i zastakljivanje balkona? Stambena zgrada.
I ako imate nekog za kupatilo. Stavio bih tus kabinu umjesto kade.
Sent from my JNY-LX1 using Tapatalk
Vjerova me ili ne ja sam jednog rezervisao na proljece... a tacno mi dodje barem ove ravne strane dje nema ivica sam da radim ...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Teško za fasadu da možeš naći dobre majstore, da nijesu zauzeti bar 3-4 mjeseca naredna.
Ja zvah prije neki dan za vrata sobna, kaže tek poslije nove godine.
#fakenews
Drug treba u dvije sobe da ubaci invertorske klime (sobe dijeli zid) tako da pretpostavljam da treba da ide na multisplit. Imate li preporuku za prodaju i ugradnju, ne bi išao na premium varijante... ?
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks